Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
18.01.2010 08:49 · ID 88446
Szacunek do kobiet
Chamstwo wzgledem kobiet jest bardzo czesto spotykanym zjawiskiem ....hmm pisze o tym dlatego bo wczoraj byłam swiadkiem takiego zdarzenia na ulicy...jak facet bluzgał na swoja kobiete od najgorszych..wyciagał do niej rece...
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Dyskusja
176
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Karzda strona ma swoje prawdziwe argumety i można tak gadać cały czas ale żeby był szacunek to musi się zmienić społeczeństwo a z tego co widać to raczej niemożliwe
Specjalnie dla Ciebie przygotowałem małą odpowiedź...
Zapraszam do aktywnej wymiany postów. Pozwoliłem sobie Cię prześledzić, ponieważ jednak szkoda byłoby moich słów, gdybym miał je kierować do osoby w wieku słabo świadczącym o sensowności wypowiedzi... Ale skoro jesteśmy "prawie" rówieśnikami, to myślę że powinieneś mieć siłę, jaja, odwagę i sensowne argumenty, pozwalające włączyć się w rozmowę... Zapraszam:
http://mkontakt.pl/forum/ogolne/89262/new/param/start=last#last
Pozdrawiam
Nie zrozumiałeś o czym mówiła Kissme...
Powinieneś poświęcić więcej uwagi jej wypowiedziom a wówczas zrozumiałbyś że nie chodziło jej o dojrzałość fizyczną a psychiczną a wiek osiągnięcia dojrzałości psychicznej jest różny...
Uzależniony on jest od przejść danego mężczyzny a także jego interpretacji tego co się w okół niego dzieje i tego jakie wnioski z tego wyciągnął.
Dlatego właśnie 19letni młodzieniec który wiele przeszedł i uczył się na błędach własnych lub bliskich i postanowił ich nie popełniać może być dojrzalszy niż 70 letni starzec którego życie niczego nie nauczyło...
Ja szacunek dla kobiet wyniosłem z domu... Ale sposób w jaki to się stało jest moją prywatną sprawą i nie będę się o niej rozpisywał...
Dziękuję za uwagę
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą, czyli tak zwanym interlokutorem
Szacun Gabryś, choć kobietą nie jesteś
http://mkontakt.pl/forum/ogolne/89262/new/param/start=last#last
Pozdrawiam...
Znaczy się osoba nie szanująca nas, nie zasługuje na nasz szacunek (w sensie 1:1), bo oczywiście w aspekcie ogólnoludzkich zależności każdy zasługuje na szacunek, bez względu na cechy osobowościowe (płeć, kolor skóry, status społeczny, etc.)... Choć czy do końca człowiek powinien zasługiwać na szacunek "tylko" za to że jest (człowiekiem), czy może na szacunek trzeba sobie "zapracować" postawą, czynami, reprezentując "coś"...
Zapraszam do dyskusji na wątek który dedykuję Golombowi
Ale osobiście oczywiście do niego nic nie mam, po prostu nie dał sobie wytłumaczyć że źle się zachowuje... Nawet ojcowska cierpliwość ma granice
Pozdrawiam...
Zaraz mówię że nie interesują mnie mężczyźni a pytam tylko ze zwykłej ciekawości
a ja to co pies??
wilczku to moze bys mi jakis masaz zaproponował czy cos