Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
18.01.2010 08:49 · ID 88446
Szacunek do kobiet
Chamstwo wzgledem kobiet jest bardzo czesto spotykanym zjawiskiem ....hmm pisze o tym dlatego bo wczoraj byłam swiadkiem takiego zdarzenia na ulicy...jak facet bluzgał na swoja kobiete od najgorszych..wyciagał do niej rece...
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Dyskusja
176
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Zaraz się Sylwio zobaczymy na innym wątku, tylko tłumaczeniem myśli się zajmuję....
Ja naprawdę staram się streszczać...
Ale jak ktoś kiedyś napisał:
"widzę że starasz się za wszelką cenę nie popełniać błędów"
moja odpowiedź:
Zapewne wywnioskowałeś to po braku błędów Sherlock'u
Na marginesie: to Watson rozwiązywał większość spraw za pomocą sztuki dedukcji
Musiałem to dopowiedzieć....
Ale może powstrzymajmy się, nie chciałbym w samozachwyt nadmierny popaść (wbrew pozorom bardzo łatwo o to), gdyż tyle piękna mnie otacza że szkoda byłoby go nie zauważać
kropcia jak czytam jego powiesci na forum ...przypominaja mi sie szkolne czasy
Na co dzień (zawodowo) zajmuję się praktycznym życiem człowieka, choć umysł ścisły w połowie też posiadam - może bardziej analityczny
az sie serce raduje...
a tak w ogólnosci nie daze by cie w samozachwyt popchnac
hahhaha.toz ja sie w lekarza nie bawie a dajze ty spokój
chyba nasi chłopcy beda zazdrosni kropciu
No OK, uwiodłaś mnie zwodniczo na ocean przenośni i wybrnąć bym nie mógł, gdybyś nie zakończyła aktem stanowczości...
Zabieram się do dalszej części pracy mej przyjemnej...
Pozdrawiam...
Miłego dnia
czuje sie jak w wazywniaku Pani Tereski z mojego osiedla
jestes jedna jedyna i nie powtarzalna...az mi słów brak by wyrazic moje uczucia jakze skromne w stosunku do ciebie:buziak: