Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
18.01.2010 08:49 · ID 88446
Szacunek do kobiet
Chamstwo wzgledem kobiet jest bardzo czesto spotykanym zjawiskiem ....hmm pisze o tym dlatego bo wczoraj byłam swiadkiem takiego zdarzenia na ulicy...jak facet bluzgał na swoja kobiete od najgorszych..wyciagał do niej rece...
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Dyskusja
176
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale to ze jak wilczku ło matko az mnie dreszcze przechodza ..ale chce jeszcze
ale aromaterapia mile widziana
wilczku ja wszystko przyjme
..LUBI ..POŁYKAĆ ..DZIEWCZYNKI ..
wpadłam jak sliwka w kompot
rzuce mu jakąs padline a co ...moze nie pogardzi
..DLATEGO ..POLUJE ..NA CIEBIE ...SYLWIA ...HA,HA,HA
moze sie kropcia podturla ...hahha i zajmie jego uwage
..SAMO ..WYJDZIE ..PODCZAS..HA,HA,HA,..UJEŻDŻANIA ..
...HA,HA,HA,..A WILK OBEZNANY ..JEST ..W TEJ SZTUCE ..JAK MYŚLE ..TO ..WAS NAKIERUJE ...HA,HA,HA,..ODPOWIEDNIO..
dokładnie taka powinna być interpretacja tego co napisałam. Dziękuję Ci za wyjaśnienie panu G.moich myśli.
Serdecznie Cię pozdrawiam :buziak:
Tyle możemy dla siebie zrobić wzajemnie skoro spędzamy tu jakby nie było troszkę czasu.
Wzajemny szacunek bardzo umili nam wspólne spędzanie czasu
Witaj Wilku