Dlaczego nawet jak poznam kogos itd to ciagle mysle o tej pierwszej milosci?
(L)egionista
24.10.2012 r. 11:11:08
Hm.oczywiscie Legiunie mialem na mysli hehe. 19(L)16
ewan0545
24.10.2012 r. 11:46:40
pierwsza i jedyna to miłość nastepne to juz zauroczenia
Malwina
24.10.2012 r. 12:37:50
każda miłość jest piękna, prawdziwa i każda jest inna nigdy nie należy jej porównywać z inną
Gepard
25.10.2012 r. 19:19:57
najwieksza prawdziwa.. najpiękniejsza.. milosc jest jak dalej jest ..a 1.2.3.4rta jest go.no wata...bo to nie byla milosc....problem jest w tym ze wiekszosc ludzi nawet nie wie co to jst milosc..ona nie trwa od poniedzialku do soboty
Gepard
25.10.2012 r. 19:27:17
no w niedziele ja kocham wszystkich.. ..bo mam tedy wszysko.w dup.ie..
SAJ77
25.10.2012 r. 23:03:48
Jezeli kochasz wciaz te pierwsza i druga,przeprowadz sie do Emiratow Arabskich...ROTFL...
SAJ77
25.10.2012 r. 23:10:48
Oj Aniu dlugo by gadac...
SAJ77
25.10.2012 r. 23:17:21
ale ja jestem uparty i wiem ze wyciagna z tego cyrku kogos; nawet za wlosy...ROTFL..
SAJ77
26.10.2012 r. 07:30:02
Aniu tu czy tam,jeden czort...swoja droga mozesz mi powiedziec,gdzie sa inne portale...?...Moze byc na priva...
SAJ77
26.10.2012 r. 08:43:19
Dzieki Rybka...czyli beznadzieja na calej lini...czuje ze pojade na trzy tygodnie do Polski...
Kill Bill
26.10.2012 r. 08:49:46
może spróbuj bez pomocy portali randkowych kogoś poznać ...
SAJ77
26.10.2012 r. 08:58:13
Problem w tym Kill ze ja chce miec Polke a w regionie w ktorym mieszkam nie uswiadczysz Polki...
Zuzanna
26.10.2012 r. 10:32:21
saj czy tam ssaj propopopo arabow-oni tez sa mezczyznami.i nawet ich \'nawyki\' da sie zmienic, jesli tylko sie potrafi mezczyznami bardzo latwo sie manipuluje (nawet tymi arabskimi, ktorych kultura jest inna niz nasza). od poltorej roku jestem zona marokanczyka, ktory wiadomo-ma usposobienie araba. nawet nie spoglada na inne kobiety, bo ma przy sobie ta najlepsza kazda dziewczyna powinna wiedziec jak podejsc faceta i go do siebie dowiazac bylam tez zona polaka, ktorego przywiazalabym do kaloryfera, a on by go ze sciany wyrwal! polscy mezczyzni sa jeszcze gorsi niz Ci arabowie-uwierz mi! nie obrazajac was panowie CWELE Z WAS
Kill Bill
26.10.2012 r. 14:36:32
Ja jestem z człowiekiem z plenety Ziemia i jest ok a nawet lepiej
SAJ77
26.10.2012 r. 14:48:56
Nie no ludzie nie laczmy innych kultur,innych kolorow skory,zobaczcie jakie wredne z tego dzieci sie wykluwaja...
Dlaczego nawet jak poznam kogos itd to ciagle mysle o tej pierwszej milosci?
Hm.oczywiscie Legiunie mialem na mysli
hehe. 19(L)16
pierwsza i jedyna to miłość nastepne to juz zauroczenia
każda miłość jest piękna, prawdziwa i każda jest inna
nigdy nie należy jej porównywać z inną
najwieksza prawdziwa.. najpiękniejsza.. milosc jest
jak dalej jest ..a 1.2.3.4rta jest go.no wata...bo to nie byla milosc....problem jest w tym ze wiekszosc ludzi nawet nie wie co to jst milosc..ona nie trwa od poniedzialku do soboty
no w niedziele ja kocham wszystkich..
..bo mam tedy wszysko.w dup.ie..
Jezeli kochasz wciaz te pierwsza i druga,przeprowadz sie do Emiratow Arabskich...ROTFL...
Oj Aniu dlugo by gadac...
ale ja jestem uparty i wiem ze wyciagna z tego cyrku kogos; nawet za wlosy...ROTFL..
Aniu tu czy tam,jeden czort...swoja droga mozesz mi powiedziec,gdzie sa inne portale...?...Moze byc na priva...
Dzieki Rybka...czyli beznadzieja na calej lini...czuje ze pojade na trzy tygodnie do Polski...
może spróbuj bez pomocy portali randkowych kogoś poznać ...
Problem w tym Kill ze ja chce miec Polke a w regionie w ktorym mieszkam nie uswiadczysz Polki...
saj czy tam ssaj
propopopo arabow-oni tez sa mezczyznami.i nawet ich \'nawyki\' da sie zmienic, jesli tylko sie potrafi
mezczyznami bardzo latwo sie manipuluje (nawet tymi arabskimi, ktorych kultura jest inna niz nasza). od poltorej roku jestem zona marokanczyka, ktory wiadomo-ma usposobienie araba. nawet nie spoglada na inne kobiety, bo ma przy sobie ta najlepsza
kazda dziewczyna powinna wiedziec jak podejsc faceta i go do siebie dowiazac
bylam tez zona polaka, ktorego przywiazalabym do kaloryfera, a on by go ze sciany wyrwal! polscy mezczyzni sa jeszcze gorsi niz Ci arabowie-uwierz mi! nie obrazajac was panowie CWELE Z WAS
Ja jestem z człowiekiem z plenety Ziemia i jest ok a nawet lepiej
Nie no ludzie nie laczmy innych kultur,innych kolorow skory,zobaczcie jakie wredne z tego dzieci sie wykluwaja...
czystość rasowa ?
polak ciebie kocha, a inne \'pier. doli\'
w du.pie bylas i go.wno widzialas