\" Nie ma osób czysto rozumowych i czysto emocjonalnych. Wiem natomiast, że emocje są w stanie ukoić rozum, jak również, że siła rozumu może ukoić wzburzone emocje. \"
Miłość nie potrzebuje logiki !!!
BinJohnyLaden
15.10.2012 r. 21:16:03
rozum jest w stanie ukoić emocje emocje,rozum pobudzić do działania
SAJ77
15.10.2012 r. 22:08:09
...Ja bym sie logiki w milosci nie doszukiwal bo dostaniesz dwa doktoraty z milosciologi...a wiesz,zazwyczaj szewc bez butow chodzi...
antek
15.10.2012 r. 22:15:23
Szukanie logiki w miłości kończy się co najmniej separacją
kaja
15.10.2012 r. 22:27:30
masz rację aniu miłość jest ślepa jak cholera
kaja
15.10.2012 r. 22:33:32
tak człowiek oślepnie na chwilę, założy okulary i upa
ewan0545
15.10.2012 r. 22:39:26
w milość nie ma logiki,raczej w jej konsekwencjach,miłość bywa spontaniczna ,to coś przyjemnego co unosi nas w obłoki,dopiero jak sie spadnie ,doszukiwamy się dlaczego tak sie stało,wtedy wchodzi na arene logika
kaja
15.10.2012 r. 22:42:08
jola jak sie spadnie z tego obłoka to można się nieżle poobijać
Czy raczej jej brak?
\" Nie ma osób czysto rozumowych i czysto emocjonalnych. Wiem natomiast, że emocje są w stanie ukoić rozum, jak również, że siła rozumu może ukoić wzburzone emocje. \"
Miłość nie potrzebuje logiki !!!
rozum jest w stanie ukoić emocje
emocje,rozum pobudzić do działania
...Ja bym sie logiki w milosci nie doszukiwal bo dostaniesz dwa doktoraty z milosciologi...a wiesz,zazwyczaj szewc bez butow chodzi...
masz rację aniu miłość jest ślepa jak cholera
tak człowiek oślepnie na chwilę, założy okulary i upa
w milość nie ma logiki,raczej w jej konsekwencjach,miłość bywa spontaniczna ,to coś przyjemnego co unosi nas w obłoki,dopiero jak sie spadnie ,doszukiwamy się dlaczego tak sie stało,wtedy wchodzi na arene logika
jola jak sie spadnie z tego obłoka to można się nieżle poobijać