Electra...
Każdy człowiek jest po części wzrokowcem i płeć tu nie ma znaczenia...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:12:18
Roxana... Gdybyś przeczytała forum to byś wiedziała dzięki jakim facetom interes się kręci...
Dodam jeszcze do nich facetów którzy myślą "główką" a nie głową...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:12:51
nigdy nikogo nie bede obrazac ani nikomu nie bede mowic co dobre czy zle. krytykowanie nie nalezy do moich zadan. nie mam nic przeciwko sponsoringowi ale tylko jesli naprawde ktos nie ma za co zyc a nie dlatego ze robi to bo mu sie nie chce pracowac.
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:15:37
Aha...
Ja mogę skorzystać i miałbym nawet zniżkę bo kumpel stoi na bramce w burdelu i by mi załatwił 50% rabatu co sam mi proponował ale jakoś nie skorzystałem z oferty...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:21:31
ale to na jedno wychodzi nie ma za co żyć bo pracować się nie chce a myślicie że to taki łatwy jest chleb, wydaje mi się jednak że nie . Jakby było inaczej to by tyle nie zarabiali
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:25:45
a ty bys skorzystal kryscjan? czesto korzystaja z takich uslug naprawde bogaci faceci, nie wiem tylko co kusi tych naprawde przystojnych...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:33:50
to ja Ci powiem co kusi tych przystojnych
jak idę do agencji to mam zajebisty wybór, a foczki takie że namiot od razu powstaje i praktycznie co chce to mam, czyli zawsze coś nowego można spróbować. a w domku tylko po bożemu
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:40:08
heh a kto ci powiedzial ze w domku tylko po bozemu
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:45:09
To gdzie i jak jeszcze Electra??
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:45:54
Bo teraz temacik mnie bardzo zainteresował
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:50:31
wszyscy mysla ze zona to osoba ktora siedzi w domu, pierze, gotuje a seks to tylko po bozemu. bledne myslenie nie wiem moze ja jestem inna ale moj facet bedzie mial wszystko czego bedzie chcial sprobowac w lozku w koncu jesli go kocham to bedzie to tez przyjemne i dla mnie
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:52:45
Megan wiem jak było wiem jak jest i wiem jak będzie. Słuchaj dziewczyn miałem mnóstwo, ale z żadną nie przeżyłem tego co w agencji
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:54:30
Megan to nie myślenie tylko praktyka ja to znam z codzienności
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:55:06
to widocznie nie trafiles na taka ktora kocha naprawde lub na taka z ktora chcial bys sie zwiazac. jesli poczuje ze chce sie z kims zwiazac i bede wiedziec ze to ten jeden jedyny to on bedzie mial to co w agencji albo i wiecej
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:57:10
I bardzo dobrze Electra...
Moim zdaniem jeśli dwoje ludzi jest ze sobą i chodzą ze sobą do łóżka to nie powinni się brzydzić ani nie powinni się wstydzić drugiej osoby...
I dla każdego powinno być zaspokojenie partnera
Konto usunięte
16.01.2010 r. 19:59:35
Electra...
Właśnie przypomniało mi się pytanie które jeden z użytkowników zadał niedawno na forum...
Czy połknęłabyś spermę swojego partnera gdyby to go kręciło??
Pytam bo piszesz że zrobiłabyś wszystko...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:03:02
Smiech Ty myślisz tylko pod względem sexu, a dla mnie miłość ma zupełnie inne znaczenie
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:03:32
jesli mowimy o seksie to mowimy o kazdym jego rodzaju a oral jest jednym z nich jesli to bylby maz, narzeczony czemu nie
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:05:19
Aleja mówię o oralu z POŁKNIĘCIEM SPERMY...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:07:22
Bo na sam oral zdobędzie się wiele kobiet ale rzadkością są kobiety które zrobią to z finałem w ustach a na połknięcie jeszcze mniej bo większość woli wypluć nasienie
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:07:38
Megan widzę że jesteś odważna tylko czemu swojej fotki nie wrzuciłaś
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:08:34
Sam się nad tym zastanawiałem...
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:10:39
kryscjan
dokladnie obejrzyj moj profil 3 pozostale zdjecia sa moje
gabrys
ja jestem inna widocznie ale sperma to plemniki a nie inne rzeczy ktore mezczyzna wydala tym narzadem
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:14:44
hehehe
No oczywiście że plemniki...
Ja nie mówię o piciu moczu
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:15:55
wiem o czym mowisz dlatego pisze ze nic w tym zlego
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:16:20
z tego co pamiętam to nie dawno sponsoringu szukałaś
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:18:03
to Ty taka zdolna, zupełnie jak mojego ojca dzieci
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:18:33
ostro jedziecie widze
Konto usunięte
16.01.2010 r. 20:19:08
lubie experymenty na mkontakt oczywiscie
wiem sama o tym ze jestem zdolna
hej electra a Ty co sądzisz na tema sponsoringu ?
Electra...
Każdy człowiek jest po części wzrokowcem i płeć tu nie ma znaczenia...
Roxana... Gdybyś przeczytała forum to byś wiedziała dzięki jakim facetom interes się kręci...
Dodam jeszcze do nich facetów którzy myślą "główką" a nie głową...
nigdy nikogo nie bede obrazac ani nikomu nie bede mowic co dobre czy zle. krytykowanie nie nalezy do moich zadan. nie mam nic przeciwko sponsoringowi
ale tylko jesli naprawde ktos nie ma za co zyc a nie dlatego ze robi to bo mu sie nie chce pracowac.
Aha...
Ja mogę skorzystać i miałbym nawet zniżkę bo kumpel stoi na bramce w burdelu i by mi załatwił 50% rabatu co sam mi proponował ale jakoś nie skorzystałem z oferty...
ale to na jedno wychodzi
nie ma za co żyć bo pracować się nie chce
a myślicie że to taki łatwy jest chleb, wydaje mi się jednak że nie . Jakby było inaczej to by tyle nie zarabiali
a ty bys skorzystal kryscjan?
czesto korzystaja z takich uslug naprawde bogaci faceci, nie wiem tylko co kusi tych naprawde przystojnych...
to ja Ci powiem co kusi tych przystojnych
i praktycznie co chce to mam, czyli zawsze coś nowego można spróbować. a w domku tylko po bożemu
jak idę do agencji to mam zajebisty wybór, a foczki takie że namiot od razu powstaje
heh a kto ci powiedzial ze w domku tylko po bozemu
To gdzie i jak jeszcze Electra??
Bo teraz temacik mnie bardzo zainteresował
wszyscy mysla ze zona to osoba ktora siedzi w domu, pierze, gotuje a seks to tylko po bozemu. bledne myslenie
nie wiem moze ja jestem inna ale moj facet bedzie mial wszystko czego bedzie chcial sprobowac w lozku w koncu jesli go kocham to bedzie to tez przyjemne i dla mnie
Megan wiem jak było wiem jak jest i wiem jak będzie. Słuchaj dziewczyn miałem mnóstwo, ale z żadną nie przeżyłem tego co w agencji
Megan to nie myślenie tylko praktyka ja to znam z codzienności
to widocznie nie trafiles na taka ktora kocha naprawde lub na taka z ktora chcial bys sie zwiazac. jesli poczuje ze chce sie z kims zwiazac i bede wiedziec ze to ten jeden jedyny to on bedzie mial to co w agencji albo i wiecej
I bardzo dobrze Electra...
Moim zdaniem jeśli dwoje ludzi jest ze sobą i chodzą ze sobą do łóżka to nie powinni się brzydzić ani nie powinni się wstydzić drugiej osoby...
I dla każdego powinno być zaspokojenie partnera
Electra...
Właśnie przypomniało mi się pytanie które jeden z użytkowników zadał niedawno na forum...
Czy połknęłabyś spermę swojego partnera gdyby to go kręciło??
Pytam bo piszesz że zrobiłabyś wszystko...
Smiech
Ty myślisz tylko pod względem sexu, a dla mnie miłość ma zupełnie inne znaczenie
jesli mowimy o seksie to mowimy o kazdym jego rodzaju a oral jest jednym z nich
jesli to bylby maz, narzeczony
czemu nie
Aleja mówię o oralu z POŁKNIĘCIEM SPERMY...
Bo na sam oral zdobędzie się wiele kobiet ale rzadkością są kobiety które zrobią to z finałem w ustach a na połknięcie jeszcze mniej bo większość woli wypluć nasienie
Megan widzę że jesteś odważna tylko czemu swojej fotki nie wrzuciłaś
Sam się nad tym zastanawiałem...
kryscjan
3 pozostale zdjecia sa moje
dokladnie obejrzyj moj profil
gabrys
ja jestem inna widocznie ale sperma to plemniki a nie inne rzeczy ktore mezczyzna wydala tym narzadem
hehehe
No oczywiście że plemniki...
Ja nie mówię o piciu moczu
wiem o czym mowisz
dlatego pisze ze nic w tym zlego
z tego co pamiętam to nie dawno sponsoringu szukałaś
to Ty taka zdolna, zupełnie jak mojego ojca dzieci
ostro jedziecie widze
lubie experymenty
na mkontakt oczywiscie
wiem sama o tym ze jestem zdolna