No Panowie używajcie sobie !!!! Myślę,ze jest tu wiele bardzo mądrych i wartościowych kobiet,które Wy drodzy Panowie wrzucacie do jednej beczki,tych sprzedajnych,bezwartościowych,puszczalskich bez względu na stan cywilny, nie posiadajacych mózgu i takich tam..............Finał jest zawsze taki sam
Ps.Skoro wszystkie baby są takie ,to może zapytajcie wasze szanowne mamusie,czy Wasz tatuś to na pewno tatuś....
Aspire
09.10.2012 r. 09:29:43
Jejku ... Skąd u Ciebie, droga Agnho aż tak złe zdanie o Nas. Fakt jest że są niechlubne wyjątki ale nie można generalizować i wrzucać nas w jeden wielki tyglowy stos.
Podpisuje się pod Twoim zdaniem że jest wiele mądrych i wartościowych kobiet.
Ale, czy to samo zdanie nie może dotyczyć również meżczyzn ?
requiemdlasnu
09.10.2012 r. 09:40:55
Nie żal mi matki, lecz dziecka gdy rodzi je puszczalska, czternastoletnia kobietka.
requiemdlasnu
09.10.2012 r. 09:49:51
tak lenka z powodu niepokalanego poczęcia jest, napisalem wyraznie puszczalska przeciez to po pierwsze a po wtore aga w tym temacie tez wrzucila wszystkich do jednego wora
Aspire
09.10.2012 r. 10:11:26
Właśnie. Smerfetko. Tu masz racje. Nie wolno kogoś krytykować nie znając tej osoby. Nie znając motywów, celów ich działań itp.
Nie wolno też generalizować poczynań zarówno facetów jak i kobiet, droga Aghna.
Wiecie co ... mam propozycje ... zamienimy się chwilowo rolami. Jak postaram się zobaczyć to z waszej strony. Oki.
Aspire
09.10.2012 r. 10:17:40
dot. generalizowania.
Jestem Wami.
Widzę dwóch facetów.
Jeden regularnie chodzi dwa razy w miesiącu do kościola.
Drugi dwa razy w miesiącu jeżdzi do ... hm ... kobietek
GENERALIZUJĄC i widząc to statystycznie.
Każdy z nich jest **cenzura** ...rzem
Każdy z nich jest katolikiem
Wybór i ocena zależy TYLKO od WAS.
Sorry, to samo można powiedzieć o generalizowaniu kobiet.
ewan0545
09.10.2012 r. 10:20:59
kązdy ma swój rozum i wie co robi,jesli ktos szuka sponsora czy sponsorke to jego sprawa,niech szukaja w takich własnie ogłoszeniach,w ten sposób nikogo innego nie bedą obrażac proponując sex za kase ,osobie która szuka tylko przyjazni,tym samym inni nie powinni obrażać te własnie osoby co tylko szukają sponsora
Aspire
09.10.2012 r. 10:24:45
Święte słowa, Ewan, jesteś wielka. Nie ingerujmy w sprawy innych nie znając ich dogłebnie.
ewan0545
09.10.2012 r. 10:32:02
Dziękuje ale mysle ze wiele osób takie same ma zdanie
Aspire
09.10.2012 r. 10:41:49
Tak. Ewan. Na pewno wiele osob ma takie samo zdanie.
Ale TYLKO TY poparłaś mnie i za to Ci szczególnie dziękuje.
P.s. wracam do zajęć.
kasia
09.10.2012 r. 10:46:44
ja myśle ze po to dajemy opisy zeby wszystko było klarowne , czarno na białym , a jezeli ktos nie umie przeczytac , bądz zrozumiec przekazu , to jego problem , my zawsze tu mamy jedna bron \"czerwony krzyżyk\"
ewan0545
09.10.2012 r. 10:46:49
napewno jeszcze wielu napisze ,w podobnym tonie ,
miłego pracowanka
requiemdlasnu
09.10.2012 r. 11:47:23
ja tam wole te goscinne w kroku
Fallen1982
09.10.2012 r. 13:19:40
Kiełbie we łbie
Jakby wyznacznikiem poziomu dobroci była intensywność uprawiania seksu
Seks nie jest niczym złym. Ludzie uprawiający seks nie są źli. Mało tego, zarówno kobiety jak i mężczyźni mają do tego prawo. Skąd więc teorie że kobieta która daje jest kur** a facet który bierze jedynie tą kur** wykorzystał i sama sobie jest winna...
chwila
Fallen1982
09.10.2012 r. 13:20:57
kaja
09.10.2012 r. 17:08:59
RGB bo być może cię żle zrozumiałam ale jak nie mam faceta,jestem tutaj,nie chcę umówić się na niezobowiązujący seks,nie chcę też za pieniądze to jestem ta bidulka która nie wie czego chce
ewan0545
09.10.2012 r. 17:38:54
Kaju popieram to co napisałas, ,Rgb moze objasnisz co napisałeś
...
09.10.2012 r. 19:38:17
Nie sądźcie, bo będziecie osądzeni...
Kill Bill
09.10.2012 r. 20:37:47
jest tu wiele osób z różnych pobudek a, że jest to portal społecznościowy i ogólnodostepny to nie ma co wnikać kto, co, po co, z kim i za ile.
kaja
09.10.2012 r. 20:46:37
faktycznie
kaja
09.10.2012 r. 20:51:07
gep mówi się miesiączkę a nie okres
Kill Bill
09.10.2012 r. 20:51:23
coś w tym stylu.....
kaja
09.10.2012 r. 20:58:14
gep spokojna twoja rozczochrana skończy u ciebie pójdzie do innych przecie nie może siedzieć w jednym miejscu na upie
...
10.10.2012 r. 17:58:47
z emocjii można dostać okresu, choć częściej to brak okresu wzbudza emocje...
Malwina
18.01.2013 r. 09:04:24
Aguś, chyba wpadłaś w większy dołek
na pewno, tak nie myślisz
Malwina
18.01.2013 r. 09:25:03
Aguś, to prawda jeśli nie ma się szacunku dla samej siebie, to czego tu wymagać od innych
No Panowie używajcie sobie !!!! Myślę,ze jest tu wiele bardzo mądrych i wartościowych kobiet,które Wy drodzy Panowie wrzucacie do jednej beczki,tych sprzedajnych,bezwartościowych,puszczalskich bez względu na stan cywilny, nie posiadajacych mózgu i takich tam..............Finał jest zawsze taki sam
Ps.Skoro wszystkie baby są takie ,to może zapytajcie wasze szanowne mamusie,czy Wasz tatuś to na pewno tatuś....
Jejku ... Skąd u Ciebie, droga Agnho aż tak złe zdanie o Nas. Fakt jest że są niechlubne wyjątki ale nie można generalizować i wrzucać nas w jeden wielki tyglowy stos.
Podpisuje się pod Twoim zdaniem że jest wiele mądrych i wartościowych kobiet.
Ale, czy to samo zdanie nie może dotyczyć również meżczyzn ?
Nie żal mi matki, lecz dziecka gdy rodzi je puszczalska, czternastoletnia kobietka.
tak lenka z powodu niepokalanego poczęcia jest, napisalem wyraznie puszczalska przeciez to po pierwsze a po wtore aga w tym temacie tez wrzucila wszystkich do jednego wora
Właśnie. Smerfetko. Tu masz racje. Nie wolno kogoś krytykować nie znając tej osoby. Nie znając motywów, celów ich działań itp.
Nie wolno też generalizować poczynań zarówno facetów jak i kobiet, droga Aghna.
Wiecie co ... mam propozycje ... zamienimy się chwilowo rolami. Jak postaram się zobaczyć to z waszej strony. Oki.
dot. generalizowania.
Jestem Wami.
Widzę dwóch facetów.
Jeden regularnie chodzi dwa razy w miesiącu do kościola.
Drugi dwa razy w miesiącu jeżdzi do ... hm ... kobietek
GENERALIZUJĄC i widząc to statystycznie.
Każdy z nich jest **cenzura** ...rzem
Każdy z nich jest katolikiem
Wybór i ocena zależy TYLKO od WAS.
Sorry, to samo można powiedzieć o generalizowaniu kobiet.
kązdy ma swój rozum i wie co robi,jesli ktos szuka sponsora czy sponsorke to jego sprawa,niech szukaja w takich własnie ogłoszeniach,w ten sposób nikogo innego nie bedą obrażac proponując sex za kase ,osobie która szuka tylko przyjazni,tym samym inni nie powinni obrażać te własnie osoby co tylko szukają sponsora
Święte słowa, Ewan, jesteś wielka. Nie ingerujmy w sprawy innych nie znając ich dogłebnie.
Dziękuje ale mysle ze wiele osób takie same ma zdanie
Tak. Ewan. Na pewno wiele osob ma takie samo zdanie.
Ale TYLKO TY poparłaś mnie i za to Ci szczególnie dziękuje.
P.s. wracam do zajęć.
ja myśle ze po to dajemy opisy zeby wszystko było klarowne , czarno na białym , a jezeli ktos nie umie przeczytac , bądz zrozumiec przekazu , to jego problem , my zawsze tu mamy jedna bron \"czerwony krzyżyk\"
napewno jeszcze wielu napisze ,w podobnym tonie ,
miłego pracowanka
ja tam wole te goscinne w kroku
Kiełbie we łbie
Jakby wyznacznikiem poziomu dobroci była intensywność uprawiania seksu
Seks nie jest niczym złym. Ludzie uprawiający seks nie są źli. Mało tego, zarówno kobiety jak i mężczyźni mają do tego prawo. Skąd więc teorie że kobieta która daje jest kur** a facet który bierze jedynie tą kur** wykorzystał i sama sobie jest winna...
chwila
RGB bo być może cię żle zrozumiałam ale jak nie mam faceta,jestem tutaj,nie chcę umówić się na niezobowiązujący seks,nie chcę też za pieniądze to jestem ta bidulka która nie wie czego chce
Kaju popieram to co napisałas,
,Rgb moze objasnisz co napisałeś
Nie sądźcie, bo będziecie osądzeni...
jest tu wiele osób z różnych pobudek a, że jest to portal społecznościowy i ogólnodostepny to nie ma co wnikać kto, co, po co, z kim i za ile.
faktycznie
gep mówi się miesiączkę a nie okres
coś w tym stylu.....
gep spokojna twoja rozczochrana skończy u ciebie pójdzie do innych przecie nie może siedzieć w jednym miejscu na upie
z emocjii można dostać okresu, choć częściej to brak okresu wzbudza emocje...
na pewno, tak nie myślisz
Aguś, to prawda
jeśli nie ma się szacunku dla samej siebie, to czego tu wymagać od innych