ale dziwne,swoie to trzeba szanowac i pielegnowac ?.
janusz747
04.02.2013 r. 22:00:48
ania niemuw ze sie nucisz ? .
lorenzo
04.02.2013 r. 22:54:01
mi z drinkiem się kojarzy
Mariusz
05.02.2013 r. 10:18:15
francuskie tornado....serek pleśniowy+kefir+jabłuszko i gruszka+bożole....ZAKŁAD,że tornado?
SAJ77
11.09.2013 r. 20:54:53
We Francji nie ma kefiru,chyba ze w duzych miastach...U nas czasem sprzedaja cos jak kwasne mleko,ale jest to napoj marokanski...
SAJ77
12.09.2013 r. 20:33:34
Cos jak kwasne mleko,ale kwasnym mlekiem nie jest...Nawet mleko kupione u chlopa nigdy nie zrobi sie kwasnym mlekiem,tylko splesnieje...Ja nie wiem co oni tutaj tym krowa daja a w sumie mieszkam na wsi,gdzie powinno byc maslo,kwasne mleko,smietanka a nie jest...
SAJ77
12.09.2013 r. 20:45:59
A ja musze zyc z wiedza ze w Polsce cos takiego jest...Na piec zurkow,tylko jeden sie uda,reszta skisnie...A ja tak lubie zurek i musze sie zadawalac tym z proszku,ale robie go po swojsku ,jak i bigos z dziczyzny,ktorego przepis moge podac...Tutaj wszyscy sie tym zajadali...
SAJ77
12.09.2013 r. 20:53:46
Moze i by sie dalo,tylko problem jest z serem...Tutaj takie tluczace dania sa nie do przyjecia,choc francuskie dania tez bywaja tluste...
SAJ77
12.09.2013 r. 21:03:10
Jezeli Asiu wiesz,jak o te boczki dbac a z tego co widze to umiesz ,to tylko pogratulowac...
no taka jest prawda
ania jak tak bardzo cie interesuje to sprawdz
no ale pewnie ma male raczke ??,
,
.
ktos tu ma braki
no no przeciesz
ania no prsze DLASZEGO ??.
hihi dobre
ale jakas ruwnowago musi byc.
dokładnie bo krzywo bedzie chodzic
ale dziwne,swoie to trzeba szanowac i pielegnowac ?.
ania niemuw ze sie nucisz ?
.
mi z drinkiem się kojarzy
francuskie tornado....serek pleśniowy+kefir+jabłuszko i gruszka+bożole....ZAKŁAD,że tornado?
We Francji nie ma kefiru,chyba ze w duzych miastach...U nas czasem sprzedaja cos jak kwasne mleko,ale jest to napoj marokanski...
Cos jak kwasne mleko,ale kwasnym mlekiem nie jest...Nawet mleko kupione u chlopa nigdy nie zrobi sie kwasnym mlekiem,tylko splesnieje...Ja nie wiem co oni tutaj tym krowa daja a w sumie mieszkam na wsi,gdzie powinno byc maslo,kwasne mleko,smietanka a nie jest...
A ja musze zyc z wiedza ze w Polsce cos takiego jest...Na piec zurkow,tylko jeden sie uda,reszta skisnie...A ja tak lubie zurek i musze sie zadawalac tym z proszku,ale robie go po swojsku ,jak i bigos z dziczyzny,ktorego przepis moge podac...Tutaj wszyscy sie tym zajadali...
Moze i by sie dalo,tylko problem jest z serem...Tutaj takie tluczace dania sa nie do przyjecia,choc francuskie dania tez bywaja tluste...
Jezeli Asiu wiesz,jak o te boczki dbac a z tego co widze to umiesz ,to tylko pogratulowac...