bez facetów nie da się żyć, ale z nimi jeszcze gorzej
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:06:45
hahha ja to bym najchetniej was pozabijała chłopy...ale hmm serce nie pozwala:buziak:
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:08:11
musial ci ktos nie zle za SKURE ZAJSC
Unkownboy
15.01.2010 r. 19:09:17
Faceci są jak miesiączka - denerwujesz się gdy się spóźnia, nie zawsze cieszysz gdy przychodzi niespodziewanie...
Żarty żartami, ale niestety każdy dowcip ma coś z "realnego" życia... Niestety (a może na szczęście) nie każdy facet może zasługiwać na miano prawdziwego mężczyzny (nie mylić ze stereotypowym "macho")... No i nudno by było gdyby "po ulicy" same ideały chodziły, bo nie musielibyśmy się (wzajemnie) starać, bo każdy z nas (i Was drogie Panie) w jakimś sensie miałby pewność że jest idealny i ideał "dostanie"... Z drugiej strony dzięki "facetom z żartów" Wy drogie Panie możecie wypatrzeć prawdziwe perły
Już się nie wymądrzam... Miłego wieczorku wszystkim...
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:09:23
hahha a taki jeden ..ale cóz nie wszyscy sa jednego pokroju wiec ...
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:10:11
hej Sylwia ale chłopy to są po 50-tce
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:11:29
hhahhahaha
no dobra niech ci bedzie faceci
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:14:25
SYLWIA jestes mloda laska jeszce nie jeden bedzie plakal przez ciebie
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:14:49
Chlop to jest w polu!!!! a my jestesmy facetami na poziomie
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:15:52
oj dominik nie czepiaj sie słów..zwał jak zwał...
zbyszek a czemu uwazasz ze bedzie płakał....a co ja taka zimna **cenzura** ?????????
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:17:28
nie zimna **cenzura** ale wiem ze kobiety atrakcyjne czesto lamia serduszka faceta bo oni glupieja na ich punkcie
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:18:56
ale pierdzielisz teraz farmazony wiesz ..no jak potłuczony
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:19:56
Zbychu co to jakies podchody????
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:20:42
To zbychu podpadles
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:21:19
sylwia troche juz zyje na tym swiecie i nie jedno juz widzalem
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:22:52
sylwia ty myslisz ze tylko0 faceci sa be kobiety sa bardziej bezwzgledne niz faceci
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:24:37
Sylwia by serduszka nikomu nie złamała, bo jest zbyt dobrą istotką
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:25:26
ja nie mysle ze faceci sa be...jak to nazwałes....ale wkurza mnie twój chory pogląd.....
tak to wyglada ze dla ciebie atrakcyjna kobita to juz musi byc jakas **cenzura** co facetó wykorzystuje
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:26:44
a zebys wiedział ze bym nie złamała...bo wiem co sie wtedy czuje...uwierz mi nie jedno przeszłam ....lecz nie rozumiem co ma do tego mój wyglad
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:27:16
Zbyszek...
O co ty się do Sylwii tak przyjebałeś??
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:28:20
sylwia zle mnie czytasz nie oto mi chodzi tylko0 ze kobieta ktura zedaje sobie sparawe z swojej atrakcyjnosci jest bardziej wymagajaca i przebiera miedzy facetami aqle ja nie uwazám tego za cos zlego wrecz przeciwnie uwielbiam ladne kobiety
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:29:00
Zbychu podpadłeś
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:30:21
gabrys ja nie przyjebalem tylko rozmawiam
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:32:56
hmm wszystkie kobiety mierzysz jedna miarka...no ale skoro tak lubisz ..to juz twój osąd ....
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:34:06
No ja właśnie widzę tą waszą rozmowę
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:34:51
a jeśli ktoś nie jest w Jej guście, to też powiesz że to Jej wina, bo złamała komuś serce?
Konto usunięte
15.01.2010 r. 19:35:08
nie nie mierze wszytkich kobiet jedna miaraka kazda kobieta jest inna
a do czego najbardziej
Jakto do czego Zbigniew??
Same sobie dziecka nie zrobią...
gqabrys chcialem zeby to one powiedzialy
bez facetów nie da się żyć, ale z nimi jeszcze gorzej
hahha ja to bym najchetniej was pozabijała chłopy...ale hmm serce nie pozwala:buziak:
musial ci ktos nie zle za SKURE ZAJSC
Faceci są jak miesiączka - denerwujesz się gdy się spóźnia, nie zawsze cieszysz gdy przychodzi niespodziewanie...
Żarty żartami, ale niestety każdy dowcip ma coś z "realnego" życia... Niestety (a może na szczęście) nie każdy facet może zasługiwać na miano prawdziwego mężczyzny (nie mylić ze stereotypowym "macho")... No i nudno by było gdyby "po ulicy" same ideały chodziły, bo nie musielibyśmy się (wzajemnie) starać, bo każdy z nas (i Was drogie Panie) w jakimś sensie miałby pewność że jest idealny i ideał "dostanie"... Z drugiej strony dzięki "facetom z żartów" Wy drogie Panie możecie wypatrzeć prawdziwe perły
Już się nie wymądrzam... Miłego wieczorku wszystkim...
hahha a taki jeden ..ale cóz nie wszyscy sa jednego pokroju wiec ...
hej Sylwia ale chłopy to są po 50-tce
hhahhahaha
no dobra niech ci bedzie faceci
SYLWIA jestes mloda laska jeszce nie jeden bedzie plakal przez ciebie
Chlop to jest w polu!!!!
a my jestesmy facetami na poziomie
oj dominik nie czepiaj sie słów..zwał jak zwał...
zbyszek a czemu uwazasz ze bedzie płakał....a co ja taka zimna **cenzura** ?????????
nie zimna **cenzura** ale wiem ze kobiety atrakcyjne czesto lamia serduszka faceta bo oni glupieja na ich punkcie
ale pierdzielisz teraz farmazony wiesz ..no jak potłuczony
Zbychu co to jakies podchody????
To zbychu podpadles
sylwia troche juz zyje na tym swiecie i nie jedno juz widzalem
sylwia ty myslisz ze tylko0 faceci sa be kobiety sa bardziej bezwzgledne niz faceci
Sylwia by serduszka nikomu nie złamała, bo jest zbyt dobrą istotką
ja nie mysle ze faceci sa be...jak to nazwałes....ale wkurza mnie twój chory pogląd.....
tak to wyglada ze dla ciebie atrakcyjna kobita to juz musi byc jakas **cenzura** co facetó wykorzystuje
a zebys wiedział ze bym nie złamała...bo wiem co sie wtedy czuje...uwierz mi nie jedno przeszłam ....lecz nie rozumiem co ma do tego mój wyglad
Zbyszek...
O co ty się do Sylwii tak przyjebałeś??
sylwia zle mnie czytasz nie oto mi chodzi tylko0 ze kobieta ktura zedaje sobie sparawe z swojej atrakcyjnosci jest bardziej wymagajaca i przebiera miedzy facetami aqle ja nie uwazám tego za cos zlego wrecz przeciwnie uwielbiam ladne kobiety
Zbychu podpadłeś
gabrys ja nie przyjebalem tylko rozmawiam
hmm wszystkie kobiety mierzysz jedna miarka...no ale skoro tak lubisz ..to juz twój osąd ....
No ja właśnie widzę tą waszą rozmowę
a jeśli ktoś nie jest w Jej guście, to też powiesz że to Jej wina, bo złamała komuś serce?
nie nie mierze wszytkich kobiet jedna miaraka kazda kobieta jest inna