Nie prawda ze wszyscy myślą tylko o 1 . Jak facet szuka kobiet to szuka kobiety porządnej która będzie mu wierna i nie będzie chodziła na boki ....... a poza tym to za bardzo jesteś cie wybredne żeby dostrzec który facet nie szuka dziewczyny czy koleżanki do sexy ..jestem typek tory sadzi ze sex to nie wszystko a i tak ciężko mi znaleźć dziewczynę byłem w związku 15 miesięcy i dziewczyna na końcu powiedziała mi ze była zemną tylko dla sexu buhaahah i kto tu myśli tylko o sexie trzeba wiedzieć czego się szuka ....... szukam dziewczyny która będzie mnie kochać i wspierać nie będzie egoistka ludzie to nie zabawki tak samo jak ich uczucia ......................... życzę miłego Dnia
Karol
23.08.2009 r. 23:50:16
sex sex sex
Jaro
24.08.2009 r. 21:45:50
Nasze gonady nam mowia ze tak
...
25.08.2009 r. 05:15:14
a jednak o bliższy kontakt z kimś nie całkiem anonimowym...
Konto usunięte
31.08.2009 r. 09:29:38
A do czego ci facet jak nie do seksu .
Delfina
31.08.2009 r. 10:20:34
W agencjach towarzyskich trzeba płacić..tutaj może da ktoś gratis i dorzuci rozmowę miła na dokładkę...
Jaro
31.08.2009 r. 12:09:19
Marcin ma racje my nie chcemy tylko seksu ;P Tylko potem sie okazuje ze kobiety tylko mowia o uczuciach a same nie sa w stanie ich dawac (wyjatekiem od reguly sa te najgorsze uczucia te potraficie wzbudzac jakos naturalnie ;P ).
Konto usunięte
31.08.2009 r. 12:25:14
Jaro masz rację piepszą tylko o miłości , a żadna nie kocha , tylko w łóżku mówi kocham , jedna mi nawet powiedziała że tak na prawdę nie wie co to miłość i chyba nie potrafi kochać , ale sex sprawia jej przyjemność , więc stwierdziła że to jest miłość i chyba dalej tak sądzi .
Konto usunięte
31.08.2009 r. 12:46:43
Ja np. nie uipadlem tak nisko zeby placic za sex.Nie szukam przygod tylko kobiety na dluzszy czas a nie takiej na jeden raz bleeeee nie korzystam z 1 razowych przyjemnosci-najpierw musze poznac dana osobe. Wlasnie tutaj sa kobiety "szkam sponsora"-d;laczego oko za okolo a **cenzura** za pieniadze???to jest wina Panow ktorzy placa za sex-powsxtrzymajcie sie i nie pladzcie ona szybciej zechcac sexu.
Konto usunięte
31.08.2009 r. 15:12:26
większość ich jest tutaj właśnie po to... żal...
Konto usunięte
31.08.2009 r. 16:11:51
Sex to ja uprawiam gdzie się da , ale nie słyszałem żeby tu na forum szukać seksu i może jeszcze go tu uprawiać , nie takim zboczeńcem to ja nie jestem , to jest chore .
Konto usunięte
24.09.2009 r. 15:30:49
Po co wydawać swoją kase w agencji jak wy dajecie za darmo
Konto usunięte
24.09.2009 r. 15:47:33
ej ej kolego uwazaj na slowa i licz sie z nimi!!! bo zaczynasz przeginac!
Konto usunięte
24.09.2009 r. 15:49:51
ja sie licze ze słowami stwierdzam tylko obiektywną prawde koleżanko
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:04:56
to lepiej nie stwierdzaj bo to sa brednie!!! mozesz mniec za darmo ale jezeli pukniesz wlasna panienke xD
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:08:13
a wy juz takich cnotek nie grajcie ,dlaczego wy musicie krecic jak i tak dlawas oto chodzi
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:22:33
nie zgrywam cnotki...! powiedziec szczerze? bylam z facetem przez 2 lata i tylko z nim sie kochalam, byl moim pierwszym i jak narazie ostatnim.. z nikim innym tego nie robilam i co glupio Ci?
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:23:23
Z szacunku do mnie panienki same się proszą bym je przeleciał , więc nigdy nie muszę płacić za sex
Konto usunięte
25.09.2009 r. 21:24:37
za kare
Konto usunięte
25.09.2009 r. 21:30:05
haha kolego jak ty sobie pochlebiasz no no ale pewnie same ladacznice do ciebie leca haha nie no to musisz byc cały czas w formie
Konto usunięte
25.09.2009 r. 21:59:45
faceci wola miec za darmo xD po co maja placic skoro upija taka ktora jest latwa i po sprawie xD wystraczy ze na balet pojda i juz wyrwa jakas i nie musza placic
Konto usunięte
25.09.2009 r. 22:04:17
maja szczescie ze marzenia nic nie kosztuja xD no z wyjatkiem rozczarowania xD
Zuzanna
25.09.2009 r. 22:23:26
dobrze, ze za marzenia nie karaja, bo nasi panowie juz dawno dostaliby dozywocie ;D
Konto usunięte
25.09.2009 r. 22:25:00
ach.. zgadzam sie z Toba xD
Mariusz
18.10.2009 r. 20:20:14
Wy kobiety to tak wszystko nakręcacie0mówię tu o szukających sponsorów. a jak człowiek chce się z kimś normalnie umówić na randkę czy pogadać to nie ma z kim albo jest szukanie sponsora albo księcia z bajki. kurcze, same się zastanówcie czego w końcu chcecie a doiero później nas czepiajcie
Konto usunięte
30.10.2009 r. 16:29:45
ja jestem tu bo mama mi kazala .i tak mi powiedziala....idz synu w swiat i bez zony mi nie wracaj...a slowa mojej mamy to jak rozkaz
Konto usunięte
30.10.2009 r. 16:35:51
heh nie wszyscy faceci sa tu dla sexu ........poznałam wielu i to naprawde fajni kolesie ..wiekszosc to przychodzi tu by jakos czas zleciał a inni .... no co tu sie oszukiwac.......szukaja uczucia ....
Konto usunięte
30.10.2009 r. 16:53:11
AGENCJE TOWARZYSKIE WYMYŚLONO DLA BOGATYCH , A DLA BIEDNYCH WIATR W OCZY I HU. W DUPĘ . HAHAHAHA
Konto usunięte
30.10.2009 r. 16:57:03
Żle trafiłaś
Marcelek
30.10.2009 r. 19:01:10
ja nie jestem dla sexu, czasem lubię poczytać co piszą ludziska
Nie prawda ze wszyscy myślą tylko o 1 . Jak facet szuka kobiet to szuka kobiety porządnej która będzie mu wierna i nie będzie chodziła na boki ....... a poza tym to za bardzo jesteś cie wybredne żeby dostrzec który facet nie szuka dziewczyny czy koleżanki do sexy ..jestem typek tory sadzi ze sex to nie wszystko a i tak ciężko mi znaleźć dziewczynę byłem w związku 15 miesięcy i dziewczyna na końcu powiedziała mi ze była zemną tylko dla sexu buhaahah i kto tu myśli tylko o sexie trzeba wiedzieć czego się szuka ....... szukam dziewczyny która będzie mnie kochać i wspierać nie będzie egoistka ludzie to nie zabawki tak samo jak ich uczucia ......................... życzę miłego Dnia
sex sex sex
Nasze gonady nam mowia ze tak
a jednak o bliższy kontakt z kimś nie całkiem anonimowym...
A do czego ci facet jak nie do seksu .
W agencjach towarzyskich trzeba płacić..tutaj może da ktoś gratis i dorzuci rozmowę miła na dokładkę...
Marcin ma racje my nie chcemy tylko seksu ;P Tylko potem sie okazuje ze kobiety tylko mowia o uczuciach a same nie sa w stanie ich dawac (wyjatekiem od reguly sa te najgorsze uczucia te potraficie wzbudzac jakos naturalnie ;P ).
Jaro masz rację piepszą tylko o miłości , a żadna nie kocha , tylko w łóżku mówi kocham , jedna mi nawet powiedziała że tak na prawdę nie wie co to miłość i chyba nie potrafi kochać , ale sex sprawia jej przyjemność , więc stwierdziła że to jest miłość i chyba dalej tak sądzi .
Ja np. nie uipadlem tak nisko zeby placic za sex.Nie szukam przygod tylko kobiety na dluzszy czas a nie takiej na jeden raz bleeeee nie korzystam z 1 razowych przyjemnosci-najpierw musze poznac dana osobe. Wlasnie tutaj sa kobiety "szkam sponsora"-d;laczego oko za okolo a **cenzura** za pieniadze???to jest wina Panow ktorzy placa za sex-powsxtrzymajcie sie i nie pladzcie ona szybciej zechcac sexu.
większość ich jest tutaj właśnie po to... żal...
Sex to ja uprawiam gdzie się da , ale nie słyszałem żeby tu na forum szukać seksu i może jeszcze go tu uprawiać , nie takim zboczeńcem to ja nie jestem , to jest chore .
Po co wydawać swoją kase w agencji jak wy dajecie za darmo
ej ej kolego uwazaj na slowa i licz sie z nimi!!! bo zaczynasz przeginac!
ja sie licze ze słowami stwierdzam tylko obiektywną prawde koleżanko
to lepiej nie stwierdzaj bo to sa brednie!!! mozesz mniec za darmo ale jezeli pukniesz wlasna panienke xD
a wy juz takich cnotek nie grajcie ,dlaczego wy musicie krecic jak i tak dlawas oto chodzi
nie zgrywam cnotki...! powiedziec szczerze? bylam z facetem przez 2 lata i tylko z nim sie kochalam, byl moim pierwszym i jak narazie ostatnim.. z nikim innym tego nie robilam i co glupio Ci?
Z szacunku do mnie panienki same się proszą bym je przeleciał , więc nigdy nie muszę płacić za sex
za kare
haha kolego jak ty sobie pochlebiasz
no no ale pewnie same ladacznice do ciebie leca
haha nie no to musisz byc cały czas w formie
faceci wola miec za darmo xD po co maja placic skoro upija taka ktora jest latwa i po sprawie xD wystraczy ze na balet pojda i juz wyrwa jakas i nie musza placic
maja szczescie ze marzenia nic nie kosztuja xD no z wyjatkiem rozczarowania xD
dobrze, ze za marzenia nie karaja, bo nasi panowie juz dawno dostaliby dozywocie ;D
ach.. zgadzam sie z Toba xD
Wy kobiety to tak wszystko nakręcacie0mówię tu o szukających sponsorów. a jak człowiek chce się z kimś normalnie umówić na randkę czy pogadać to nie ma z kim
albo jest szukanie sponsora albo księcia z bajki. kurcze, same się zastanówcie czego w końcu chcecie a doiero później nas czepiajcie
ja jestem tu bo mama mi kazala .i tak mi powiedziala....idz synu w swiat i bez zony mi nie wracaj...a slowa mojej mamy to jak rozkaz
heh nie wszyscy faceci sa tu dla sexu ........poznałam wielu i to naprawde fajni kolesie ..wiekszosc to przychodzi tu by jakos czas zleciał a inni .... no co tu sie oszukiwac.......szukaja uczucia ....
AGENCJE TOWARZYSKIE WYMYŚLONO DLA BOGATYCH , A DLA BIEDNYCH WIATR W OCZY I HU. W DUPĘ . HAHAHAHA
Żle trafiłaś
ja nie jestem dla sexu, czasem lubię poczytać co piszą ludziska