Ludziska zakochujcie się bez obaw bo życie bez miłości jest jak kwiat bez wody, jak ptak bez skrzydeł, jak życie bez tlenu
gratulacje, Nieśmiała
Robert ubiegłeś mnie właśnie to chciałam napisać
to napiszę zgadzam się z Robertem Radhika zakochać się bez pamięci w necie no nie żartuj
Eli jak ja się w kimś z tąd zakocham to wstawię fotki i zostanę przy starym nicu słowo
Eli coś ty taki wszechwiedzący skąd możesz wiedzieć czy ktoś się tutaj zakochał czy nie. Alys też cię kocham
taaa wie tyle że ma w tyle
ja tam jestem na bieżąco
sara w niektórych sprawach mam tyły to fakt
Tak jak stwierdziłaś każdy ma w czymś tyły i nie tylko tutaj na mk
nie mam okresa saruś ,mam szlafrok na sobie i to lekko rozpięty więc nie jestem spięta Tibi może i by trzeba
sara jak już to już jak szaleć to szaleć kolacja i śniadanie obowiązkowo i to w najlepszym hotelu
spokojne wasze rozczochrane nikt i nic mi nie bedzie wsadzał a te gwiazdki niech se kradną jak muszą ja tam pojade w innym celu
sarunia oczywiście że wiem i wiem że do hotelu nie pojade chyba że na zlot czarownic z mk
Ludziska zakochujcie się bez obaw bo życie bez miłości jest jak kwiat bez wody, jak ptak bez skrzydeł, jak życie bez tlenu
gratulacje, Nieśmiała
Robert ubiegłeś mnie właśnie to chciałam napisać
to napiszę zgadzam się z Robertem
Radhika zakochać się bez pamięci w necie no nie żartuj
Eli jak ja się w kimś z tąd zakocham to wstawię fotki i zostanę przy starym nicu słowo
Eli coś ty taki wszechwiedzący
skąd możesz wiedzieć czy ktoś się tutaj zakochał czy nie. Alys też cię kocham
taaa wie tyle że ma w tyle
ja tam jestem na bieżąco
sara w niektórych sprawach mam tyły to fakt
Tak jak stwierdziłaś każdy ma w czymś tyły i nie tylko tutaj na mk
sara jak już to już
jak szaleć to szaleć kolacja i śniadanie obowiązkowo i to w najlepszym hotelu
spokojne wasze rozczochrane
nikt i nic mi nie bedzie wsadzał
a te gwiazdki niech se kradną jak muszą ja tam pojade w innym celu
sarunia oczywiście że wiem