Tibi to stary, wyleniały polski Niemiec. Ni pies, ni wydra. Dla Niemców zwykły kmiot, co musi zaiwaniać za parę ojro, aby zbudować niemiecki dobrobyt. Dla Polaków, sprzedawczyk i pieniacz. Nikt go nie szanuje i nikt nie przejmuje się jego opinią. Jak myślicie, dlaczego się do nas tak przyczepił... mimo, że nikt z nim nie gada.
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:25:38
Może wystarcza mu to,ze ciągle ktoś o nim mówi? Albo pisze?
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:29:37
Chce to sobie puszcza,może to poprawia mu samopoczucie ,poza tym sami go karmicie takimi postami wiesz o tym prawda?
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:40:08
To nie dość,ze megaloman to jeszcze donosiciel?
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:46:23
swoją drogą to ciekawe,że nazwał mnie tak jak nazwał. To tylko świadczy o malutkim ego tegoż osobnika widać inteligencja także nie pozwala mu na inne bardziej finezyjne wysławianie się
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:52:32
Tia...taki farbowany lis Joanna
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:56:14
ale lis to lis...zawsze fałszywy i przebiegły i kradnie kury
Miss Trouble ;)
17.09.2012 r. 20:58:35
To chyba pytanie do panów? Co robią z jajkami?
Karelia
19.09.2012 r. 23:17:23
taką razą poproszę o elementarz wycinania cudzych postów. nie zamierzam, ale chętnie poznam proceder.
\"śmierdzi, śmierdzi, strasznie śmierdzi\"
... a reklama nie kłamie
Karelia
20.09.2012 r. 00:03:49
RGB, dzięx. sądziłam, że swojego posta może usunąć tylko twórca myśli. hm. to do zupy jest. potem mam 10 rozmów z samą sobą. już chciałam pójść do psychologa
Karelia
20.09.2012 r. 00:11:13
RGB, Ty nie oceniaj po Twoich doświadczeniach niecennych. Cynizm ma to do siebie, że u źródła leży inteligencja.
Karelia
20.09.2012 r. 00:30:42
no nie. nie pomoże. ale człowiek z reguły chce. tylko nie potrafi.
Karelia
20.09.2012 r. 20:43:36
jak to mówi król Julian, on nie szuka dziur w całym, on je robi.
Karelia
21.09.2012 r. 20:44:13
a tak mi się ze światem sportu (męska rzecz) ...
\"arcymistrz szachowy Garij Kasparow przegrał z cygańskim szachistą z Rumunii. Już w piątym posunięciu Cygan zapier*olił mu oba konie.\"
Karelia
21.09.2012 r. 21:13:55
Eliot, \"dziura\" tyczyła szerokiego grona. Jesteś wdzięcznym entuzjastą sportu więc i ta, Wasza nowoczesna, \"dyscyplina\" mnie urzeka.
Karelia
21.09.2012 r. 21:35:57
a tak, tak, celowanie flakiem najbardziej pasuje do Twoich sportów walki, bo zbiór wspólny ze sztuką tejże jest pusty
Karelia
21.09.2012 r. 23:09:24
uuu, teraz to pomyliłeś adres, tak mniemam, ale odpowiem, skoro piszesz bez wskazania konkretnego odbiorcy.
Znowu zmierzam w złym kierunku. Pusta jestem jak mieszek kloszarda, zaprawdę powiadam ci, że sagan Twój bez wyobraźni jest, a, w imię prawdy, cienkim sznurkiem wymachuje. bez stanowczości i zwyczajnie.
Karelia
22.09.2012 r. 21:27:53
istotnie. trąca myszką. te mają cieniutkie ogonki.
kasia
09.10.2012 r. 10:38:02
pytanie , czym byłoby nasze forum gdyby nie eliot ?
kasia
09.10.2012 r. 19:39:05
I takim oto optymistycznym akcentem pie&dolę wszystko
Tibi to stary, wyleniały polski Niemiec. Ni pies, ni wydra. Dla Niemców zwykły kmiot, co musi zaiwaniać za parę ojro, aby zbudować niemiecki dobrobyt. Dla Polaków, sprzedawczyk i pieniacz. Nikt go nie szanuje i nikt nie przejmuje się jego opinią. Jak myślicie, dlaczego się do nas tak przyczepił... mimo, że nikt z nim nie gada.
Może wystarcza mu to,ze ciągle ktoś o nim mówi? Albo pisze?
Chce to sobie puszcza,może to poprawia mu samopoczucie
,poza tym sami go karmicie takimi postami wiesz o tym prawda?
To nie dość,ze megaloman to jeszcze donosiciel?
swoją drogą to ciekawe,że nazwał mnie tak jak nazwał. To tylko świadczy o malutkim ego tegoż osobnika
widać inteligencja także nie pozwala mu na inne bardziej finezyjne wysławianie się
Tia...taki farbowany lis Joanna
ale lis to lis...zawsze fałszywy i przebiegły
i kradnie kury
To chyba pytanie do panów? Co robią z jajkami?
taką razą poproszę o elementarz wycinania cudzych postów. nie zamierzam, ale chętnie poznam proceder.
\"śmierdzi, śmierdzi, strasznie śmierdzi\"
... a reklama nie kłamie
RGB, dzięx. sądziłam, że swojego posta może usunąć tylko twórca myśli. hm. to do zupy jest. potem mam 10 rozmów z samą sobą. już chciałam pójść do psychologa
RGB, Ty nie oceniaj po Twoich doświadczeniach niecennych. Cynizm ma to do siebie, że u źródła leży inteligencja.
no nie. nie pomoże. ale człowiek z reguły chce. tylko nie potrafi.
jak to mówi król Julian, on nie szuka dziur w całym, on je robi.
a tak mi się ze światem sportu (męska rzecz) ...
\"arcymistrz szachowy Garij Kasparow przegrał z cygańskim szachistą z Rumunii. Już w piątym posunięciu Cygan zapier*olił mu oba konie.\"
Eliot, \"dziura\" tyczyła szerokiego grona. Jesteś wdzięcznym entuzjastą sportu więc i ta, Wasza nowoczesna, \"dyscyplina\" mnie urzeka.
a tak, tak, celowanie flakiem najbardziej pasuje do Twoich sportów walki, bo zbiór wspólny ze sztuką tejże jest pusty
uuu, teraz to pomyliłeś adres, tak mniemam, ale odpowiem, skoro piszesz bez wskazania konkretnego odbiorcy.
Znowu zmierzam w złym kierunku. Pusta jestem jak mieszek kloszarda, zaprawdę powiadam ci, że sagan Twój bez wyobraźni jest, a, w imię prawdy, cienkim sznurkiem wymachuje. bez stanowczości i zwyczajnie.
istotnie. trąca myszką. te mają cieniutkie ogonki.
pytanie , czym byłoby nasze forum gdyby nie eliot ?
I takim oto optymistycznym akcentem pie&dolę wszystko