zauważyłam ze faceci po rozwodzie ociekają za granice dlaczego tak robią ?
Malwina
16.09.2012 r. 14:57:49
nieprawda coraz częściej, sądy orzekają na korzyść ojca, jeśli chodzi o opiekę i wychowywanie dzieci
a jeśli chodzi o godne i w miarę dostatnie życie, to u kobiet, jest tak samo, bo to wcale nie zależy od płci
Malwina
16.09.2012 r. 18:16:22
to nie wina kobiet, że faceci zostawiają żony i dzieci widziałeś, żeby facet odchodząc, zabrał ze sobą dzieci? bo ja nie
Malwina
16.09.2012 r. 18:19:27
niestety, też taki znam przypadek ale to są naprawdę wyjątki
Malwina
16.09.2012 r. 18:29:21
no, nie wiem czy najczęściej bardzo często kobieta razem z dziećmi odchodzi z domu, bo pan i władca, najczęściej moczymorda nie ma zamiaru się wynieść
Malwina
16.09.2012 r. 18:36:46
bo tak najczęściej bywa, niestety
Malwina
16.09.2012 r. 18:49:32
Eli to cios poniżej pasa
dobrze wiesz, że takie kobiety to albo są niezdrowe psychicznie albo zamroczone alkoholem czy narkotykami
Normalna kobieta, zrobi wszystko dla swoich dzieci i nawet wymierzenie klapsa dziecku ją boli.
Malwina
16.09.2012 r. 19:04:13
Nie przejaskrawiaj nie twierdzę, że każdy ojciec jest do niczego i nie kocha swoich dzieci. Odpowiedziałam tylko na twój post o morderczyniach dzieci
Malwina
16.09.2012 r. 19:16:35
Jeżeli rozwód jest z jego winy, to nie ma zmiłuj musi płacić, milczeć a o wybaczenie, to już nie ma po co prosić
Malwina
16.09.2012 r. 19:30:12
Jeżeli winne są obie strony, to zazwyczaj rozwód jest bez orzekania o winie
Malwina
16.09.2012 r. 19:36:57
W takim razie, mało widziałeś
Malwina
16.09.2012 r. 19:45:45
Różne są powody aby wziąć rozwód bez orzekania o winie. Czasami jest to kwestia dogadania, żeby to zrobić jak najszybciej a czasami niechęć, przed wyciąganiem brudów przed sądem.
kaja
16.09.2012 r. 19:46:12
Eli znowu wkładasz wszystkie kobiety do jednego worka trochę się tobie dziwię
kaja
16.09.2012 r. 19:51:57
Potrafię się przyznać do winy bo każdy popełnia błędy
Malwina
16.09.2012 r. 20:04:40
Eli, to chyba ty się naoglądałeś za dużo filmów o złych kobietach jeżeli źle się dzieje w małżeństwie, to zawsze jest jakaś przyczyna, no chyba, że któraś ze stron z głupoty, przypadku lub jeszcze innych przyczyn zdradzi partnera i to się wyda, to wiadomo, że rozwód będzie z winy zdradzającego
AGATA
16.09.2012 r. 20:12:09
tylko na trzy dni a potem nawet do 29 stopni ma byc
kaja
16.09.2012 r. 20:31:16
jakoś przetrwamy a wiosną znowu na ogród a twój jest piękny
kaja
16.09.2012 r. 20:33:05
Kwiaty rosną tak pięknie tylko pielęgnowane przez dobrych ludzi więc przestań być taki zgryżliwy i pisać głupoty bo nie będą rosły
zauważyłam ze faceci po rozwodzie ociekają za granice
dlaczego tak robią
?
nieprawda
coraz częściej, sądy orzekają na korzyść ojca, jeśli chodzi o opiekę i wychowywanie dzieci
a jeśli chodzi o godne i w miarę dostatnie życie, to u kobiet, jest tak samo, bo to wcale nie zależy od płci
to nie wina kobiet, że faceci zostawiają żony i dzieci
widziałeś, żeby facet odchodząc, zabrał ze sobą dzieci? bo ja nie
niestety, też taki znam przypadek
ale to są naprawdę wyjątki
no, nie wiem czy najczęściej
bardzo często kobieta razem z dziećmi odchodzi z domu, bo pan i władca, najczęściej moczymorda nie ma zamiaru się wynieść
bo tak najczęściej bywa, niestety
Eli
to cios poniżej pasa
dobrze wiesz, że takie kobiety to albo są niezdrowe psychicznie albo zamroczone alkoholem czy narkotykami
Normalna kobieta, zrobi wszystko dla swoich dzieci i nawet wymierzenie klapsa dziecku ją boli.
Nie przejaskrawiaj
nie twierdzę, że każdy ojciec jest do niczego i nie kocha swoich dzieci. Odpowiedziałam tylko na twój post o morderczyniach dzieci
Jeżeli rozwód jest z jego winy, to nie ma zmiłuj
musi płacić, milczeć a o wybaczenie, to już nie ma po co prosić
Jeżeli winne są obie strony, to zazwyczaj rozwód jest bez orzekania o winie
W takim razie, mało widziałeś
Różne są powody aby wziąć rozwód bez orzekania o winie. Czasami jest to kwestia dogadania, żeby to zrobić jak najszybciej a czasami niechęć, przed wyciąganiem brudów przed sądem.
Eli znowu wkładasz wszystkie kobiety do jednego worka
trochę się tobie dziwię
Potrafię się przyznać do winy bo każdy popełnia błędy
Eli, to chyba ty się naoglądałeś za dużo filmów o złych kobietach
jeżeli źle się dzieje w małżeństwie, to zawsze jest jakaś przyczyna, no chyba, że któraś ze stron z głupoty, przypadku lub jeszcze innych przyczyn zdradzi partnera i to się wyda, to wiadomo, że rozwód będzie z winy zdradzającego
tylko na trzy dni a potem nawet do 29 stopni ma byc
jakoś przetrwamy a wiosną znowu na ogród
a twój jest piękny
Kwiaty rosną tak pięknie tylko pielęgnowane przez dobrych ludzi więc przestań być taki zgryżliwy i pisać głupoty bo nie będą rosły