W necie i na takiej stronie jak ta, grasują ściemniacze i różni szpanerzy, to są czarne owce, jak w każdej rodzinie. Ja mam pytanie - po czym można rozpoznać uczciwego i prawdomównego faceta? Sam taki jestem i wkurzają mnie dupki, które ściemniają.Jak spojrzysz w twarz, to wyczujesz ściemę, a w necie twarzy nie pokazujesz
Hubert S
15.09.2012 r. 13:01:41
może dobrze jest zadawać testujące pytania? tak, żeby załapać, czy kłamie
sunshine
15.09.2012 r. 13:39:57
w tych czasach nikomu się nie ufa
sunshine
15.09.2012 r. 13:48:42
i tak nie usłyszymy
Hubert S
15.09.2012 r. 13:50:19
słyszałem o wynikach sondaży w różnych krajach na temat zaufania. w Polsce ludzie są nieufni, bo najwięcej jest takich, co ufają tylko sobie i najbliższej rodzinie
sunshine
15.09.2012 r. 13:52:00
ja nawet czasem sama sobie nie ufam, nie mówiąc już o rodzinie
Hubert S
15.09.2012 r. 13:53:58
wychodzi na to, że w skali Europy jesteśmy narodem nieufnym. Obcemu nie zaufamy, może to wynika z cwaniactwa
Hubert S
15.09.2012 r. 14:29:55
jak mnie dziewczyna okradła i poszła w świat, to mam już żadnej nie ufać?
Hubert S
15.09.2012 r. 14:37:51
faktycznie, ostrożnym trzeba być, ale sam nie powiem, że nikomu nie ufam. to się chyba nazywa \"kredyt zaufania\", jaki się daje na początku znajomości
Hubert S
15.09.2012 r. 16:14:09
jak się notorycznie popełnia ten sam błąd, to należy spojrzeć w lustrom i powiedzieć sobie - czyli do siebie - coś jest nie tak w mojej bańce, widocznie mam słabość, której nie mogę pokonać. często jest słabość do pochwał i komplementów, jak mi taka jedna albo druga natruła, że jestem męski, mądry i takie tam, to mnie w ten tani sposób kupowała
antek
15.09.2012 r. 18:52:19
Bardzo prosto można rozpoznać uczciwego faceta
Po prostu trzeba stosować te same procedury jak w poszukiwaniu uczciwej kobiety
Proste jak 3m sznurka w kieszeni
Hubert S
15.09.2012 r. 19:08:45
a jaka to procedura poszukiwania uczciwej kobiety? Bardzo jestem zainteresowany.
Hubert S
15.09.2012 r. 19:38:09
jestem hetero
Hubert S
15.09.2012 r. 20:56:03
pisze się - na pewno, a nie \"napewno\", poza tym krok mam już z przodu
thom-es
15.09.2012 r. 22:38:08
&feature=relmfu
Hubert S
16.09.2012 r. 10:57:54
jakoś nie dostałem odpowiedzi, po czym można rozpoznać prawdomównego faceta. są na to sposoby, można stosować przecież podpuchy. chciałbym wiedzieć, żeby w razie czego bronić się przed podpuchami, chociaż jestem prawdomówny, oczywiście
Malwina
16.09.2012 r. 11:04:00
gdyby łatwo można było rozpoznać, kto kłamie a kto nie, to nie byłoby tyle rozstań, niestety, na czole tego nie pisze, przy dłuższej znajomości, można to wychwycić - nieścisłość faktów, wykręty, dziwne zbiegi okoliczności, brak czasu dla drugiej osoby, itd.......
Hubert S
16.09.2012 r. 11:07:13
chodzi mi o testujące teksty. na pewno są takie jakieś sposoby testujące prawdomówność
Malwina
16.09.2012 r. 11:09:47
krzyżowy ogień pytań
Hubert S
16.09.2012 r. 11:24:37
nie wiem gdzie są i nie chce mi się czytać testów przygotowujących do słuchania rozkazów kaprala. chodzi o sprytne podejście ewentualnego partnera, żeby łatwiej wyczuć, czy to fantasta, czy cwaniak, czy zwykły s **cenzura** iel. to samo tyczy zresztą partnerek, bo wśród nich jest taka sama ilość jak wśród facetów - fantazjujących, cwaniakujących, albo zwykłych przewalaczek
Hubert S
16.09.2012 r. 11:54:01
moim zdaniem można zadawać pytania albo rozmawiać o problemie do rozwiązania i koleżka pytany (albo kolesiówna)odpowiadając musi być konsekwentna. Jeśli zaczyna kluczyć i zaprzeczać sam albo sama sobie (pytania są podchwytliwe, a problemy do rozwiązania wymagają zajęcia konkretnego stanowiska w każdym przypadku, to znaczy, że lubi ściemniać i tyle
Hubert S
16.09.2012 r. 14:32:36
jestem nietypowy - od końca kciuka mojej lewej nogi po czubek głowy
Hubert S
17.09.2012 r. 09:05:21
prawda jest taka, że wszyscy kłamią, tylko jedni nieszkodliwie od czasu do czasu, a dla innych ściema to karma
W necie i na takiej stronie jak ta, grasują ściemniacze i różni szpanerzy, to są czarne owce, jak w każdej rodzinie. Ja mam pytanie - po czym można rozpoznać uczciwego i prawdomównego faceta? Sam taki jestem i wkurzają mnie dupki, które ściemniają.Jak spojrzysz w twarz, to wyczujesz ściemę, a w necie twarzy nie pokazujesz
może dobrze jest zadawać testujące pytania? tak, żeby załapać, czy kłamie
w tych czasach nikomu się nie ufa
i tak nie usłyszymy
słyszałem o wynikach sondaży w różnych krajach na temat zaufania. w Polsce ludzie są nieufni, bo najwięcej jest takich, co ufają tylko sobie i najbliższej rodzinie
ja nawet czasem sama sobie nie ufam, nie mówiąc już o rodzinie
wychodzi na to, że w skali Europy jesteśmy narodem nieufnym. Obcemu nie zaufamy, może to wynika z cwaniactwa
jak mnie dziewczyna okradła i poszła w świat, to mam już żadnej nie ufać?
faktycznie, ostrożnym trzeba być, ale sam nie powiem, że nikomu nie ufam. to się chyba nazywa \"kredyt zaufania\", jaki się daje na początku znajomości
jak się notorycznie popełnia ten sam błąd, to należy spojrzeć w lustrom i powiedzieć sobie - czyli do siebie - coś jest nie tak w mojej bańce, widocznie mam słabość, której nie mogę pokonać. często jest słabość do pochwał i komplementów, jak mi taka jedna albo druga
natruła, że jestem męski, mądry i takie tam, to mnie w ten tani sposób kupowała
Bardzo prosto można rozpoznać uczciwego faceta
Po prostu trzeba stosować te same procedury jak w poszukiwaniu uczciwej kobiety
Proste jak 3m sznurka w kieszeni
a jaka to procedura poszukiwania uczciwej kobiety? Bardzo jestem zainteresowany.
jestem hetero
pisze się - na pewno, a nie \"napewno\", poza tym krok mam już z przodu
&feature=relmfu
jakoś nie dostałem odpowiedzi, po czym można rozpoznać prawdomównego faceta. są na to sposoby, można stosować przecież podpuchy. chciałbym wiedzieć, żeby w razie czego bronić się przed podpuchami, chociaż jestem prawdomówny, oczywiście
gdyby łatwo można było rozpoznać, kto kłamie a kto nie, to nie byłoby tyle rozstań, niestety, na czole tego nie pisze, przy dłuższej znajomości, można to wychwycić - nieścisłość faktów, wykręty, dziwne zbiegi okoliczności, brak czasu dla drugiej osoby, itd.......
chodzi mi o testujące teksty. na pewno są takie jakieś sposoby testujące prawdomówność
krzyżowy ogień pytań
nie wiem gdzie są i nie chce mi się czytać testów przygotowujących do słuchania rozkazów kaprala. chodzi o sprytne podejście ewentualnego partnera, żeby łatwiej wyczuć, czy to fantasta, czy cwaniak, czy zwykły s **cenzura** iel. to samo tyczy zresztą partnerek, bo wśród nich jest taka sama ilość jak wśród facetów - fantazjujących, cwaniakujących, albo zwykłych przewalaczek
moim zdaniem można zadawać pytania albo rozmawiać o problemie do rozwiązania i koleżka pytany (albo kolesiówna)odpowiadając musi być konsekwentna. Jeśli zaczyna kluczyć i zaprzeczać sam albo sama sobie (pytania są podchwytliwe, a problemy do rozwiązania wymagają zajęcia konkretnego stanowiska w każdym przypadku, to znaczy, że lubi ściemniać i tyle
jestem nietypowy - od końca kciuka mojej lewej nogi po czubek głowy
prawda jest taka, że wszyscy kłamią, tylko jedni nieszkodliwie od czasu do czasu, a dla innych ściema to karma
takim mozna spokojnie zaufac
">
takim mozna spokojnie zaufac
">