chetnie oddam pączka ale jak wypije jeszcze jedno to bede już ululana
Malwina
13.09.2012 r. 21:39:47
pączki na noc i do tego macie zdrowe żołądki
ewan0545
13.09.2012 r. 21:46:08
spoko do łóżeczka mam prosta droge,jakies trzy metry wiec trafie,,,,chyba
Malwi tylko żadnych pączek te wzieła Madzia
Malwina
13.09.2012 r. 21:49:07
jesteś dobrze zaopatrzona, Serfik to ja też się skuszę na jedno
ewan0545
13.09.2012 r. 22:06:33
ok rgb,wybaczamy ,nikogo nie obchodzi kto i ile ma kasy,mamy wieczór piwny i to sie teraz liczy
Malwina
13.09.2012 r. 22:28:20
a co to takiego
Malwina
13.09.2012 r. 22:37:29
jeśli taki dobry, to chętni wypiję
ewan0545
13.09.2012 r. 22:48:13
Tyskie zawsze i tylko tyskie
Malwina
13.09.2012 r. 22:50:01
a ja, choć mieszkam blisko morza, preferuję Żywiec
ewan0545
13.09.2012 r. 22:54:09
Tyskie ma ten smak,żywiec jest dobry ale mocne,,a premium zbyt słodkie ,pils znów jak woda,,co jeszcze zuberek jest dobry acha pracowałam kiedys w hurtowni więc troche sie znam
ewan0545
13.09.2012 r. 23:08:13
Eb ,dobre piwko pozostały mi tylko orginalne pokale
ewan0545
13.09.2012 r. 23:16:12
Budwaizer jest dobry albo Złoty Bażant,,,żadnych smakowych to jest profanacja dla piwa
ewan0545
13.09.2012 r. 23:25:47
Eliot skad Ty masz taka wiedze...............Jabłonowo co to za piwo i skad
Hubert S
15.09.2012 r. 11:16:05
Hej, padło tu pytanie, czy warto zaufać mężczyźnie z neta. Jasne, że warto! Znam dwie dziewczyny, które zaufały i do tej pory się z tego cieszą.Mnie też można zaufać. Oczywiście są przypadki ściemniaczy, szpanerów i naciągaczy, ale gdzie nie ma wyjątków? Warto przed nimi ostrzegać. Jak znacie znacie takie przypadki, to dawajcie!
Gomi
04.10.2012 r. 18:18:12
Na pytanie forumowe odpowiadam jak najbardzie TAK.Sama jestem tego zywym przykladem.Poznałam osobe wlasnie zmkontakt i nie zaluje.Ta osoba mi duzo pomogla.Wtedy jako obca osoba a rodzina w trudnej sytuacji mojej sie odrwocila ode mnie.Dzisiaj mozna rzec ze na pomoc mozna liczyc obcych ludzi niz na rodzine.Ale to nie o tym chce mowic.Jestem znim szczesliwa.Jestesmy dwa lata ze soba i mieszkamy razem ja,moje dzieci i Mirek bo wlasnie ma tak na imie.Kochamy sie a to jest najwazniejsze.Oczywiscie nie bylo mi latwo zaufac nowemu mezczyznie tym bardziej z internetu gdyz sie i na takich ludzi wlasnie zneta sie przejechalam ostro dlatego tez tu podeszlam z dystanem.Ale naprawde bylo warto.Zycze by i wam nkontaktowiczom sie odalo spotkac taka osobe jak mój Mirek.
Malwina
04.10.2012 r. 19:43:13
pięknie Gomi miałaś dużo szczęścia obyście byli ze sobą jak najdłużej
uważam, że osoba poznana w necie, może okazać się o wiele bardziej wartościowa niż poznana w realu, bo na to nie ma reguły ważne, na kogo trafimy
Gomi
04.10.2012 r. 19:52:29
Otoz to Malwi Otoz to.Tak u mnie ze szczesciem nie bylo za rozowo choc niby sie wczepku urodzilama podobno tacy maja szczescie chyba nie dokonca.Pomimo ze nie mialam szczesliwego dziecinstwa rodzinnego i szkolnego to w koncu po 28l z przecinkiem usmiechnelo sie do mnie szczescie, Oby juz tak zostalo
requiemdlasnu
04.10.2012 r. 20:59:42
i zyli dlugo i szczesliwie
requiemdlasnu
04.10.2012 r. 21:10:29
ale upic sie warto
requiemdlasnu
04.10.2012 r. 21:14:47
nie pitol nie widzialem ze to napisalas
requiemdlasnu
04.10.2012 r. 21:20:18
ja to sam sobie nawet nie ufam
requiemdlasnu
04.10.2012 r. 21:24:50
alys i nie sadzisz ze wywiniesz sobie jakies swinstwo
kaja
04.10.2012 r. 21:35:32
Ja też siem bardzo lubiem aż tak bardzo czasami że aż się nienawidze alys
kaja
04.10.2012 r. 21:39:11
właśnie wróciłam od lekarza, lepiej trochę dam radę
na noc????/ chętnie ci oddam
chetnie oddam pączka ale jak wypije jeszcze jedno
to bede już ululana
pączki na noc i
do tego
macie zdrowe żołądki
spoko do łóżeczka mam prosta droge,jakies trzy metry wiec trafie,,,,chyba
żadnych pączek te wzieła Madzia
Malwi tylko
jesteś dobrze zaopatrzona, Serfik
to ja też się skuszę na jedno
ok rgb,wybaczamy ,nikogo nie obchodzi kto i ile ma kasy,mamy wieczór piwny i to sie teraz liczy
a co to takiego
jeśli taki dobry, to chętni wypiję
Tyskie zawsze i tylko tyskie
a ja, choć mieszkam blisko morza, preferuję Żywiec
Tyskie ma ten smak,żywiec jest dobry ale mocne,,a premium zbyt słodkie ,pils znów jak woda,,co jeszcze zuberek jest dobry
acha pracowałam kiedys w hurtowni więc troche sie znam
Eb ,dobre piwko pozostały mi tylko orginalne pokale
Budwaizer jest dobry albo Złoty Bażant,,,żadnych smakowych to jest profanacja dla piwa
Eliot skad Ty masz taka wiedze...............Jabłonowo co to za piwo i skad
Hej, padło tu pytanie, czy warto zaufać mężczyźnie z neta. Jasne, że warto! Znam dwie dziewczyny, które zaufały i do tej pory się z tego cieszą.Mnie też można zaufać. Oczywiście są przypadki ściemniaczy, szpanerów i naciągaczy, ale gdzie nie ma wyjątków? Warto przed nimi ostrzegać. Jak znacie znacie takie przypadki, to dawajcie!
Na pytanie forumowe odpowiadam jak najbardzie TAK.Sama jestem tego zywym przykladem.Poznałam osobe wlasnie zmkontakt i nie zaluje.Ta osoba mi duzo pomogla.Wtedy jako obca osoba a rodzina w trudnej sytuacji mojej sie odrwocila ode mnie.Dzisiaj mozna rzec ze na pomoc mozna liczyc obcych ludzi niz na rodzine.Ale to nie o tym chce mowic.Jestem znim szczesliwa.Jestesmy dwa lata ze soba i mieszkamy razem ja,moje dzieci i Mirek bo wlasnie ma tak na imie.Kochamy sie a to jest najwazniejsze.Oczywiscie nie bylo mi latwo zaufac nowemu mezczyznie tym bardziej z internetu gdyz sie i na takich ludzi wlasnie zneta sie przejechalam ostro dlatego tez tu podeszlam z dystanem.Ale naprawde bylo warto.Zycze by i wam nkontaktowiczom sie odalo spotkac taka osobe jak mój Mirek.
pięknie Gomi
miałaś dużo szczęścia
obyście byli ze sobą jak najdłużej
ważne, na kogo trafimy
uważam, że osoba poznana w necie, może okazać się o wiele bardziej wartościowa niż poznana w realu, bo na to nie ma reguły
Otoz to Malwi
Otoz to.Tak u mnie ze szczesciem nie bylo za rozowo choc niby sie wczepku urodzilama podobno tacy maja szczescie chyba nie dokonca.Pomimo ze nie mialam szczesliwego dziecinstwa rodzinnego i szkolnego to w koncu po 28l z przecinkiem usmiechnelo sie do mnie szczescie,
Oby juz tak zostalo
i zyli dlugo i szczesliwie
ale upic sie warto
nie pitol nie widzialem ze to napisalas
ja to sam sobie nawet nie ufam
alys i nie sadzisz ze wywiniesz sobie jakies swinstwo
Ja też siem bardzo lubiem aż tak bardzo czasami że aż się nienawidze
alys
właśnie wróciłam od lekarza, lepiej trochę dam radę
wiem wiem tylko czasami człowiek nie wytrzymuje
grunt to pozytywne myślenie