Ciekawa jestem bardzo odpowiedzi i w którą stronę temat poleci
Czy stereotypowe gadulstwo kobiet i \' dobrze zaraz\' mężczyżn znajdzie swoje miejsce ??? ...
ewan0545
09.09.2012 r. 19:08:46
nie lubie jak mężczyzna kłamie a robią to nonstop,dlaczego facet kłamie
Malwina
09.09.2012 r. 19:11:23
mnie irytuje bałaganiarstwo i odkładanie wszystkiego na potem
Czarny
09.09.2012 r. 19:16:49
Bo jak odłożysz coś na jutro,albo lepiej na pojutrze,to zyskujesz 2 dni wolnego
Malwina
09.09.2012 r. 19:21:13
nie sądzę po prostu, zrobię to sama
ewan0545
09.09.2012 r. 19:27:01
Czarny to tylko meska wymówka ,,a gdyby chodziło o obiad,,gdyby kobieta tak powiedziała ,,przez dwa dni chodziłbyś głodny
Czarny
09.09.2012 r. 19:30:28
Umiem na szczęście wodę zagotować wszystko,jak zwykle,jest kwestią dogadania
Malwina
09.09.2012 r. 19:35:31
jasne ale mówimy tu o tym, że już jest ustalone, co kto ma robić a mimo wszystko, facet tego nie robi odkłada to na później.....to jest denerwujące
ewan0545
09.09.2012 r. 19:38:39
wode zagotować to juz jakiś poczatek,,,,,,
Czarny
09.09.2012 r. 19:38:55
tak samo denerwujące jest ustalanie dni i godzin na wykonanie czegokolwiek,zazwyczaj nie majacego wpływu na nic
Malwina
09.09.2012 r. 19:42:12
czasami trzeba coś ustalić wcześniej i nie mam tu na myśli prania czy sprzątania ale ważne sprawy
Czarny
09.09.2012 r. 19:46:03
ale jak ważne,to nie ma co ustalać,tylko trzeba zrobić,więc o jakie odkładanie chodzi??
Malwina
09.09.2012 r. 19:50:32
i o to chodzi, trzeba zrobić ale nie wszyscy faceci są tego zdania i dlatego to jest denerwujące
Malwina
09.09.2012 r. 20:05:17
Gep, głupoty gadasz właśnie jak się mieszka osobno i widuje się raz na jakiś czas, to nie ma kiedy tak dokładnie poznać tej drugiej osoby i dlatego wynika wiele nieporozumień a to, że jak śpisz koło niej i nic się już wtedy dla ciebie nie liczy, to znaczy, że mimo wszystko kochasz ją
Ciekawa jestem bardzo odpowiedzi i w którą stronę temat poleci
...
Czy stereotypowe gadulstwo kobiet i \' dobrze zaraz\' mężczyżn znajdzie swoje miejsce ???
nie lubie jak mężczyzna kłamie a robią to nonstop,dlaczego facet kłamie
mnie irytuje bałaganiarstwo i odkładanie wszystkiego na potem
Bo jak odłożysz coś na jutro,albo lepiej na pojutrze,to zyskujesz 2 dni wolnego
nie sądzę
po prostu, zrobię to sama
Czarny to tylko meska wymówka ,,a gdyby chodziło o obiad,,gdyby kobieta tak powiedziała ,,przez dwa dni chodziłbyś głodny
Umiem na szczęście wodę zagotować
wszystko,jak zwykle,jest kwestią dogadania
jasne
ale mówimy tu o tym, że już jest ustalone, co kto ma robić a mimo wszystko, facet tego nie robi odkłada to na później.....to jest denerwujące
wode zagotować to juz jakiś poczatek,,,,,,
tak samo denerwujące jest ustalanie dni i godzin na wykonanie czegokolwiek,zazwyczaj nie majacego wpływu na nic
czasami trzeba coś ustalić wcześniej i nie mam tu na myśli prania czy sprzątania ale ważne sprawy
ale jak ważne,to nie ma co ustalać,tylko trzeba zrobić,więc o jakie odkładanie chodzi??
i o to chodzi, trzeba zrobić ale nie wszyscy faceci są tego zdania i dlatego to jest denerwujące
Gep, głupoty gadasz
właśnie jak się mieszka osobno i widuje się raz na jakiś czas, to nie ma kiedy tak dokładnie poznać tej drugiej osoby i dlatego wynika wiele nieporozumień a to, że jak śpisz koło niej i nic się już wtedy dla ciebie nie liczy, to znaczy, że mimo wszystko kochasz ją
Tak jak nie każdy facet jest nielojalny
Moje też,to znaczy,że mamy takie samo?
A potem i tak wszystko na nas
a może właśnie odwrotnie