Można. Ale do tanga trzeba dwojga. Facet ma gdzieś taką przyjaźń.
gosikw74
07.02.2013 r. 10:39:18
tantal mow za siebie, a nie za wszystkich
Tantal40
07.02.2013 r. 10:41:51
Ja wlaśnie mówię za innych.
ewan0545
07.02.2013 r. 10:44:10
Gosik gdyby ich zabraklo byloby nudno
Tantal to zle ,bo zawsze trzeba pamietac o milych wspomnieniach
gosikw74
07.02.2013 r. 10:50:29
tantal a ty kobieta jestes?
Tantal40
07.02.2013 r. 10:50:50
To jeszcze nie warunkuje przyjaźni. ona polega na czymś innym. Zwykle mężczyzna przestaje kochać kobietę z jakiegoś powodu... A po drodze wiele się dzieje. Zrobić wszystko dla takiej kobiety.... to duże nadużycie. Oskar wilde nie zawsze mówi mądre rzeczy
gosikw74
07.02.2013 r. 10:51:54
ty tez nie
Tantal40
07.02.2013 r. 10:52:29
Prowokacja? dobrze. możesz. zobaczymy co z tego wyniknie.
ewan0545
07.02.2013 r. 10:55:05
o rany,to ja chyba jestem wyjątkiem albo zbyt tolerancyjna ,poprostu wybaczam
Tantal40
07.02.2013 r. 10:56:35
Jakoś mamy zwykle tendencję do tego, że oceniamy rzeczywistość pod kątem wlasnych doświadczeń.
antek
07.02.2013 r. 10:57:37
Tantal spoko najmilszy seks jest z eks
Ty jesteś tyko wyjądkiam potwierdzający regułę
Tantal40
07.02.2013 r. 10:58:25
Czemu ja?
ewan0545
07.02.2013 r. 11:00:24
czemu Ty ,bo jesteś meżczyzną a to gatunek pamiętliwy
antek
07.02.2013 r. 11:01:00
do jesteś strasznie anty do eks nastawiony ( choć liczy się w jakich warunkach odbyło się rozstanie i ile i jakich podłożyli sobie byli kochankowie )
gosikw74
07.02.2013 r. 11:02:59
tantal wszystko jednak na to wskazuje, ze bys za nia w ogien skoczyl
Tantal40
07.02.2013 r. 11:05:06
Hahaha.
On:Kochanie jużCię nie kocham. Bzykam teraz inną. Ją kocham.I jest mlodsza.
Ona: Trudno, kochanie, takie jest Zycie.
On: ale możemy zosytać przyjaciólmi. I bzykniemy się czasami.
Ona: Dobrze, przyjacielu
Wygodna sytuacja dla gościa.... Ale nie zrobi dla niej wszystkiego... bzykanko... Tak, czemu nie!!!
gosikw74
07.02.2013 r. 11:06:33
zdradzales ja?
Tantal40
07.02.2013 r. 11:09:50
Od tego jest privat. A tu rozmawiamy o sprawach ogólnych. I skąd Ci to przyszlo do glowy....
ewan0545
07.02.2013 r. 11:11:36
Tantal nie zawsze zdrada powoduje rozstanie ,kuzwa czemu wszyscy tylko zdrade uważają za wielką krzywde ,,są też inne powodu czasami bardziej bolesne niż zdrada
gosikw74
07.02.2013 r. 11:18:47
to fakt ewan,
tantal skad ty ten dialog wyczarowales?? myslisz, ze tak kazdy ma?? chcesz tutaj wszystkich przekonac, ze facet to i zawsze zdradza kobiete? tym samym przedstawiasz tak siebie... no i potem, ze ta zdradzona kobieta dalej daje upy swojemu ex?? my chyba zyjemy w innych swiatach...
Tantal40
07.02.2013 r. 11:22:49
Poczytalem wasze wczorajsze rozmowy. wczoraj chcialyście kopać facetów po jajach, a dziś się z nimi bzykacie. Narzekacie, że was oszukują, zdradzają, a potem pozwalacie by im uszlo to bezkarnie. gdzie tu konsekwencja. Zaznaczam, że jeżeli chcecie, to możecie robić co chcecie, ja nic do tego nie mam. Dla faceta to idealna sytuacja. Bardzo wygodna. Jeśli dla was też, to świetnie.
Tantal40
07.02.2013 r. 11:25:04
Niepokorna, oczywiście, że możesz to wykożystać, jak i wiele narowów mężczyzn, zamiast tego można też zawrzeć uklad, tranzakcję, nie prawda?
gosikw74
07.02.2013 r. 11:31:51
a ty tantal tak se wszystko do serca bierzesz oj nie denerwuj sie juz, bo zlosc pieknosci szkodzi, kurde tak do bab sie gada no to uwazaj, bo cisnienie ci podskoczy no
ewan0545
07.02.2013 r. 11:34:38
Tantal forum słuzy dla zabawy,tu każdy w swój sposób odreagowuje ,i ile osób tyle bedzie róznych odpowiedzi ,nie neguje zachowań ani kobiet ani mężczyzn ,ale jedno wiem że w jakimkolwiek związku muszą byc kompromisy i zaufanie ,bez tego jest trudno
Tantal40
07.02.2013 r. 11:34:45
Rzecz w tym, że się nic a nic nie denerwuję. Trochę chcialem podkręcić temperaturę. Trochę tu nudno. A co na to zlakobieta. Ona tak kopać chciala, i zarzeka się, że już nigdy.... Jesteś tu gdzieś zla?
gosikw74
07.02.2013 r. 11:38:39
zaloz nowy tamat pt: zlakobieto powroc do nas i kopnij jakiego faceta\" to moze sie pojawi
ewan0545
07.02.2013 r. 11:41:39
Gosik ,dobra rada nowy temat i Tantal rozkręci forum
gosikw74
07.02.2013 r. 11:45:31
albo my go rozkrecimy na tym forumie, bo on cos taki za powazny jest
ewan0545
07.02.2013 r. 11:48:05
hahahah poczekaj aż reszta damskiego stada się pojawi ,,,to Tantal bedzie całkowicie zakręcony
ach ci mezczyzni....
Można. Ale do tanga trzeba dwojga. Facet ma gdzieś taką przyjaźń.
tantal mow za siebie, a nie za wszystkich
Ja wlaśnie mówię za innych.
Gosik gdyby ich zabraklo byloby nudno
Tantal to zle ,bo zawsze trzeba pamietac o milych wspomnieniach
tantal a ty kobieta jestes?
To jeszcze nie warunkuje przyjaźni. ona polega na czymś innym. Zwykle mężczyzna przestaje kochać kobietę z jakiegoś powodu... A po drodze wiele się dzieje. Zrobić wszystko dla takiej kobiety.... to duże nadużycie. Oskar wilde nie zawsze mówi mądre rzeczy
ty tez nie
Prowokacja? dobrze. możesz. zobaczymy co z tego wyniknie.
o rany,to ja chyba jestem wyjątkiem albo zbyt tolerancyjna ,poprostu wybaczam
Jakoś mamy zwykle tendencję do tego, że oceniamy rzeczywistość pod kątem wlasnych doświadczeń.
Tantal spoko najmilszy seks jest z eks
Ty jesteś tyko wyjądkiam potwierdzający regułę
Czemu ja?
czemu Ty ,bo jesteś meżczyzną a to gatunek pamiętliwy
do jesteś strasznie anty do eks nastawiony ( choć liczy się w jakich warunkach odbyło się rozstanie i ile i jakich
podłożyli sobie byli kochankowie )
tantal wszystko jednak na to wskazuje, ze bys za nia w ogien skoczyl
Hahaha.
On:Kochanie jużCię nie kocham. Bzykam teraz inną. Ją kocham.I jest mlodsza.
Ona: Trudno, kochanie, takie jest Zycie.
On: ale możemy zosytać przyjaciólmi. I bzykniemy się czasami.
Ona: Dobrze, przyjacielu
Wygodna sytuacja dla gościa.... Ale nie zrobi dla niej wszystkiego... bzykanko... Tak, czemu nie!!!
zdradzales ja?
Od tego jest privat. A tu rozmawiamy o sprawach ogólnych. I skąd Ci to przyszlo do glowy....
Tantal nie zawsze zdrada powoduje rozstanie ,kuzwa czemu wszyscy tylko zdrade uważają za wielką krzywde ,,są też inne powodu czasami bardziej bolesne niż zdrada
to fakt ewan,
i zawsze zdradza kobiete?
tym samym przedstawiasz tak siebie... no i potem, ze ta zdradzona kobieta dalej daje upy swojemu ex?? my chyba zyjemy w innych swiatach...
tantal skad ty ten dialog wyczarowales?? myslisz, ze tak kazdy ma?? chcesz tutaj wszystkich przekonac, ze facet to
Poczytalem wasze wczorajsze rozmowy. wczoraj chcialyście kopać facetów po jajach, a dziś się z nimi bzykacie. Narzekacie, że was oszukują, zdradzają, a potem pozwalacie by im uszlo to bezkarnie. gdzie tu konsekwencja. Zaznaczam, że jeżeli chcecie, to możecie robić co chcecie, ja nic do tego nie mam. Dla faceta to idealna sytuacja. Bardzo wygodna. Jeśli dla was też, to świetnie.
Niepokorna, oczywiście, że możesz to wykożystać, jak i wiele narowów mężczyzn, zamiast tego można też zawrzeć uklad, tranzakcję, nie prawda?
Tantal forum słuzy dla zabawy,tu każdy w swój sposób odreagowuje ,i ile osób tyle bedzie róznych odpowiedzi ,nie neguje zachowań ani kobiet ani mężczyzn ,ale jedno wiem że w jakimkolwiek związku muszą byc kompromisy i zaufanie ,bez tego jest trudno
Rzecz w tym, że się nic a nic nie denerwuję. Trochę chcialem podkręcić temperaturę. Trochę tu nudno. A co na to zlakobieta. Ona tak kopać chciala, i zarzeka się, że już nigdy.... Jesteś tu gdzieś zla?
zaloz nowy tamat pt: zlakobieto powroc do nas i kopnij jakiego faceta\"
to moze sie pojawi
Gosik ,dobra rada nowy temat i Tantal rozkręci forum
albo my go rozkrecimy na tym forumie, bo on cos taki za powazny jest
hahahah poczekaj aż reszta damskiego stada się pojawi ,,,to Tantal bedzie całkowicie zakręcony