To nie plac zabaw by każdego obrażać np Eliota, Tiba czy Geparda minmo ze nie raz zasłużą na pojechanie z nimi nawet ja z nimi pojechałam ostro jak mnie denerwowali i żałuję tego nie można obrzucać się błotem jak dzieciaczki na placu zabaw przecież dorośli jesteśmy
Malwina
25.08.2012 r. 16:41:02
dobre
Piotr_eL
26.08.2012 r. 16:35:21
lubisz dowalic generalku, a juz najbardziej samemu sobie-no i ..czasem skopiesz psa, czasem poprzeklinasz troche do innych.. no i powidz, jak sie z tym czujesz?
Piotr_eL
26.08.2012 r. 17:02:40
-tylko blizni czasm taki nie do zycia, ze poprostu bezczelnie czeka az nadstawisz drugi policzek
Piotr_eL
26.08.2012 r. 17:08:52
woda swiecona nie pomaga, a dobrymi checiami droge do piekla wybrukowano
Piotr_eL
26.08.2012 r. 17:14:52
niemow tak, bo licho nie spi -a smola moze byc ..malo przyjemna/kochanie
kaja
26.08.2012 r. 18:25:58
rgb już wielu tutaj chciało kultury nie udało się
Piotr_eL
26.08.2012 r. 18:29:30
racaja kaja/ dodam -a szkoda, ze tak jest
kaja
26.08.2012 r. 18:33:07
przecież można wyrażać swoje poglądy i w poważny sposób i żartobliwy ale bez tych przekleństw i sformułowań których nie da się czytać.takie moje skromne zdanie
Piotr_eL
26.08.2012 r. 18:42:11
zycie, ale wolnosc slowa i wyznania to podstawa wolnego spoleczenstwa
kaja
26.08.2012 r. 18:45:49
poszperam w tematach ale takowy chyba już był i nic z tego nie wyszło
Piotr_eL
26.08.2012 r. 18:50:58
smerf, ty zawsze przytakujesz-dlaczego?
kaja
26.08.2012 r. 18:52:00
ja jestem za
kaja
26.08.2012 r. 19:15:01
nie dać się sprowokować i innych nie prowokować, co jak rgb zauważył dla niektórych będzie trudne
Piotr_eL
26.08.2012 r. 19:17:04
zaluj ..smerfie/a zrobic mozesz kupe-bo na MK nic nie zmienisz, pozdro
Piotr_eL
26.08.2012 r. 19:21:34
daleki jestem od tego, uswiadamiam cie poprostu-niewdzieczna kobieto
Piotr_eL
26.08.2012 r. 19:39:08
noo.. ..a do tego slabo u ciebie ze zrozumieniem kontekstu postu
Karelia
26.08.2012 r. 20:06:49
Nieśmiała, ja raczej nie żałuję, ale przeprosić czasem należało. i należy. tutaj nie wystarczy Twój temat forumowy. powinien powstać nowy p.t. konfesjonał.
Karelia
26.08.2012 r. 21:01:23
mało kto używa, ale bywa
mam wrażenie, że większość jednak stara się o zgodne funkcjonowanie. część \"kontrowersyjnych\" konwersacji traktuję bardziej jako chęć przedłużenia rozmowy niż próbę rzeczywistego dokopania. bo cóż to za obrażenie osoby wirtualnej przez wirtualnego interlokutora?
oczywiście. są i granice smaku, a tym ludziska różnią się znacząco.
Karelia
26.08.2012 r. 21:17:41
eeeeeeeeee, jakoś nie potrafię uwierzyć, że kogoś coś tutejszego może zranić. może się temuż nie spodobać, a wtedy daje możliwość przemaszerowania gdzie indziej.
chłopcy się bawią w swoisty sposób, ale przeca nikt nie ma obowiązku czytania tych postów. może brak mi wysublimowanej wrażliwości. nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiona jestem.
To nie plac zabaw by każdego obrażać np Eliota, Tiba czy Geparda minmo ze nie raz zasłużą na pojechanie z nimi nawet ja z nimi pojechałam ostro jak mnie denerwowali i żałuję tego nie można obrzucać się błotem jak dzieciaczki na placu zabaw przecież dorośli jesteśmy
lubisz dowalic generalku, a juz najbardziej samemu sobie-no i ..czasem skopiesz psa, czasem poprzeklinasz troche do innych.. no i powidz, jak sie z tym czujesz?
-tylko blizni czasm taki nie do zycia, ze poprostu bezczelnie czeka az nadstawisz drugi policzek
woda swiecona nie pomaga, a dobrymi checiami droge do piekla wybrukowano
niemow tak, bo licho nie spi -a smola moze byc ..malo przyjemna/kochanie
rgb już wielu tutaj chciało kultury
nie udało się
racaja kaja/ dodam -a szkoda, ze tak jest
przecież można wyrażać swoje poglądy i w poważny sposób i żartobliwy ale bez tych przekleństw i sformułowań których nie da się czytać.takie moje skromne zdanie
zycie, ale wolnosc slowa i wyznania to podstawa wolnego spoleczenstwa
poszperam w tematach ale takowy chyba już był i nic z tego nie wyszło
smerf, ty zawsze przytakujesz-dlaczego?
ja jestem za
nie dać się sprowokować i innych nie prowokować, co jak rgb zauważył dla niektórych będzie trudne
zaluj ..smerfie/a zrobic mozesz kupe-bo na MK nic nie zmienisz, pozdro
daleki jestem od tego, uswiadamiam cie poprostu-niewdzieczna kobieto
noo..
..a do tego slabo u ciebie ze zrozumieniem kontekstu postu
Nieśmiała, ja raczej nie żałuję, ale przeprosić czasem należało. i należy. tutaj nie wystarczy Twój temat forumowy. powinien powstać nowy p.t. konfesjonał.
mało kto używa, ale bywa
mam wrażenie, że większość jednak stara się o zgodne funkcjonowanie. część \"kontrowersyjnych\" konwersacji traktuję bardziej jako chęć przedłużenia rozmowy niż próbę rzeczywistego dokopania. bo cóż to za obrażenie osoby wirtualnej przez wirtualnego interlokutora?
oczywiście. są i granice smaku, a tym ludziska różnią się znacząco.
eeeeeeeeee, jakoś nie potrafię uwierzyć, że kogoś coś tutejszego może zranić. może się temuż nie spodobać, a wtedy daje możliwość przemaszerowania gdzie indziej.
chłopcy się bawią w swoisty sposób, ale przeca nikt nie ma obowiązku czytania tych postów. może brak mi wysublimowanej wrażliwości. nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiona jestem.