większość mkontaktowiczów powraca, choć od czasu do czasu
Kasia
31.05.2009 r. 10:50:56
super,papa, nie spiesz sie z powrotem tutaj
Książę z bajki
31.05.2009 r. 13:25:39
pożegnanie
Konto usunięte
31.05.2009 r. 13:30:23
Duże i ciepłe PA , PA .
...
31.05.2009 r. 15:10:53
należysz do osób, które rozbudzały forum Do miłego...
Kalina
31.05.2009 r. 19:20:47
Żebyście nie myśleli że od Was uciekam, albo że się boję.. po prostu.. Chcę się z Wami pożegnać na jakiś czas.. Oczywiście jeżeli będzie możliwość to tutaj zajrzę i Was pozdrowię, albo raczej odświeżę pozdrowienia.. A tymczasem znikam.. Mam nadzieję że na krótko.. Nie wiem jak Wy, ale ja Będę tęsknić Pozdrawiam Wszystkich Miłych i Niemiłych w stosunku do mojej osoby.. Ciao...
Delfina
31.05.2009 r. 19:20:47
Miło i sympatycznie było czytać Twoje literki...Mam tylko nadzieję,że pojawisz się tutaj szybciej niż okoliczności na to pozwolą..Pozdrawiam i czekam na Twój szybki Post.....
Buzi... **
większość mkontaktowiczów powraca, choć od czasu do czasu
super,papa, nie spiesz sie z powrotem tutaj
pożegnanie
Duże i ciepłe PA , PA .
należysz do osób, które rozbudzały forum
Do miłego...
Żebyście nie myśleli że od Was uciekam, albo że się boję.. po prostu.. Chcę się z Wami pożegnać na jakiś czas.. Oczywiście jeżeli będzie możliwość to tutaj zajrzę i Was pozdrowię, albo raczej odświeżę pozdrowienia.. A tymczasem znikam.. Mam nadzieję że na krótko.. Nie wiem jak Wy, ale ja Będę tęsknić
Pozdrawiam Wszystkich Miłych i Niemiłych w stosunku do mojej osoby.. Ciao...
Miło i sympatycznie było czytać Twoje literki...Mam tylko nadzieję,że pojawisz się tutaj szybciej niż okoliczności na to pozwolą..Pozdrawiam i czekam na Twój szybki Post.....
**
Buzi...