tunezja chyba jest najtansza ze wszystkich urlopow wiec kazdego bedzie stac wydac te pare stowek
kaja
19.08.2012 r. 22:00:31
aniu
kaja
19.08.2012 r. 22:02:24
pojedziemy zobaczyć się z Tibim a co
kaja
19.08.2012 r. 22:13:59
ania w bikini po twoim domu bedzie chodzić ? no Tibi
Piotr_eL
20.08.2012 r. 17:49:25
ciekawe masz pomysly ..niesmiala /zastanawiam sie, czy je realizujesz ..czasem
Piotr_eL
20.08.2012 r. 19:56:43
pewnie ze tak, morze polnocne tez ma swoje uroki.. ale mozna pomyslec o austrii/w kilka osob mogloby byc fajnawo jesien w alpach jest urocza.. calkiem jak zima pojechalabys na taki organizowany wypad ludzi z netu? pomijam tibiego-jest trudny-a raczej latwy do przewidzenia
Piotr_eL
20.08.2012 r. 20:35:20
zawsze to mozna go zastrzelic-ale to takie niehumanitarne, no i jeszcze ta krew i caly ten syf hehe, moze uda ci sie jakos polubownie tego dokonac-nie wiele masz do zrobienia-wystarczy zdjac majtki
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:36:07
a ty jestes **cenzura** intelektualne, sam mi mozesz ublizac kuklo internetowa! ..a inni tobie nie?! no to masz dziwne poczucie rzeczywistosci, bujaj sie-niczym jej nie ujalem-a tobie to nawet sie nie da, bo najpierw trzeba miec cos w glowie a pozniej mozna umiec sie wypowiedziec-popaprany polglowku!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:44:22
jesli mozesz byc tak mily/powiedz jeszcze raz ..skladnie! bo ciezko pojac ten belkot
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:46:17
-a po drugie, jesli cos cie boli-to idz do lekarza
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:59:55
przestan mi ublizac tempaku/bo cie zgasze na kazdym watku tego forum! ..masz jeszcze opcje odposc i bedziesz sie cieszyl spokojem-no i pamietaj kto zaczal!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:12:49
jestes troche ..chory/powinno sie cie kontrolowac-nawet nie rozumiesz kto sie do kogo zaczal zle odzywac-inna kwestia, ze nie potrafisz sie wyslowic/ogarnij sie i doksztalc, albo nie ublizaj innym, i nie rob zamieszania!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:29:22
wiesz, malo co mnie twoja opinia na moj temat obchodzi, nie masz dosc rozumu by powiedziec cos co mnie zaskoczy-daj mi spokuj i nie osmieszaj sie juz-no bo poco masz sie tak po nic ..kalac
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:38:33
-to nie pisz, a przede wszystkim -nie ublizaj!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:38:58
chora istoto
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:48:12
-naucz sie pisac po polsku ..erudyto
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:54:57
..a ogolnie to bardzo starasz sie zepsuc idee spotkania osob z wystarczajacym j.Polskim
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:57:08
..a co do glowy ci wchodzi, to zostaw to sobie na wieczorne pogawendki przy denaturacie ..z tatkim
Piotr_eL
21.08.2012 r. 07:25:07
glupio wyszlo, fakt
-a co do tematu, myslisz ze ktos zechce pojechac?
Ja juz sie popisalem na forum, no ty tez swiety nie jestes
marnie to widze
-w rezerwie te mile panie z klauzula w profilu /sponsoring/
..ale jakos nie moge sie przemoc
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:10:18
rozumiem ze mozemy dopisac cie do listy /przelamiesz pierwsze lody, no i bedziesz pierwsza
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:14:56
cool, juz sie nie martwie, ze chetnych malo
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:22:43
fakt, zobaczymy co z tego naszego gadania wyjdzie/ale milo pomarzyc-a juz zrealizowac marzenia/mmm.. mniam
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:37:52
ale nie same od siebie-a szkoda
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
jak tu tyle samotnych osob jest
tunezja chyba jest najtansza ze wszystkich urlopow wiec kazdego bedzie stac wydac te pare stowek
pojedziemy zobaczyć się z Tibim a co
ania w bikini po twoim domu bedzie chodzić ? no Tibi
ciekawe masz pomysly ..niesmiala /zastanawiam sie, czy je realizujesz ..czasem
pewnie ze tak, morze polnocne tez ma swoje uroki.. ale mozna pomyslec o austrii/w kilka osob mogloby byc fajnawo
jesien w alpach jest urocza.. calkiem jak zima
pojechalabys na taki organizowany wypad ludzi z netu? pomijam tibiego-jest trudny-a raczej latwy do przewidzenia
zawsze to mozna go zastrzelic-ale to takie niehumanitarne, no i jeszcze ta krew i caly ten syf
hehe, moze uda ci sie jakos polubownie tego dokonac-nie wiele masz do zrobienia-wystarczy zdjac majtki
a ty jestes **cenzura** intelektualne, sam mi mozesz ublizac kuklo internetowa! ..a inni tobie nie?! no to masz dziwne poczucie rzeczywistosci, bujaj sie-niczym jej nie ujalem-a tobie to nawet sie nie da, bo najpierw trzeba miec cos w glowie a pozniej mozna umiec sie wypowiedziec-popaprany polglowku!
jesli mozesz byc tak mily/powiedz jeszcze raz ..skladnie! bo ciezko pojac ten belkot
-a po drugie, jesli cos cie boli-to idz do lekarza
przestan mi ublizac tempaku/bo cie zgasze na kazdym watku tego forum! ..masz jeszcze opcje odposc i bedziesz sie cieszyl spokojem-no i pamietaj kto zaczal!
jestes troche ..chory/powinno sie cie kontrolowac-nawet nie rozumiesz kto sie do kogo zaczal zle odzywac-inna kwestia, ze nie potrafisz sie wyslowic/ogarnij sie i doksztalc, albo nie ublizaj innym, i nie rob zamieszania!
wiesz, malo co mnie twoja opinia na moj temat obchodzi, nie masz dosc rozumu by powiedziec cos co mnie zaskoczy-daj mi spokuj i nie osmieszaj sie juz-no bo poco masz sie tak po nic ..kalac
-to nie pisz, a przede wszystkim -nie ublizaj!
chora istoto
-naucz sie pisac po polsku ..erudyto
..a ogolnie to bardzo starasz sie zepsuc idee spotkania osob z wystarczajacym j.Polskim
..a co do glowy ci wchodzi, to zostaw to sobie na wieczorne pogawendki przy denaturacie ..z tatkim
glupio wyszlo, fakt
-a co do tematu, myslisz ze ktos zechce pojechac?
Ja juz sie popisalem na forum, no ty tez swiety nie jestes
marnie to widze
-w rezerwie te mile panie z klauzula w profilu /sponsoring/
..ale jakos nie moge sie przemoc
rozumiem ze mozemy dopisac cie do listy
/przelamiesz pierwsze lody, no i bedziesz pierwsza
cool, juz sie nie martwie, ze chetnych malo
fakt, zobaczymy co z tego naszego gadania wyjdzie/ale milo pomarzyc-a juz zrealizowac marzenia/mmm.. mniam
ale nie same od siebie-a szkoda