nikt tu niczego nie znalazl.. nie oszukujcie nowych userow.. a strona nawet nie jest warta uwagi-no chyba ze ktos ma dosc czasu i nerwow na badziew-Ja mam
Piotr_eL
20.08.2012 r. 16:25:25
jest tutaj kilka normalnych osob, ale to za malo by podniesc tej stronie ocene
Piotr_eL
20.08.2012 r. 16:49:33
zawsze bylem ..\'kochanie\'
Piotr_eL
20.08.2012 r. 19:58:42
czasem tak, ale nie mow ze lubisz zawsze ..lagodnie
Piotr_eL
20.08.2012 r. 20:02:42
a ogolnie to mialem na mysli, ze zawsze bylem waleczny, a kochanie to bylo do ciebie -ujalem w cudzyslow bo oficjalnie nie powinienem ci tak mowic..
Piotr_eL
20.08.2012 r. 20:27:57
tiaa.. wirtualnie to sie nie liczy/jedna juz chcialem odwiedzic-to wiesz co z tego wyszlo
Piotr_eL
20.08.2012 r. 20:31:15
nie odgrzewam zupy/sorry
Piotr_eL
21.08.2012 r. 00:01:33
ty sobie odpowiedz czego szukasz-a pozniej innym praw moraly
Piotr_eL
21.08.2012 r. 07:32:53
albo dlugim i bolesnym leczeniem.. /ale to czarny scenariusz/
Piotr_eL
21.08.2012 r. 10:45:23
nie mowilem o tobie jowita, ania wie o kim
-ale chetnie poslucham o tym, czego nie wiem o tobie i tej sytuacji co masz na mysli-smialo/przynajmniej bedzie obiektywnie
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:12:28
etam, zaraz takie mocne slowa-moze bardziej do tej wypowiedzi pasuje slowo /egzotyczny/
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:18:18
na mnie niech nie liczy, fuj
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:19:19
grupowy to zwierzeta urzadzaja
Piotr_eL
21.08.2012 r. 17:05:11
walczysz? -co masz na mysli, wyprzedaz w biedronce, czy.. ?! naprawde nie czaje tego
Piotr_eL
21.08.2012 r. 17:06:06
aaa.. przyslowiowe dodalas, ale nadal mam mglisty obraz/hmm..
Piotr_eL
21.08.2012 r. 17:42:49
wyobraz sobie taki swiat w ktorym mnie nie ma i zyj w nim, bo ten ktory obecnie sobie wyobrazasz-nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia-a juz naj mniej ze mna
Piotr_eL
21.08.2012 r. 17:54:44
grzecznie cie prosze, zarzyj leki albo co tam sobie aplikujesz -bo slabe, te same, i nudne masz teksty -one sa takie jak ty, powinienes sobie to uswiadomic-albo ktos powinien to zrobic/ale widac, ze nadal nie lapiesz w czym tkwi problem.. szkoda mi cie /spadaj!
Karelia
21.08.2012 r. 20:00:01
Gep, Ty tak Twojej sabaczki nie obrażaj
coś nie mam weny na muzyczkę, ale zaraz cosik znajdę.
Malwina
01.09.2012 r. 12:03:35
noooooo.....zadziwiasz mnie, Tibi
Malwina
01.09.2012 r. 19:09:56
Karelia
08.09.2012 r. 14:59:43
coś nie wydaje mi się. Malwina szybko przemienia zdziwienie w zrozumienie.
Karelia
08.09.2012 r. 16:19:53
Tibi, czasem miewasz słuszne spostrzeżenia. Za to Cie lubię. O Malwinie nie będę konwersować, bo nie znam tejże.
nikt tu niczego nie znalazl.. nie oszukujcie nowych userow.. a strona nawet nie jest warta uwagi-no chyba ze ktos ma dosc czasu i nerwow na badziew-Ja mam
jest tutaj kilka normalnych osob, ale to za malo by podniesc tej stronie ocene
zawsze bylem ..\'kochanie\'
czasem tak, ale nie mow ze lubisz zawsze ..lagodnie
a ogolnie to mialem na mysli, ze zawsze bylem waleczny, a kochanie to bylo do ciebie -ujalem w cudzyslow bo oficjalnie nie powinienem ci tak mowic..
tiaa.. wirtualnie to sie nie liczy/jedna juz chcialem odwiedzic-to wiesz co z tego wyszlo
nie odgrzewam zupy/sorry
ty sobie odpowiedz czego szukasz-a pozniej innym praw moraly
albo dlugim i bolesnym leczeniem.. /ale to czarny scenariusz/
nie mowilem o tobie jowita, ania wie o kim
-ale chetnie poslucham o tym, czego nie wiem o tobie i tej sytuacji co masz na mysli-smialo/przynajmniej bedzie obiektywnie
etam, zaraz takie mocne slowa-moze bardziej do tej wypowiedzi pasuje slowo /egzotyczny/
na mnie niech nie liczy, fuj
grupowy to zwierzeta urzadzaja
walczysz? -co masz na mysli, wyprzedaz w biedronce, czy.. ?! naprawde nie czaje tego
aaa.. przyslowiowe dodalas, ale nadal mam mglisty obraz/hmm..
wyobraz sobie taki swiat w ktorym mnie nie ma i zyj w nim, bo ten ktory obecnie sobie wyobrazasz-nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia-a juz naj mniej ze mna
grzecznie cie prosze, zarzyj leki albo co tam sobie aplikujesz -bo slabe, te same, i nudne masz teksty -one sa takie jak ty, powinienes sobie to uswiadomic-albo ktos powinien to zrobic/ale widac, ze nadal nie lapiesz w czym tkwi problem.. szkoda mi cie
/spadaj!
Gep, Ty tak Twojej sabaczki nie obrażaj
coś nie mam weny na muzyczkę, ale zaraz cosik znajdę.
noooooo.....zadziwiasz mnie, Tibi
coś nie wydaje mi się. Malwina szybko przemienia zdziwienie w zrozumienie.
Tibi, czasem miewasz słuszne spostrzeżenia. Za to Cie lubię. O Malwinie nie będę konwersować, bo nie znam tejże.
oj, Tibi
twoja głupota, to aż boli
TIbi, Tibi, nie zadzibi.
złe znajomości zawierasz. zaprawdęż, zaprawdęż powiadam Ci.
idę po te słuchawki.
słuchawki już mam. teraz miłości poszukam.
tak. tedy można i muzyki posłuchać i lepiej słyszeć, w przypadku zawitania w bajce o czerwonym kapturku.
...poza tym, to skrzydło na zdjęciu, to którego falolota, hę?
aaaaaaaaa, wcześniej miałeś takie zdjęcie. sądziłam, że to koniec skrzydła widziany z okna samolotu.
no masz, ale z innej perspektywy. właśnie sprawdziłam. to wcześniejsze było inne. napisów nie było widać. tudzież już słaby wzrok mam.