albo kase przeznaczyc na pomoc tych biednych dziewczyn ze sponsoringu w razie postoju
zeby mialy chociaz na jakas pomadke do ust czy tamponik
niebeda musily prac podpasek
karol1990
15.08.2012 r. 20:48:04
TE CO SPONSORINGU SZUKAJĄ to niech się za robote wezmą kobity szanujcie się
Piotr_eL
16.08.2012 r. 00:52:06
co do admina, to słowo: \'szanowny\'
-nijak do niego nie pasuje
Piotr_eL
16.08.2012 r. 00:57:11
..no chyba, ze do psa na klawiszach to sie miało!
hehe, ale jestescie fajni, jestem pelen podziwu ..kretyni!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 14:35:36
-a czujesz sie tak?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 14:42:35
buu.. chlodno masz miedzy udami, co? ..mowie wprost, pie.dolicie bzdury-dlatego odnioslem wrazenie, ze jestescie kretyni-masz jakies lepsze wnioski? /poza tym nie mowie, ze ty jestes/sama sie unioslas!
-kazdego widac, co inne boli!
-grozisz mi?!?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 14:57:58
-znowu mi grozisz?!
a tak powaznie to żartować bardzo lubie, ale nie cierpie kretynizmu-i poj.banych ludzi/a do lustra to sie ponoć /pije/
masz prawo do wlasnego zdania i oceny/ale skoro sama wydajesz opinie np: o mnie/to nie badz hipokrytka i mi tego nie bron-na starosc stajesz sie oschla, czy jak?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 15:57:36
raczej tobie
Piotr_eL
16.08.2012 r. 15:59:04
wolisz kobiety, to chyba temu masz braki
Piotr_eL
20.08.2012 r. 18:56:09
latwo sie migac ,od odpowiedzialnosci za wlasne slowa-nie wymienilem cie z imienia mowiac o kretynach/inna kwestia ze wzielas to do siebie
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:50:36
duzo tego nie bylo, ale przynajmniej teraz mocniej cie ..kofam
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:03:24
wiec mowmy sobie fajne rzeczy-z nich fajne uczucia sie rodza! /lubie cie asiu, milo cie widziec w te pochmurna noc.. jak twoj wieczor-moze byc ?
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:20:30
jestem tylko wirtualnym dobrym slowem, powinnas znalezc takie prawdziwe-w zyciu na codzien-nie slodz mi ,bo malo moge zmieniac w realnym twoim swiecie/nie badz niemadra
za mk mozemy placic
chociaz jakas symboliczna sume w razie awari
albo kase przeznaczyc na pomoc tych biednych dziewczyn ze sponsoringu w razie postoju
zeby mialy chociaz na jakas pomadke do ust czy tamponik
niebeda musily prac podpasek
TE CO SPONSORINGU SZUKAJĄ to niech się za robote wezmą kobity szanujcie się
co do admina, to słowo: \'szanowny\'
-nijak do niego nie pasuje
..no chyba, ze do psa na klawiszach to sie miało!
hehe, ale jestescie fajni, jestem pelen podziwu ..kretyni!
-a czujesz sie tak?
buu.. chlodno masz miedzy udami, co? ..mowie wprost, pie.dolicie bzdury-dlatego odnioslem wrazenie, ze jestescie kretyni-masz jakies lepsze wnioski? /poza tym nie mowie, ze ty jestes/sama sie unioslas!
-kazdego widac, co inne boli!
-grozisz mi?!?
-znowu mi grozisz?!
a tak powaznie to żartować bardzo lubie, ale nie cierpie kretynizmu-i poj.banych ludzi/a do lustra to sie ponoć /pije/
masz prawo do wlasnego zdania i oceny/ale skoro sama wydajesz opinie np: o mnie/to nie badz hipokrytka i mi tego nie bron-na starosc stajesz sie oschla, czy jak?
raczej tobie
wolisz kobiety, to chyba temu masz braki
latwo sie migac ,od odpowiedzialnosci za wlasne slowa-nie wymienilem cie z imienia mowiac o kretynach/inna kwestia ze wzielas to do siebie
duzo tego nie bylo, ale przynajmniej teraz mocniej cie ..kofam
wiec mowmy sobie fajne rzeczy-z nich fajne uczucia sie rodza! /lubie cie asiu, milo cie widziec w te pochmurna noc.. jak twoj wieczor-moze byc ?
jestem tylko wirtualnym dobrym slowem, powinnas znalezc takie prawdziwe-w zyciu na codzien-nie slodz mi ,bo malo moge zmieniac w realnym twoim swiecie/nie badz niemadra