forum

Rozrywka i uczucia

Co sądzićie o graczach

1. karol1990 11.08.2012 r. 22:52:12

hodzi mi o osoby które lubią grać w gry obojetnie czy na PC czy konsolach czy grach planszowych kim tacy gracze dla was są co o nich sądzićie ???

2. Piotr_eL 12.08.2012 r. 03:37:36

..osobiscie to mysle, ze jestes chory!    

-co ty na to?!? (motywoje swoje zdanie tym, ze glupie pytania zadajesz)

-co powiesz?!? ..masz mądrą odpowiedz? ..czy sie zesrasz jak wiekszosc tutaj?! hm?!?

(=no i jeszcze jedno, grasz w cokolwiek, ze o to pytasz?..panie mądralinski?!?)

3. samotny999 12.08.2012 r. 14:56:59

Piotrze el... nie przeginaj... po jakiego grzyba komentujesz coś co cie nie interesuje... masakra... co za ludzie...

Gry jak wszystko inne. z odpowiednim umiarem jest do zniesienia, a bez umiaru każdy sobie szkodzi, ale jak ktoś lubi to czemu miałby sobie nie szkodzić? Ostatnio kupiłem sobie deus exa nowego i od włączenia do zakończenia nie ruszyłem się sprzed tv na nic, tylko do kibelka :p 48 godzin z życia mi umykło, ale co tam, mi się ten czas dobrze spędziło :p

4. Piotr_eL 12.08.2012 r. 15:51:14

beczysz mi tu o czym? bo nie wiem\\czasu ci żal czy kasy za gre?

5. karol1990 15.08.2012 r. 20:33:13

po pierwsze tu są ludzie więc się zachowuj nie wiem jak tam w domu cie wychowali ale jedno ci powiem świnie w chlewie mają więcej kultury od ciebie jak śię źle czujesz to droge do psychiatry masz wolną ale on już raczej ci nie pomorze kolejna żecz nie kozakuj w śieći ,Jak ci sie chce srać to idź do kibla tylko nie nabrudź bo pewnie matka robi wszysto za ciebie a szkoda żeby kobiećina się męczyła tyle mam do powiedzenia POWRACAJĄC DO TEMATU to zauważyłem że co raz więcej dzieći zamiast spędzać czas z rówieśnikami siedzi przed grami . tak śię zastanawiam gdzie są ich rodzice troche zainteresowania z ich strony powinno być co ich dziecko robi JESZCZE JEDNA SPRAWA DO PIOTRA _EL JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA NA TEMAT TO SIĘ NIE UDŹIELAJ BO TYLKO LUDŹI OBRAŻASZ

6. Piotr_eL 15.08.2012 r. 22:42:14

-niby w jaki sposob ich obrazam? ..zwracajac im uwage, ze piernicza bzdury-czy tym, ze wogole sie do nich odnosze?

-slucham?!?

..a od mojej mamy wara/no i jeszcze jedno-jebnął cie samochod, czy dostałeś kule w pysk??!!??

-zatem?