gepard, ale teraz na serio....dalej se klatę golisz i starym paści czerwonym jeździsz? czy już inaczej w życiu masz?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:16:58
znowu skopiowales swoj poprzedni tekst z innego wątku gepardko, zatem nic nowego w twoim smietniku sie nie pojawilo.. hehe
Mariusz
16.08.2012 r. 18:17:31
koleś, cisz się, że nie wiem gdzie mieszkasz...ale się dowiem i ci wytłumaczę...osobiście...więc tyle w temacie.i będzie ci wstyd jak ci powiem to prosto w oczy...a w prezencie dostaniesz ode mnie lokówkę...wiesz po co?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:19:23
-dymam cie w kazdym temacie-masz polot swej zdechłej duszy-więdz sie nie dziw-ze **cenzura** jestes!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:20:33
pisalem do gepa.. kiepa, czy jak mu tam
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:23:41
a ty do kogo piszesz, bo nie wiem czy mam adres podac?!?
gepard, ale teraz na serio....dalej se klatę golisz i starym paści czerwonym jeździsz? czy już inaczej w życiu masz?
znowu skopiowales swoj poprzedni tekst z innego wątku gepardko, zatem nic nowego w twoim smietniku sie nie pojawilo.. hehe
koleś, cisz się, że nie wiem gdzie mieszkasz...ale się dowiem i ci wytłumaczę...osobiście...więc tyle w temacie.i będzie ci wstyd jak ci powiem to prosto w oczy...a w prezencie dostaniesz ode mnie lokówkę...wiesz po co?
-dymam cie w kazdym temacie-masz polot swej zdechłej duszy-więdz sie nie dziw-ze **cenzura** jestes!
pisalem do gepa.. kiepa, czy jak mu tam
a ty do kogo piszesz, bo nie wiem czy mam adres podac?!?
dymam cie!
&feature=relmfu">&feature=relmfu
..śmieć jesteś i o tym wiesz, wyobraz sobie teraz jak mi przyjemnie kiedy tak cie jade!
nie do cię
lądował....chyba z OLT express....na tekturce,,,hehehe
no to gepia bedziesz miec kuku/ale to dla ciebie dobre jest/dobrze bedzie.. no serio/lubisz krasc to masz to samo w zamian
..no i rozumem, dlaczego sie wstydzisz przyznac, ze cie jade-ale nie badz glupia-to moze bolec
piotrus82....hahaha!!!!!!!halo, to ja,brzoza....gepard, ale kicia z cię....o jesooooooooooooooooooo...!!!
kiepard zdech dawno temu!
..i jest ograniczona kiepka HEHE
bredzicie sobie jak jakies gejowskie towarzycho-tworzycie trójkącik niby meski/hehe
-jak tam postepy/bijecie sie o mydlo?
hehe.. właśnie zajebałes se deche wytrawiony graczu
trzeba sie bylo nie zchylac
buu.. teraz bedziesz sie tym słowem masturbowała? hehe
-ale mnie bawicie,
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=MrEMVNS0yqo
hehe/
skoro tak twierdzisz/to sie ciesz, ze mam prezerwatywy
skoro to lubisz
, to prosze