co dla was najważniejsze na pierwszy rzut oka wygląd czy charakter?lubicie awart czy fotke?na mk?
Malwina
05.08.2012 r. 14:58:55
dla mnie jedno i drugie
na brzydkiego nie mam ochoty a z wrednym nie pogadam
Piotr_eL
06.08.2012 r. 00:41:45
Aniu, kazdy znajdzie to czego szuka /pomijam totolotka!\\
-moze nie dzis, ale znajdzie/i nic doo tego nie ma moja wiara-tak poprostu jest\\tutaj ..na swiecie! hehee.. ty tez znajdziesz = i wspomnisz moje slowa! pozdro
Piotr_eL
06.08.2012 r. 00:47:36
...a co do pytania w temacie, najwazniejsze jest by ta druga osoba miala /to cos/ to co sprawia, ze czujesz sie wyjatkowa w kazdej sytuacji, trudne ale prawdziwe
pozdro ..ładna
antek
06.08.2012 r. 19:43:55
nie piszcie głupot na pierwszy rzut oka nie może wpaść charakter
Czarny
06.08.2012 r. 19:55:47
Antek,a nie zdarzyło Ci się,że na pierwszy rzut oka kogoś polubiłeś albo nie?Ma to coś wspólnego z charakterem,intuicja czy cóś
Czarny
06.08.2012 r. 20:21:52
czyli uroda to podstawa,a charakter to lipa?zawsze można się nauczyć dobrze \"ściemniać\"
Malwina
06.08.2012 r. 21:48:30
Czarny masz trochę racji czasami wystarczy spędzić niewiele czasu z drugą osobą, by stwierdzić, że się ją lubi, nie znając wcale jej charakteru
co dla was najważniejsze na pierwszy rzut oka wygląd czy charakter?lubicie awart czy fotke?na mk?
dla mnie jedno i drugie
na brzydkiego nie mam ochoty a z wrednym nie pogadam
Aniu, kazdy znajdzie to czego szuka /pomijam totolotka!\\
-moze nie dzis, ale znajdzie/i nic doo tego nie ma moja wiara-tak poprostu jest\\tutaj ..na swiecie! hehee.. ty tez znajdziesz = i wspomnisz moje slowa! pozdro
...a co do pytania w temacie, najwazniejsze jest by ta druga osoba miala /to cos/ to co sprawia, ze czujesz sie wyjatkowa w kazdej sytuacji, trudne ale prawdziwe
pozdro ..ładna
Antek,a nie zdarzyło Ci się,że na pierwszy rzut oka kogoś polubiłeś albo nie?Ma to coś wspólnego z charakterem,intuicja czy cóś
czyli uroda to podstawa,a charakter to lipa?zawsze można się nauczyć dobrze \"ściemniać\"
Czarny masz trochę racji
czasami wystarczy spędzić niewiele czasu z drugą osobą, by stwierdzić, że się ją lubi, nie znając wcale jej charakteru
może lubi nie lubić
Haosik
wiem, że nas nie lubisz
my ciebie też