forum

Rozrywka i uczucia

NIEDZIELNE ROZMOWY O WSZYSTKIM PRZY KAWCE

1. it. 05.08.2012 r. 22:18:46

dziekuje    

2. it. 05.08.2012 r. 22:28:46

&feature=player_detailpage#t=26s

3. it. 05.08.2012 r. 22:33:23

Jestem pasażerem i podróżuję podróżuję

Podróżuję przedmieściami miast

Widzę gwiazdy wschodzące na niebie

O tak, jasne i puste niebo

Wiesz, ono wygląda dziś tak dobrze

Jestem pasażerem

Zawsze jestem pod szkłem

Patrzę przez moje jasne okno

Widzę jasne i puste niebo

nad obskurnymi przedmieściami

Śpiewając la la la la lalalala la la

Wsiadamy do auta

Będziemy pasażerami

Będziemy podróżować przez miasto

Będziemy widzieć obskurne przedmieścia

Będziemy widzieć jasne i puste niebo

Będziemy widzieć gwiazdy świecące jasno

Gwiazdy są stworzone dla nas dzisiaj

Wiesz, ono wygląda tak dobrze dzisiaj

Och, pasażer

Och, jak on podróżuje

Och, pasażer

On podr

4. it. 05.08.2012 r. 22:34:52

I wszystko jest stworzone dla Ciebie i dla mnie

Wszystko jest stworzone dla Ciebie i dla mnie

Bo to po prostu należy do Ciebie i do mnie

Więc zróbmy sobie przejażdżkę

I zobacz co należy do mnie, śpiewając la la la la lalala

la la la la lalalala

la la la la lalalala la la

Och, pasażer

Och, jak on podróżuje i podróżuje

Obserwuje rzeczy zza szyby

Patrzy przez swoją stronę szyby

Patrzy na rzeczy które wie że są jego

Widzi jasne i puste niebo

Widzi miasto śpiące nocą

Widzi gwiazdy, które wzeszły dziś

I wszystko to jest twoje i moje

I wszystko to jest twoje i moje

Więc jedźmy, jedźmy śpiewając la la la la lalalala

la la la la lalalala

la la la la lalalala la la

Poznaj

5. it. 05.08.2012 r. 22:35:53

Pasi?

6. it. 05.08.2012 r. 22:44:38

estes Moja afrykańską królowa

O Boze! O Boze! Zupełnie JAK slonce oświetlające z góry ziemię Ty rozświetlasz Moje Życie Jestes Jedyna którą kiedykolwiek widziałem z jasnym uśmiechem Tak ja właśnie wczoraj Pojawiłaś SIĘ Na Mojej drodze Zmieniłaś cala scenerię Twojej Komórce zdumiewającą uroda Możesz nakłonić Brata przez zaśpiewał Jestes zwyczajna z supernaturalnym sposobem bycia Wiem Ze jestes jaśniejsza NZL Księżyc, jaśniejsza NZL gwiazda Kocham Cie właśnie Taka Jaka jestes Jestes Moja afrykańską królowa DZIEWCZYNA moich snów Zabierasz Mnie gdzie NIE byłem jeszcze Sprawiasz Ze Moje Serce idzie w rytmie tingelingeling   uśmiechnięty   Jestes Moja afrykańską królowa DZIEWCZYNA moich snów Przypominasz mi o pewnej Rzeczy IO ! Tym Ze na sklepie jest afrykańskie piękno, Tak ! Och Pośród miliona stoisz JAK jedna niezależna OD reszty patrzę w TWOJE Oczy Dziewczyno - co widzę? Raj! Zniewoliłaś M    

7. it. 05.08.2012 r. 22:47:49

SIĘ JAK statek bd NILU Jestes Moja afrykańską królowa i wiem, o Tak, wiem Jestes Moja afrykańską królowa i wiem, widzisz, wiem Widzisz, wiem co czuję w swoim sercu IW swojej duszy O wiem Ze dla Miłość I wiem Ze ta Miłość była Na pewno zesłana z góry Bo jestes Jedyna o której myślę Jestes Moja afrykańską królowa ja wiem Ze dla znaczy Ze tylko Tobie mogę służyć Oddam Ci Serce mnie Moja Miłość Moje ciało i Moja Kase I każdą inna Rzecz o której pomyślisz KTO mógłby myśleć o czymś lepszym NZL Ty KTO mógłby myśleć o Tym żeby Cie kiedykolwiek zranić Poświęcam Moje wszystko dam wszystko Tobie Naprawdę jestes Moja afrykańską królowa Tak Piękna Kocham Cie Moja afrykańska królowo Kocham Cie

Poznaj historie zmian Tego Tłumaczenia

Tekst Piosenki:

eeeieeeh

Jesteś moim Afrykańska królowa

O Boże, o Boże , podobnie jak światła słońca aż do ziemi. Ty rozświetlasz moje życie. Jesteś tylko jedno, że ja kiedykolwiek widziałem ego uśmiech tak jasne i wczoraj się pojawiłaś mojej drodze Możesz zmienić całe moje scenerię Z twoją zadziwiającą piękna można zrobić brat śpiewać Ci zwykłe rzeczy z twoja istota nadprzyrodzona wiem, że jesteś po prostu jaśniej potem księżyc, jaśniejsza następnie gwiazdę Kocham cię tak, jak jesteś REFREIN: Jesteś moim Afryki królowa dziewczyną z moich marzeń Bierzesz mnie były Nigdy nie byłem Sprawiasz, że moje serce tingelingeling Jesteś moim African Queen dziewczyną z moich marzeń Przypominasz mi rzeczy i to jest piękno Afryki, tak oooooooh Jesteś moim Afryki królowa O Boże, o Boże Spośród milionów Stoisz za jeden The znakomicie patrzę w twoje oczy, dziewczyno, co widzę to raj Jesteś zachwycony moją duszę teraz codziennie chcę, abyś coraz bardziej Jak mogę zaprzeczyć to uczucie ja czuję wewnątrz Nikt nigdy nie może zająć swoje miejsce, nie może mieć swoje miejsce To fakt, nie mogę wymazać Jesteś jeden że wywołuje u mnie uśmiech Pozwól mi pływać jak łódź po Nilu REFREI Jesteś moim African Queen i wiem, oh tak wiem Jesteś moim African Queen i wiem, patrz Wiem Patrz wiem, co czuję w moim sercu iw mojej duszy oh Wiem, że to miłość I wiem, że miłość ta została wysłana i Sobie zobaczylem co jest co.     A co nie jest co.    

8. it. 05.08.2012 r. 22:54:24

Fajna jestes.Nie becz.   uśmiechnięty  

9. it. 05.08.2012 r. 23:19:26

Oj odlatuje.Noo,spac mi sie chce.     Dobej nocki.

10. Piotr_eL 05.08.2012 r. 23:45:42

kobiety czesto becza! ..ale to nic złego, lepsze to niż miałyby ..odchodic bez słowa!

-co nie?!?

11. it. 07.08.2012 r. 22:12:50

Mam pomysla.Dam sie zamrozic.A za Jakies 10 lat sie spikniemy.   uśmiechnięty  

12. it. 07.08.2012 r. 22:32:36

A co oznacza wielokropek?Powiedzial ,napisal,zaladowal,zapakowal,wcisnal?