kiedys tam mieszkała rodzinka ,potem dostali mieszkanie w swiebodzinie,blisko tego pomnika
Stokroteczka
18.08.2012 r. 11:17:58
Nie chciałabym mieszkać w mieście.
ewan0545
18.08.2012 r. 11:24:13
ani ja ,,,żadnych bloków ,to więzienie,a ja lubie przestrzeń,wypicie kawy raniutko jeszcze w piżamie w ogrodzie,albo chodzenie na boso po trawie gdy jeszcze jest rosa
Stokroteczka
18.08.2012 r. 11:30:42
Widzę ,że mamy wspólne upodobania...ja nawet po domu chodzę boso..
ewan0545
18.08.2012 r. 11:35:39
w domu nie, kafelki, no chyba ze jest bardzo gorąco,w pokoju mam chłodno,choiny rosna blisko okna i daja przyjemny chłód
Stokroteczka
18.08.2012 r. 11:45:29
Ja tu gdzie tera siedzę mam okno od zachodu i częściowo od południa ...za godzinkę słoneczko już będzie mi zaglądało do okienka..tak ze moge chodzić boso.
Brzęczą...aż czarno
księżyc już widać
rozbrzmiewające po rosie
czas na śniadanie
smacznego życze
wafelki już zaliczyłam
ja niestety kupne
jabłecznik w piekarniku
to jade do Ciebie
No to zapraszam.
jak naprawie samochod to napewno
Pamiętaj obiecałaś
napewno przecie mam tam rodzinke
W mojej wsi
świebodziń i Lubienicko
Nie ...Wolimirzyce
a Lubogóre pamiętasz
Byłam tak kilka razy u koleżanki
kiedys tam mieszkała rodzinka ,potem dostali mieszkanie w swiebodzinie,blisko tego pomnika
Nie chciałabym mieszkać w mieście.
ani ja ,,,żadnych bloków ,to więzienie,a ja lubie przestrzeń,wypicie kawy raniutko jeszcze w piżamie w ogrodzie,albo chodzenie na boso po trawie gdy jeszcze jest rosa
Widzę ,że mamy wspólne upodobania...ja nawet po domu chodzę boso..
w domu nie, kafelki, no chyba ze jest bardzo gorąco,w pokoju mam chłodno,choiny rosna blisko okna i daja przyjemny chłód
Ja tu gdzie tera siedzę mam okno od zachodu i częściowo od południa ...za godzinkę słoneczko już będzie mi zaglądało do okienka..tak ze moge chodzić boso.
boso po rosie
zanurzyć się wgmle
zniknąc na chwile
i zapomnieć się
czy warto powracać
napewno nie
a gdzie słowa 3?
boso chodzę po
kamienistej..stromej ścieżce.
nie mam na
pierwolenie czasem płynne