To jest moja strona i zapraszam wszystkich do rozmowy przy
Eliot
21.07.2012 r. 12:11:00
Myślisz, że maszynista pociągu, pod który rzuca się desperat, powinien odpowiadać za zabójstwo.
enneada
21.07.2012 r. 15:18:41
Przychylam się do wypowiedzi alys. Dodam jeszcze od siebie, że podziw za odwagę również się należy.
enneada
21.07.2012 r. 15:24:56
Naturalnie, samo targnięcie na życie jest \"fascynujące\". inna sprawa kiedy zastanawiamy się nad powodem i skutkami. Ile charakterów tyle myśli.
Piotr_eL
21.07.2012 r. 20:26:28
ciekawe skąd ten wniosek sobie wyjełaś !/nie mów/!
-w sumie to nie chce wiedziec ..a skoro taka jestes mocna \'psychicznie\' to czemu sie chowasz za avatarem? hm? ..jak i wielu innych tutaj/no i gdzie ta twoja/wasza odwaga? ..ciekawe kidy zaczną was \'chowac\' !odważniaki! ..BEZ TWARZY/ lol
Piotr_eL
21.07.2012 r. 20:30:37
..a dodam, ze Ty-to nie spoleczenstwo!
-no pomysl jaby sie zylo wsrud takich kreskówek hehe
Piotr_eL
21.07.2012 r. 20:31:59
*wsród
Piotr_eL
21.07.2012 r. 20:52:07
..dodałem do wpisu pod wypowiedzią \'izabela\' -te slowa sa do niej! dla mnie avatar to poprostu nikt/nie reprezentuje społeczenstwa tym bardzie-czy to tak trudno pojąć?!? -nikt Ci nie broni być kreskówką, ale ..bądz rozsądna, życie to nie Bajka
Małgosia
21.07.2012 r. 22:26:13
Moim zdaniem.. nie można takich osób tępić. Trzeba złapać ich za rękę usiąść spokojnie porozmawiać, wysłuchać, przytulić.. czasami to wystarcza jeśli nie ... trzeba mocniej zlapać rękę i pójść przed siebie, ramie w ramie.. szczerze ? próbowałam. i wtedy właśnie przyjaciele są najważniejsi ich wsparcie, pomoc..
Piotr_eL
21.07.2012 r. 22:58:34
sama idea by komuś coś kazać jest poprostu ..próbą zniewolenia!
-racje Ci małgosiu przyznam/az dziw, ze tak mloda osoba jest tak liberalna-co do metody to nie wiem jaka byla by skuteczna/i jednoczesnie chroniła prawa do wolnosci jednostki-cieżki temat, pozdro
Małgosia
21.07.2012 r. 23:52:52
Hmm to nie jest odwaga.. to jest właściwie ucieczka, ludzie którzy podjeli taką decyzje pokazują że już nie mają siły walczyć i tak mi się wydaje nie mają w nikim oparcia. Takich ludzi się nie tępi bo o pogarsza sytuacje ..
ewan0545
23.07.2012 r. 07:51:46
najwieksza głupota,najwieksza tępota,największa krzywda dla bliskich
To jest moja strona i zapraszam wszystkich do rozmowy przy
Myślisz, że maszynista pociągu, pod który rzuca się desperat, powinien odpowiadać za zabójstwo.
Przychylam się do wypowiedzi alys. Dodam jeszcze od siebie, że podziw za odwagę również się należy.
Naturalnie, samo targnięcie na życie jest \"fascynujące\". inna sprawa kiedy zastanawiamy się nad powodem i skutkami. Ile charakterów tyle myśli.
ciekawe skąd ten wniosek sobie wyjełaś !/nie mów/!
..a skoro taka jestes mocna \'psychicznie\' to czemu sie chowasz za avatarem? hm? ..jak i wielu innych tutaj/no i gdzie ta twoja/wasza odwaga? ..ciekawe kidy zaczną was \'chowac\' !odważniaki! ..BEZ TWARZY/ lol
-w sumie to nie chce wiedziec
..a dodam, ze Ty-to nie spoleczenstwo!
-no pomysl jaby sie zylo wsrud takich kreskówek hehe
*wsród
..dodałem do wpisu pod wypowiedzią \'izabela\' -te slowa sa do niej! dla mnie avatar to poprostu nikt/nie reprezentuje społeczenstwa tym bardzie-czy to tak trudno pojąć?!? -nikt Ci nie broni być kreskówką, ale ..bądz rozsądna, życie to nie Bajka
Moim zdaniem.. nie można takich osób tępić. Trzeba złapać ich za rękę usiąść spokojnie porozmawiać, wysłuchać, przytulić.. czasami to wystarcza jeśli nie ... trzeba mocniej zlapać rękę i pójść przed siebie, ramie w ramie.. szczerze ? próbowałam. i wtedy właśnie przyjaciele są najważniejsi ich wsparcie, pomoc..
sama idea by komuś coś kazać jest poprostu ..próbą zniewolenia!
-racje Ci małgosiu przyznam/az dziw, ze tak mloda osoba jest tak liberalna-co do metody to nie wiem jaka byla by skuteczna/i jednoczesnie chroniła prawa do wolnosci jednostki-cieżki temat, pozdro
Hmm to nie jest odwaga.. to jest właściwie ucieczka, ludzie którzy podjeli taką decyzje pokazują że już nie mają siły walczyć i tak mi się wydaje nie mają w nikim oparcia. Takich ludzi się nie tępi bo o pogarsza sytuacje ..
najwieksza głupota,najwieksza tępota,największa krzywda dla bliskich