kobietki czy lubicie byc zdobywane a jezeli tak to rozwincie temat
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:52:53
hmmm nie oszukujmy sie...my kobiety lubimy byc zdobywane. Moze nie wszystkie sie do tego przyznajemy, ale tak jest Kobiety lubią być zdobywane, dostawać komplementy, ale też nie lubią nachalnych facetów. Myślę, że lubią tajemniczych facetów. Również konkretnych, pewnych siebie, z poczuciem humoru i z odrobiną romantyzmu. Ale szczerze powiem - ile kobiet, tyle opinii
kobieta to skomplikowana istota: trzeba ja dopieszczac, prawic komplementy, sprawiac ze czuje sie wazna i jedyna, ale z 2 strony trzeba byc rownoczesnie lekko oschlym, zawadiackim typkiem, w prawdzie jestem kobieta ale sama nas nie rozumiem
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:58:16
hmm normalna rzecz...ale mnie to jeszcze nikt nie próbował zdobywac....zawsze wszystko pod nos
Konto usunięte
13.01.2010 r. 00:11:25
Witam po przerwie-pozdrawiam,a jesli chodzi ,zeby byc w temacie jak najbardziej lubimy,bo kobieta prózna jest
Konto usunięte
14.01.2010 r. 09:19:08
ZDOBYWAC TO MOZNA GORY...A KOBIETY TO SA CHMURY..NIGDY ICH NIE ZROZUMIEMY..BO NIC ONICH NIE WIEMY
Konto usunięte
14.01.2010 r. 12:19:27
Dobra ANA JUZ KSIAZE GEPARD JEDZIE SWYM RUMAKIEM..TYLKO WEZME DRABINE PO CO MAM SIE WSPINAC DO TEJ WIEZY ...MOJA KROLEWNO..ALPINISTA NIE JESTEM . .
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:27:31
zakazany owoc najlepiej smakuje i tyle w temacie
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:29:54
Jak to Sylwia nikt cie nie probowal zdobyc a ja twoj absztyfikant
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:30:57
No tak własnie tylko ty
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:31:49
Ale co ja jakis gorszy jestem od innych ?
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:32:51
TY KRZYCHU A TY KIM JESTES ,BO JA JESTEM CIOTA...BO MOGLEM W ZYCIU WIECEJ OSIOGNOC ...ZEBY SIE WROCILO
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:33:02
nie...ale ja sie bałam ze jak juz mnie zdobedziesz ..to bedziesz chciała mi dorobic drugą cipeczke ....
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:35:57
He he he pomysl nie glubi ale raczej nic nie chcialem ci dorabiac
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:36:42
ale i tak sie ciebie boje
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:40:35
Ale serio sie mnie boisz ??? to by bylo straszne kiedu ja taki taki mily staram sie byc dla ciebie i caly czas ci mowie ze jestes taka fajna i ladna a ty mnie sie boisz
Konto usunięte
14.01.2010 r. 16:44:28
hahahhaah ale ty mi nie musisz mówic ze jestem fajna i ładna ...bo tym to sobie nie zaskarbisz mojej sympatii
kobietki czy lubicie byc zdobywane a jezeli tak to rozwincie temat
hmmm nie oszukujmy sie...my kobiety lubimy byc zdobywane. Moze nie wszystkie sie do tego przyznajemy, ale tak jest
Kobiety lubią być zdobywane, dostawać komplementy, ale też nie lubią nachalnych facetów. Myślę, że lubią tajemniczych facetów. Również konkretnych, pewnych siebie, z poczuciem humoru i z odrobiną romantyzmu. Ale szczerze powiem - ile kobiet, tyle opinii
kobieta to skomplikowana istota: trzeba ja dopieszczac, prawic komplementy, sprawiac ze czuje sie wazna i jedyna, ale z 2 strony trzeba byc rownoczesnie lekko oschlym, zawadiackim typkiem, w prawdzie jestem kobieta ale sama nas nie rozumiem
hmm normalna rzecz...ale mnie to jeszcze nikt nie próbował zdobywac....zawsze wszystko pod nos
Witam po przerwie-pozdrawiam,a jesli chodzi ,zeby byc w temacie
jak najbardziej lubimy,bo kobieta prózna jest
ZDOBYWAC TO MOZNA GORY...A KOBIETY TO SA CHMURY..NIGDY ICH NIE ZROZUMIEMY..BO NIC ONICH NIE WIEMY
Dobra ANA JUZ KSIAZE GEPARD JEDZIE SWYM RUMAKIEM..TYLKO WEZME DRABINE PO CO MAM SIE WSPINAC DO TEJ WIEZY ...MOJA KROLEWNO..ALPINISTA NIE JESTEM .
.
zakazany owoc najlepiej smakuje i tyle w temacie
Jak to Sylwia nikt cie nie probowal zdobyc a ja twoj absztyfikant
No tak własnie tylko ty
Ale co ja jakis gorszy jestem od innych ?
TY KRZYCHU A TY KIM JESTES ,BO JA JESTEM CIOTA...BO MOGLEM W ZYCIU WIECEJ OSIOGNOC ...ZEBY SIE WROCILO
nie...ale ja sie bałam ze jak juz mnie zdobedziesz ..to bedziesz chciała mi dorobic drugą cipeczke ....
He he he pomysl nie glubi ale raczej nic nie chcialem ci dorabiac
Ale serio sie mnie boisz ??? to by bylo straszne
kiedu ja taki taki mily staram sie byc dla ciebie i caly czas ci mowie ze jestes taka fajna i ladna a ty mnie sie boisz
hahahhaah ale ty mi nie musisz mówic ze jestem fajna i ładna ...bo tym to sobie nie zaskarbisz mojej sympatii
a ty kim kur... jesteś jakiś casanowa
No to nie lachy bez