Chodzi mi o sytuacje, że przykładowa osoba nic im nie zrobiła.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:15:10
Witaj Królewno
Najczęściej są to ludzie zakompleksieni, którzy nie maja nic do powiedzenia w swoim środowisku a tu moga wyładować swe frustracje....
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:16:27
Jest wiele powodów dla których to robią.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:17:35
Jednym z nich jest zwrócenie uwagi na samych siebie....bo czasem potrzebują pomocy..
Malwina
13.07.2012 r. 11:18:48
może chcą się dowartościować, pokazać, że coś znaczą
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:18:54
Innym....jest wyładowanie złości
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:20:03
Są i tacy , którzy nie potrafią bez tego żyć.
I to jest bardzo smutne
Malwina
13.07.2012 r. 11:21:30
nie potrafią bo to ich sposób bycia, oni nie umieją być mili
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:23:15
Królewno....ci ludzie najczęściej mają kilka \"twarzy\" i na początku są czarujący...a później dopiero pokazują prawdziwe swe oblicze.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:24:34
Dlatego...jak poczują się już pewnie ...zaczynają ...ranić ..krzywdzić a często bić ...znęcać się fizycznie...psychicznie.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:25:52
Tak...to trzeba leczyć ...lecz dana osoba musi zrozumieć ,że jest chora....i chcieć to zmienić.
Stokroteczka
13.07.2012 r. 11:27:43
Tak samo jest z alkoholikami...który padający na twarz....przyzna się ,że jest nałogowym alkoholikiem?...żaden...Każdy powie ja panuję na tym....ale tak nie jest.
Chodzi mi o sytuacje, że przykładowa osoba nic im nie zrobiła.
Witaj Królewno
Najczęściej są to ludzie zakompleksieni, którzy nie maja nic do powiedzenia w swoim środowisku a tu moga wyładować swe frustracje....
Jest wiele powodów dla których to robią.
Jednym z nich jest zwrócenie uwagi na samych siebie....bo czasem potrzebują pomocy..
może chcą się dowartościować, pokazać, że coś znaczą
Innym....jest wyładowanie złości
Są i tacy , którzy nie potrafią bez tego żyć.
I to jest bardzo smutne
nie potrafią bo to ich sposób bycia, oni nie umieją być mili
Królewno....ci ludzie najczęściej mają kilka \"twarzy\" i na początku są czarujący...a później dopiero pokazują prawdziwe swe oblicze.
Dlatego...jak poczują się już pewnie ...zaczynają ...ranić ..krzywdzić a często bić ...znęcać się fizycznie...psychicznie.
Tak...to trzeba leczyć ...lecz dana osoba musi zrozumieć ,że jest chora....i chcieć to zmienić.
Tak samo jest z alkoholikami...który padający na twarz....przyzna się ,że jest nałogowym alkoholikiem?...żaden...Każdy powie ja panuję na tym....ale tak nie jest.
Królewno...
Tak ...to głupia satysfakcja....
Pa...ja też.