Przeglądając ogłoszenia doszedłem do wniosku, że w pewnym wieku znika u kobiet potrzeba flirtu, oczarowania, zakochania się.
Że zwyczajnie kalkulują:
- nie być same na starość,
- mieć finansowe zabezpieczenie, itp.
Smutne to.
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:11:57
to chyba nie dokladnie przegladales ogloszenia bo wlasnie najwiecej jest bardzo mlodych kobiet kture kierzja sie wzgledami materialnymi
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:24:59
pewnie i tak jest, ale powiedz kto szybciej znajdzie sobie kogoś młoda lasa czy kobieta w podeszłym wieku. Wydaje mi się jednak że ta pierwsza. Kobiety myślą tak samo, więc biorą pierwszego lepszego co by dłużej już nie były same i na pewno nie kierują się miłością
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:28:50
krycjan mysle ze nie znasz terazniejszych kobiet wlasnie ze te starsze sa bardziej ostrozne bo juz byly w zawiazkach i nie chca sie pchac w nowe wola luzne kontakty tylko0 dla seksu
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:43:30
hmmm dla mnie tez jest to smutne...ale wiesz to zalezy od kobiety...nie wszystkie takie sa..np nasze panie z portalu flirtuja ze az nie raz to sie trzeba chłodzic
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:47:16
luźne związki... hmm... w każdej chwili możesz powiedzieć wypad, wystawiasz walizeczki przed dom i dziękuję. Dlatego wydaje mi się ,że raczej na stałe kogoś szukają
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:47:50
sylwia masz racjie ze fliruja ale sa bardzo ostrozne wola miec luzne kontakty pewnie ze sa takie kture licza na cos wiecej
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:50:07
mysle ze kobiety staja sie coraz bardziej nie zalezne pewne swojej wartosci dlatego przebieraja miedzy nami tak jak kiedys my miedzy nimi
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:52:29
hehheh ale flirt to nic złego...wiecej...to normalna spontaniczne rzecz
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:53:11
Sylweczku ja
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:54:07
Tak marys tak!!!!
ty mała flirciaro
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:56:33
w kontaktach miedzy mezszcyzna a kobieta wsztyko jest normalne
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:58:31
to już wiemy o co chodzi flirty im w głowach rozpalić faceta do czerwoności i zostawić
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:58:52
SYLWECZKU A dzis mi taki jeden zarzucił że psuje forum
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:59:26
Że młodsze myślą przez kieszeń, to nie dziwi.
Głupie to jeszcze i patrzy nie dalej niż na koniec swojego nosa.
Konto usunięte
12.01.2010 r. 16:59:26
a tym bardziej ,że takie kobitki są strasznie wyposzczone
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:00:05
masz racjie krycjian tylko ze to dziala w obydwie strony i czasami kobiety padaja ofiarami swoich flirtow
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:00:15
który to dziad!!!!!!!!!!!!!!!smaił tak do ciebie powiedziec Maryś
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:01:01
maria kto ci to zarzucil
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:03:36
Maria jak się mówi A trzeba powiedzieć B
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:04:24
a taki jeden na poczte mi napisal czy mój maz wie że tu jestem ? to odpowiedzialam niedośc że maż to i kochanek wiedza ze tu pisze to mi sie dostało
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:05:50
Pewnie zazdrość przez niego przemawiała
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:05:50
i bardzo dobrze mu odpowiedzials
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:06:12
osz kurde marys zlewaj takich ciepłym moczem i tyle
najwazniejsze znac swoja wartosc i nie pozwolic by inni cie szmacili...tyle na ten temat
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:07:05
albo chciał się po prostu dowiedzieć czy masz męża
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:08:33
nie mozna wszytkiego tutaj brac na serio trzeba miec dystans go tego wiele osob robi sobie poprostu z tego niezly ubaw i specjalnie podpuszcza
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:08:47
delikatnie Mu odpisalamze niekarze mu wchodzic na moja strone a jak szuka kobiety to niech idzie na inne profile pozatym mam go gdzies bo LUBIE BYC TU Z WAMI :buziak:
Konto usunięte
12.01.2010 r. 17:10:30
to sie dowiedział że nietylko męża
Konto usunięte
13.01.2010 r. 14:23:10
Do złego wniosku?
Raczej nie.
A że trochę podpuszczam......
Wydawało mi się, że zleci się zaraz chmara dziewczyn (aby udowodnić moją pomyłkę). A tu tymczasem prawie sami faceci.
To o czymś świadczy.
Szukanie dużo młodszej kobiety, to już zupełna porażka.
Nie raz widziałem takie towary (niestety nie ma innego określenia - to są towary) wczepione w konto frajera (i o stanie tego konta świadczy wygląd towaru).
Przeglądając ogłoszenia doszedłem do wniosku, że w pewnym wieku znika u kobiet potrzeba flirtu, oczarowania, zakochania się.
Że zwyczajnie kalkulują:
- nie być same na starość,
- mieć finansowe zabezpieczenie, itp.
Smutne to.
to chyba nie dokladnie przegladales ogloszenia bo wlasnie najwiecej jest bardzo mlodych kobiet kture kierzja sie wzgledami materialnymi
pewnie i tak jest, ale powiedz kto szybciej znajdzie sobie kogoś młoda lasa czy kobieta w podeszłym wieku. Wydaje mi się jednak że ta pierwsza. Kobiety myślą tak samo, więc biorą pierwszego lepszego co by dłużej już nie były same i na pewno nie kierują się miłością
krycjan mysle ze nie znasz terazniejszych kobiet wlasnie ze te starsze sa bardziej ostrozne bo juz byly w zawiazkach i nie chca sie pchac w nowe wola luzne kontakty tylko0 dla seksu
hmmm dla mnie tez jest to smutne...ale wiesz to zalezy od kobiety...nie wszystkie takie sa..np nasze panie z portalu
flirtuja ze az nie raz to sie trzeba chłodzic
luźne związki... hmm... w każdej chwili możesz powiedzieć wypad, wystawiasz walizeczki przed dom i dziękuję. Dlatego wydaje mi się ,że raczej na stałe kogoś szukają
sylwia masz racjie ze fliruja ale sa bardzo ostrozne wola miec luzne kontakty pewnie ze sa takie kture licza na cos wiecej
mysle ze kobiety staja sie coraz bardziej nie zalezne pewne swojej wartosci dlatego przebieraja miedzy nami tak jak kiedys my miedzy nimi
hehheh ale flirt to nic złego...wiecej...to normalna spontaniczne rzecz
Sylweczku ja
Tak marys tak!!!!
ty mała flirciaro
w kontaktach miedzy mezszcyzna a kobieta wsztyko jest normalne
to już wiemy o co chodzi
flirty im w głowach
rozpalić faceta do czerwoności i zostawić
SYLWECZKU
A dzis mi taki jeden zarzucił że psuje forum
Że młodsze myślą przez kieszeń, to nie dziwi.
Głupie to jeszcze i patrzy nie dalej niż na koniec swojego nosa.
a tym bardziej ,że takie kobitki są strasznie wyposzczone
masz racjie krycjian tylko ze to dziala w obydwie strony i czasami kobiety padaja ofiarami swoich flirtow
który to dziad!!!!!!!!!!!!!!!smaił tak do ciebie powiedziec Maryś
maria kto ci to zarzucil
Maria jak się mówi A trzeba powiedzieć B
a taki jeden na poczte mi napisal czy mój maz wie że tu jestem ?
to odpowiedzialam niedośc że maż to i kochanek wiedza ze tu pisze
to mi sie dostało
Pewnie zazdrość przez niego przemawiała
i bardzo dobrze mu odpowiedzials
osz kurde marys zlewaj takich ciepłym moczem i tyle
najwazniejsze znac swoja wartosc i nie pozwolic by inni cie szmacili...tyle na ten temat
albo chciał się po prostu dowiedzieć czy masz męża
nie mozna wszytkiego tutaj brac na serio trzeba miec dystans go tego wiele osob robi sobie poprostu z tego niezly ubaw i specjalnie podpuszcza
delikatnie Mu odpisalamze niekarze mu wchodzic na moja strone a jak szuka kobiety to niech idzie na inne profile
pozatym mam go gdzies bo LUBIE BYC TU Z WAMI :buziak:
to sie dowiedział że nietylko męża
Do złego wniosku?
Raczej nie.
A że trochę podpuszczam......
Wydawało mi się, że zleci się zaraz chmara dziewczyn (aby udowodnić moją pomyłkę). A tu tymczasem prawie sami faceci.
To o czymś świadczy.
Szukanie dużo młodszej kobiety, to już zupełna porażka.
Nie raz widziałem takie towary (niestety nie ma innego określenia - to są towary) wczepione w konto frajera (i o stanie tego konta świadczy wygląd towaru).