forum

Rozrywka i uczucia

bielsko biała

1. mika13monika 29.06.2012 r. 21:14:42

Witam spotkam się jeszcze dziś jeśli jesteś wstanie dojechać szuksz układu sponsorowanego 100% dyskrecji panom którzy sie targują wyłudzają zdjęcia dziękuje nie prowadzę sex rozmów szukam normalnego układu sponsorowanego naj lepeij dłuższego

2. Gepard 30.06.2012 r. 09:30:40

waL SIE SAma zreszto za gruba jestes ty musiala bys mi zaplacic zebym cie tknol ..i to nie teraz po jakich 4 browcach    

3. Gepard 30.06.2012 r. 12:04:30

wszyscy sie puszczamy za kasiore zycie tylko trzeba byc chytrym zeby dupsko nie bolalo    

4. Gepard 30.06.2012 r. 12:17:48

czlowiek jest tyle wart na ile sie ceni kto kocha pieniadze nie wie co to szczescie...ja juz udowodnilem to nie ktorym dziewczynom tu pamieteasz moja klutnie z marzycielem i bema niech teraz cos mi powie ..albo deja czy daria...nie badzicie i nie bawcie sie z chlopem z w wioski bo ja juz mam nie mam sil

5. mika13monika 30.06.2012 r. 14:42:54

moja sprawa jakie są moje priorytety i moja sprawa czym handluje i nie wiecie ile chce i dlaczego ... nie każdy ma życie usłane różami.... po następne zdjęcie przesyłam ... wiedzę że na tym forum priorytetem jest narzucić komuś własne zdanie i go wyśmiać ... każdy robi co chce każdy ma prawo do swojego zdania i ja wam nie dogaduje ze całymi dniami tu przesiadujecie widocznie macie barzo ciekawe życie pewnie kipi sexem i kobietami och

6. Gepard 30.06.2012 r. 15:04:18

oj eliot ty i tybi nie jestescie idiotami zremy sie miedzy soba rewalizacja o te rybki co lowimy ..taka prawda I WIECIE CO JA LOWIE ALE JE WYPUSZCZAM..NIE TYKAM MOZE JUZ MI SIE ZNUDZILO SERIO NIE WIEM..chemia musi byc a ze jestem pojeb,any ze musze cos udowodnic jak narazie nie przegralem    

7. Gepard 30.06.2012 r. 15:07:42

dziewc\\zyno nie nazywaj siebie kobieta ..     bo ja nie jestes     jestes bydlem na rynku pokaz zeby . kto was wali tylko desperaci //ktorzy musz za was placic gorsze **cenzura** odwas jest czym sie chwalic    

8. Gepard 30.06.2012 r. 15:34:48

powiem wam jedno jestem frajerem tak ale nie kupuje sexu wiecie w bialymstoku wzielem dziewczyne zajechalem do domu pelno ruskich mam tyle domow otwieraja mi ludzie co brat ich ponasadzal ich tam chce im pomoc ksiadz wiecie jak mnie zjeba.lo z nog zajezdzam do rodzinnej chaty a mi otwiera jakis smierdziel i pyta sie kim ja jestem nawet nie wycignelem bagarzy z auta poszlem dwa domy dalej tam spalem u kupla... w dwa dni przejeba.lem kupe kasy ze rok musicie zap.ierdaLAC DZIEWCZYNA DOBRA KOLEZANKA MNIE WYWIOZLA MOIM AUTEM DO LODZI SAMA WROCILA POCIAGIEM ZEBY MNIE ratowac ja mowie kaska wiem co robie nie patrz na mnie to co widzisz patrz to co jest i co zbudowalem te smieci maja raz na rok radoche ze mnie naciogneli ale czy naciagneli czy ja swiadomie dalem sie naciagnoc oni teraz dalej gnija pod sklepem scigajac chlopow pod szkola a to byli moi kuple ze kiedys chcialem za ich zycie oddac przez nich mam **cenzura** e konto malo w kryminale nie wylodowalem pobicia...a teraz ich tylko imteresuje sciesz\\ka koki tyle