Czy seks bez jakiego kolwiek uczucia daje satysfakcje?
KASIA ŁUCJA
27.06.2012 r. 10:02:27
SEKS BEZ UCZUĆ DAJE WIĘKSZĄ SATYSFAKCJE NIŻ TEN Z UCZUCIEM,
Misiek
27.06.2012 r. 10:24:23
hehehe masz racje Kasiu
Malwina
27.06.2012 r. 14:11:25
braciszku masz rację, jestem tego samego zdania
Malwina
27.06.2012 r. 14:31:36
Rollek, to ty pirdziel.isz traktujesz seks, jak zjedzenie kromki chleba i co z tego, że ma się ochotę na kogoś, kto nam się podoba, jeśli by tak na to patrzeć, to musiałabym rocznie zaliczać jakieś 30 chłopa a chyba, nie o to chodzi
Malwina
27.06.2012 r. 14:50:00
a sobie wyobraź, że wszyscy z tej 30-tki
możesz sobie gadać, co chcesz i tak nie zmienię swojego zdania na ten temat a sąsiad a mam brzydkiego, jak noc
Morenazos
27.06.2012 r. 15:18:38
A ja miam kilka razy dziennie ochote na sex z kobieta ktora widze i gdyby to bylo takie proste to korzystal bym z takiej opcji
antek
27.06.2012 r. 16:23:48
Jeśli nie mówimy o płatnym seksie , to między kochankami zawsze musi być jakaś chemia
Jeśli mnie pociągają się fizycznie to po mojemu nigdy nie zostaną kochankami
-układ szef podwładny zawsze ma jakiś podtekst finansowy
antek
27.06.2012 r. 16:29:47
Sergiusz między psem a suką też jest chemia , przecież psy między sobą robią seks tylko podczas cieczki
antek
27.06.2012 r. 16:30:25
Jeśli nie mówimy o płatnym seksie , to między kochankami zawsze musi być jakaś chemia
ewan0545
27.06.2012 r. 17:02:46
Każdy lubi to co lubi,dla jednych liczy się uczucie i sex,,,,dla innych tylko sex,,,
Edyta
31.07.2012 r. 00:41:42
Seks bez uczuc to zwierzeca natura.Cos okropnego!
antek
08.08.2012 r. 18:57:33
coś musi pociągać w partnerze
antek
08.08.2012 r. 19:39:31
wszystko jest zmienne pożądanie ma szansę zmienić się w miłość niestety miłość zmienia się tylko w nienawiść ( w skrajnych przypadkach w przyjaźń)
antek
08.08.2012 r. 20:02:10
tak mogą rozmawiać tylko nie chcą
ewan0545
09.08.2012 r. 09:48:24
Antek i tu sie z toba zgadzam,to przykre ale prawdziwe
antek
09.08.2012 r. 18:26:22
Sylwia po kątach się nie ukrywa tylko szuka punktu oparcia
antek
09.08.2012 r. 18:30:56
cho bym miał zdrowiem przepłacić to nie spie---
Mariola
09.08.2012 r. 22:33:42
po co szukać w zaspokojeniu potrzeb seksualnych uczucia...sex, to również higiena psychiczna i fizyczna pod warunkiem oczywiście, że daje zaspokojenie i nie uprzedmiotowia drugiej strony, bo wtedy jest kac moralny i nie ma on wtedy nic wspólnego z higiena psychiczną....Jeden za pieniądze będzie się czuł fajnie, bo zapłacił, a inny bo zarobił nie ma, to znaczenia...jeżeli nie mamy sobie nic do zarzucenia w kwestii dlaczego, to zrobiliśmy czy z uczuciem czy też bez, to co komu do tego jak cztery litery nie jego...nie ta osoba musi się umyć po, więc zastanawiać się nad tą kwestią??? Człowiek zaspokojony, to człek szczęśliwy, uśmiechnięty, a więc czy nam oceniać czy z uczuciem, to było czy bez
Edyta
09.08.2012 r. 23:33:31
od milosci do nienawisci jeden krok!!!Tylko czy na dlugo?
Czy seks bez jakiego kolwiek uczucia daje satysfakcje?
SEKS BEZ UCZUĆ DAJE WIĘKSZĄ SATYSFAKCJE NIŻ TEN Z UCZUCIEM,
hehehe masz racje Kasiu
braciszku
masz rację, jestem tego samego zdania
Rollek, to ty pirdziel.isz
traktujesz seks, jak zjedzenie kromki chleba
i co z tego, że ma się ochotę na kogoś, kto nam się podoba, jeśli by tak na to patrzeć, to musiałabym rocznie zaliczać jakieś 30 chłopa
a chyba, nie o to chodzi
a sobie wyobraź, że wszyscy z tej 30-tki
a sąsiad a mam brzydkiego, jak noc
możesz sobie gadać, co chcesz i tak nie zmienię swojego zdania na ten temat
A ja miam kilka razy dziennie ochote na sex z kobieta ktora widze i gdyby to bylo takie proste to korzystal bym z takiej opcji
Sergiusz między psem a suką też jest chemia , przecież psy między sobą robią seks tylko podczas cieczki
Każdy lubi to co lubi,dla jednych liczy się uczucie i sex,,,,dla innych tylko sex,,,
Seks bez uczuc to zwierzeca natura.Cos okropnego!
coś musi pociągać w partnerze
wszystko jest zmienne pożądanie ma szansę zmienić się w miłość
niestety miłość zmienia się tylko w nienawiść
( w skrajnych przypadkach w przyjaźń)
tak mogą rozmawiać
tylko nie chcą
Antek i tu sie z toba zgadzam,to przykre ale prawdziwe
Sylwia po kątach się nie ukrywa tylko szuka punktu oparcia
cho bym miał zdrowiem przepłacić to nie spie---
po co szukać w zaspokojeniu potrzeb seksualnych uczucia...sex, to również higiena psychiczna i fizyczna pod warunkiem oczywiście, że daje zaspokojenie i nie uprzedmiotowia drugiej strony, bo wtedy jest kac moralny i nie ma on wtedy nic wspólnego z higiena psychiczną....Jeden za pieniądze będzie się czuł fajnie, bo zapłacił, a inny bo zarobił nie ma, to znaczenia...jeżeli nie mamy sobie nic do zarzucenia w kwestii dlaczego, to zrobiliśmy czy z uczuciem czy też bez, to co komu do tego jak cztery litery nie jego...nie ta osoba musi się umyć po, więc zastanawiać się nad tą kwestią??? Człowiek zaspokojony, to człek szczęśliwy, uśmiechnięty, a więc czy nam oceniać czy z uczuciem, to było czy bez
od milosci do nienawisci jeden krok!!!Tylko czy na dlugo?