Witam karzdy może to ja tez
Chciałym poznać miłą, elegancką, sympatyczną dziewczynę mającą swoje pasje zainteresowania, cel w życiu i poczucie humoru.
Zależy mi przede wszystkim na przyjaźni czy potem związku o podłożu emocjonalnym Dzielenie razem życia, wspólne spędzanie czasu, zakupy, wyprawy w góry, na rower, kino, kolacje, długie spacery które uwielbiam.
Lubie słuchać i rozmawiać bo to chyba najważniejsze. Chętnie wysłucham jak będziesz miała kłopot i pomoge i będe się z Tobą razem cieszył.
Będziesz mogła zawsze na mnie bezinteresownie liczyć i zadzwonić o 4 rano jak zajdzie taka potrzeba. Moge z Tobą iść na zakupy, pomóc w wyborze sukienki, spódnicy butów i innych rzeczy. Czasem gotuje, także licze, że docenisz męską kuchnie Lubie przyrodę, literature, muzyke, interesuje się też sztuką, medycyną, podróżami. Nie jestem facetem, który przesiaduje z kolegami.
Pare słów KOGO NIE SZUKAM:
- plastikowych laleczek, które nie mają nic do powiedzenia oprócz wyliczenia promocji w pobliskich solariach i opowiedania o serialach z Romantici.
- przygód, seksu, jednorazowych spotkań.
- kobiet bez własnych, zainteresowań i własnych poglądów
- kogoś kto nie zna słowa "kobiecość" i chodzi cały czas na sportowo.
(co nie znaczy, że mam cos przeciwko spodniom itp)
Chcę się cieszyć życiem Jeśli jest Ci czasami smutno, nie masz z kim potańczyć, czy pogadać i robić mnóstwa innych ciekawych rzeczy proszę NAPISZ
Witam
karzdy może to ja tez
Lubie przyrodę, literature, muzyke, interesuje się też sztuką, medycyną, podróżami. Nie jestem facetem, który przesiaduje z kolegami.
Jeśli jest Ci czasami smutno, nie masz z kim potańczyć, czy pogadać i robić mnóstwa innych ciekawych rzeczy proszę NAPISZ
mysle że tle wysstarczy
Chciałym poznać miłą, elegancką, sympatyczną dziewczynę mającą swoje pasje zainteresowania, cel w życiu i poczucie humoru.
Zależy mi przede wszystkim na przyjaźni czy potem związku o podłożu emocjonalnym Dzielenie razem życia, wspólne spędzanie czasu, zakupy, wyprawy w góry, na rower, kino, kolacje, długie spacery które uwielbiam.
Lubie słuchać i rozmawiać bo to chyba najważniejsze. Chętnie wysłucham jak będziesz miała kłopot i pomoge i będe się z Tobą razem cieszył.
Będziesz mogła zawsze na mnie bezinteresownie liczyć i zadzwonić o 4 rano jak zajdzie taka potrzeba. Moge z Tobą iść na zakupy, pomóc w wyborze sukienki, spódnicy butów i innych rzeczy. Czasem gotuje, także licze, że docenisz męską kuchnie
Pare słów KOGO NIE SZUKAM:
- plastikowych laleczek, które nie mają nic do powiedzenia oprócz wyliczenia promocji w pobliskich solariach i opowiedania o serialach z Romantici.
- przygód, seksu, jednorazowych spotkań.
- kobiet bez własnych, zainteresowań i własnych poglądów
- kogoś kto nie zna słowa "kobiecość" i chodzi cały czas na sportowo.
(co nie znaczy, że mam cos przeciwko spodniom itp)
Chcę się cieszyć życiem