robie doswiadczenie jak długo tak bedzie rosła...hahahahah
Karelia
15.06.2012 r. 08:46:07
Agafino, świetny temat! Bardzo mnie się spodobał! Oczywiście mam na myśłi króla Lula i dzieci śmieci.
Dobrego dnia życzę!
Karelia
16.06.2012 r. 11:55:50
Saro, nie chodziło o pochwałę, jeno stwierdzenie faktu, iż tekst mnie ucieszył. Nie wydaje mi się, by Agafina potrzebowała dowartościowania.
ewan0545
17.06.2012 r. 08:08:01
dziendoberek, ,po wczorajszych emocjach i czas na i to niejedena
Karelia
18.06.2012 r. 19:33:29
ło matko i córko!!!! jakiż znowu obiekt kpin? wiem, że mało tutaj czytam, ale w tekstach dostrzeżonych nie znalazłam kpiny. kpina powinna mieć konkretny powód i cel. że o treści tejże nie rozpiszę się z wiadomych powodów. nie ma wojska, to i walki nie ma.
próby niektórych, podjęte nie wiadomo czemu, traktuję tutaj jako specyficzny rodzaj autoironii osób, które nie wiedzą ani czym jest smak, ani ironia ni auto.
tak sobie traktuję więc lekko.
Karelia
18.06.2012 r. 19:43:17
Sylwio, wiem, że nie o moje wpisy chodziło. Mnie zaś chodziło o Twój również, ale tylko w małym stopniu.
Karelia
18.06.2012 r. 19:58:45
łeeeee, no nie przesadzaj, pls. Tyś nie zawiniła czemukolwiek. o ile w ogóle o winie można tutaj wspomnieć. Tak, jak mówisz - napisałaś, co poczułaś.
Ja tylko zwróciłam uwagę na fakt, że nie ma tematu, bo ktoś trafił kulą w płot. W żywopłot. Jeno szelest liści dał się usłyszeć przez moment.
Karelia
18.06.2012 r. 23:25:59
aaaaa, czyli szelest dotarł do Cię Agafino(?) To i cieszem siem, że jesteś.
Karelia
18.06.2012 r. 23:36:54
Agafino, nie zapominaj, że ewolucja od czegoś się zaczła była. Nawet jeśli zaczęła, to od którejś komórki prostej.
Podziękowań cała sakwa za to \"qua, qua, qua in aqua\".
Karelia
18.06.2012 r. 23:49:16
eeee, nieeeeeee. ja tak nie postrzegam tychże.
Ty Agafino prawisz o krasnorostach, ale to nie tak, nie tak, nie tak.
Karelia
19.06.2012 r. 00:00:42
a tak.
\"Kto nic nie umie, temu i pomylić się nie można\". Nie wiem czyje to, ale jest odpowiednie do chwili.
Karelia
19.06.2012 r. 00:11:22
smutne powiadasz? to już lecem w poszukiwaniu radośniejszych dźwięków:
\"Człowiek myśli, że został wydymany na centymetr, a tymczasem już go wydymali na wiele metrów.\" Gra w klasy.
Karelia
19.06.2012 r. 00:19:46
oni już nawet nowe rowy wydziarali byli
Karelia
19.06.2012 r. 00:28:32
bywaj Agafino.
Kill Bill
19.06.2012 r. 10:51:50
trzeba tak srać i przysrywać żeby się samemu nie obesrać
Kill Bill
19.06.2012 r. 10:58:17
Sylwek masz dziś imieniny ?
Kill Bill
19.06.2012 r. 11:03:09
To ja będe pierwsza.
Pocałuj się od KILL w nos
Kill Bill
19.06.2012 r. 11:06:22
w inne niedomyte miejsca na swoim ciele całuj się sama od siebie
Kill Bill
19.06.2012 r. 11:11:25
czyli szkoła cyrkowa w Julinku na nic Ci się zdała
Kill Bill
19.06.2012 r. 11:15:01
jeśli możesz sama sobie polizać rów mariański to szacun
Dzień dobry Dzieci Śmieci-Coś Cię robiły,gdzie żeście były
ja to musi sraczki dostal
&feature=related
hejka czy to pogoda tak na was wpływa
a ja kocham sraczke..only you
&feature=related">&feature=related
Hej wszystkim
od soboty bedzie goraco i bez deszczu
to odpal troche
moze mi też pomoże
oj chciałoby sie...chciało,nie ważne co
kosiarza trza szukać hahahah,i sprawne rączki
robie doswiadczenie jak długo tak bedzie rosła...hahahahah
Agafino, świetny temat! Bardzo mnie się spodobał! Oczywiście mam na myśłi króla Lula i dzieci śmieci.
Dobrego dnia życzę!
Saro, nie chodziło o pochwałę, jeno stwierdzenie faktu, iż tekst mnie ucieszył. Nie wydaje mi się, by Agafina potrzebowała dowartościowania.
dziendoberek,
,po wczorajszych emocjach i
czas na
i to niejedena
ło matko i córko!!!! jakiż znowu obiekt kpin? wiem, że mało tutaj czytam, ale w tekstach dostrzeżonych nie znalazłam kpiny. kpina powinna mieć konkretny powód i cel. że o treści tejże nie rozpiszę się z wiadomych powodów. nie ma wojska, to i walki nie ma.
próby niektórych, podjęte nie wiadomo czemu, traktuję tutaj jako specyficzny rodzaj autoironii osób, które nie wiedzą ani czym jest smak, ani ironia ni auto.
tak sobie traktuję więc lekko.
Sylwio, wiem, że nie o moje wpisy chodziło. Mnie zaś chodziło o Twój również, ale tylko w małym stopniu.
łeeeee, no nie przesadzaj, pls. Tyś nie zawiniła czemukolwiek. o ile w ogóle o winie można tutaj wspomnieć. Tak, jak mówisz - napisałaś, co poczułaś.
Ja tylko zwróciłam uwagę na fakt, że nie ma tematu, bo ktoś trafił kulą w płot. W żywopłot. Jeno szelest liści dał się usłyszeć przez moment.
aaaaa, czyli szelest dotarł do Cię Agafino(?) To i cieszem siem, że jesteś.
Agafino, nie zapominaj, że ewolucja od czegoś się zaczła była. Nawet jeśli zaczęła, to od którejś komórki prostej.
Podziękowań cała sakwa za to \"qua, qua, qua in aqua\".
eeee, nieeeeeee. ja tak nie postrzegam tychże.
Ty Agafino prawisz o krasnorostach, ale to nie tak, nie tak, nie tak.
a tak.
\"Kto nic nie umie, temu i pomylić się nie można\". Nie wiem czyje to, ale jest odpowiednie do chwili.
smutne powiadasz? to już lecem w poszukiwaniu radośniejszych dźwięków:
\"Człowiek myśli, że został wydymany na centymetr, a tymczasem już go wydymali na wiele metrów.\" Gra w klasy.
oni już nawet nowe rowy wydziarali byli
bywaj Agafino.
trzeba tak srać i przysrywać żeby się samemu nie obesrać
Sylwek masz dziś imieniny ?
To ja będe pierwsza.
Pocałuj się od KILL w nos
w inne niedomyte miejsca na swoim ciele całuj się sama od siebie
czyli szkoła cyrkowa w Julinku na nic Ci się zdała
jeśli możesz sama sobie polizać rów mariański to szacun