UWAGA UWAGA W ZWIAZKU Z TYM IZ PO PORTALU M KONTAKT GRASUJE OSOBA CHORA PSYCHI-CZNIE ZWRACAM SIE DO WSZYSTKICH URZYTKOWNIKÓW O ZBIORKE NAWET NAJMNIEJSZYCH KWOT PIENIEZNYCH KTORE BEDA PRZEKAZANE NA JEGO LECZENIE. JESLI KTOS NIE DYSPONUJE ODPOWIEDNIMI SRODKAMI LICZY SIE TEZ INNA POMOC JAK NP ZBIÓRKA NA WŁASNA REKE POZA PORTALEM. Ludzie nie zoostawiajmy go w potrzebie mysle ze warto pomagac pozdrawiam
gepard
11.06.2012 r. 21:39:09
zalosny jestes cos ci pokaze patrz stara **cenzura** o zajebana **cenzura** niedomyta swinia **cenzura** a bez **cenzura** a obciagalski smiec..
gepard
11.06.2012 r. 21:39:44
mam amnestie na bany zeby wam pokazac jakie scierwa z was
gepard
11.06.2012 r. 21:41:13
**cenzura** o ja nigdy nie pisze do smierdzieli . stara rozj,bundo .
gepard
11.06.2012 r. 22:05:51
sam do siebie gadasz dobra to se tu pogadaj dalej
gepard
12.06.2012 r. 07:58:33
co za ciota no i poszedl sobie bru.das..razem ze swoja wirtualna drozyno..
UWAGA UWAGA W ZWIAZKU Z TYM IZ PO PORTALU M KONTAKT GRASUJE OSOBA CHORA PSYCHI-CZNIE ZWRACAM SIE DO WSZYSTKICH URZYTKOWNIKÓW O ZBIORKE NAWET NAJMNIEJSZYCH KWOT PIENIEZNYCH KTORE BEDA PRZEKAZANE NA JEGO LECZENIE. JESLI KTOS NIE DYSPONUJE ODPOWIEDNIMI SRODKAMI LICZY SIE TEZ INNA POMOC JAK NP ZBIÓRKA NA WŁASNA REKE POZA PORTALEM. Ludzie nie zoostawiajmy go w potrzebie mysle ze warto pomagac pozdrawiam
zalosny jestes cos ci pokaze patrz stara **cenzura** o zajebana **cenzura** niedomyta swinia **cenzura** a bez **cenzura** a obciagalski smiec..
mam amnestie na bany zeby wam pokazac jakie scierwa z was
**cenzura** o ja nigdy nie pisze do smierdzieli . stara rozj,bundo .
sam do siebie gadasz dobra to se tu pogadaj dalej
co za ciota no i poszedl sobie bru.das..razem ze swoja wirtualna drozyno..