pierwsze słyszę że seks się uprawia uprawiać to można buraki hej Malwi
Krzysiu_VIP
03.06.2012 r. 20:55:58
Sex jest przereklamowany! To tylko deser do tego wszystkiego co do niego prowadzi... Czasami z wisienka!
Karelia
03.06.2012 r. 22:26:40
ja przyłączam się do ucięcia.
Zakładam Aniu, iż zapodjąc ten temat rzeczywiście sex miałaś na myśli. Czysty sex [a to ciekawe! czysty sex! ], bo na kochanie się w ekwilibrystycznych spazmach ciała, i nie tylko tegoż, mamy inne określenia. chyba
takoż wyobrażam sobie sex zielonej z zielonym
Karelia
03.06.2012 r. 22:31:56
Karelia
03.06.2012 r. 22:32:32
DRI widzę, że gdzie ja Gaja, tam Ty Gajusz
Karelia
03.06.2012 r. 22:52:29
otóż błąd! o wiele łatwiej polubić kogoś, kogo się nie widziało. to się nazywa znajomość bez pryzmatu.
Karelia
03.06.2012 r. 22:58:43
Aniu, Aniu, ja tam nie przekreślam za wygląd. Ważne, by \"po\" można było zamienić kilka zdań. A oczy można zamknąć. Albo wtulić twarz w poduszkę
Karelia
03.06.2012 r. 23:08:34
Saro, ja wciąż nie wiem. Kotów unikam, a gołąbków mi szkoda.
Karelia
03.06.2012 r. 23:14:17
Nośna, otóż właśnie. O zapachu drzewiej mowy nie było, a ten dyskwalifikuje ... no chyba, żeby ... spinacz do prania na nos zapiąć.
łeee, Nośna, a \"zapiąć\" to jak Ciem siem kojarzy? Hę?
Karelia
03.06.2012 r. 23:26:08
taaaaa, kawał o pierożkach na myśl mi nadepnął
Karelia
03.06.2012 r. 23:29:22
zara. ja patjerjała, ale najdu w tri minety
Karelia
03.06.2012 r. 23:38:45
Saro, no szkoda wielka, bo chciałam wreszcie zobaczyć te rozpostarte skrzydła. Może inną razą Kolorowych snów!
Karelia
03.06.2012 r. 23:39:22
Nośńa, czas jeszcze nie minął, ale przy drugiej wysiadam.
kawała nje budjet sjeczas! Ty praszczaj mnjenja, pażałusta!
Karelia
03.06.2012 r. 23:50:11
no kanjeczna!
Karelia
03.06.2012 r. 23:57:40
oczywizda!
antek
04.06.2012 r. 10:20:08
Do tematu najlepiej jak by to była doświadczona dziewica
Po prostu zdobywa doświadczenie a potem operacyjnie przywracana jest cnotka
i mamy ideał
Malwina
04.06.2012 r. 14:43:02
zielony za głowę owszem ale nie swoją
ewan0545
04.06.2012 r. 15:04:38
wiedze mamy dużą a doswiadczenie nabywamy gdy jesteśmy w jakiś związkach,a że w tym temacie jest duża różnorodnosc wiec nigdy nie powinno być nudno...
ewan0545
04.06.2012 r. 15:37:21
Saj dzieki ale mysle że wiele osób tak samo mysli na temat doświadczenia jak ja czy Ty,,jak sex bedziemy traktować jako przyjemność i to w obydwie strony ,,doświadczenie samo przyjdzie albo sami w ten sposób nabedziemy,,
Karelia
04.06.2012 r. 19:09:21
Antku, no Ty chyba w świecie \"Gwiezdnych Wojen\" obracasz się teraz.
Zazdraszczam Panu.
Padrona.pl
14.06.2012 r. 15:50:47
Zapraszamy na www.Padrona.pl to ekskluzywny portal zawierający ogłoszenia towarzyskie z Polski i Europy. Oprócz anonsów Pań i Panów znajdziesz tutaj również ogłoszenia klubów, agencji towarzyskich oraz taksówkarzy w Twoim mieście! Przeglądanie serwisu jest całkowicie darmowe.
Dodaj swoje ogłoszenie pierwszy miesiąc masz zupełnie za free(kolejny zgodnie z cennikiem który jest dostępny po rejestracji). Zapraszamy też do polubienia nasz na FaceBook-u.
mostku nie umiem zrobić
pierwsze słyszę że seks się uprawia
uprawiać to można buraki
hej Malwi
Sex jest przereklamowany! To tylko deser do tego wszystkiego co do niego prowadzi... Czasami z wisienka!
ja przyłączam się do ucięcia.
], bo na kochanie się w ekwilibrystycznych spazmach ciała, i nie tylko tegoż, mamy inne określenia. chyba
Zakładam Aniu, iż zapodjąc ten temat rzeczywiście sex miałaś na myśli. Czysty sex [a to ciekawe! czysty sex!
takoż wyobrażam sobie sex zielonej z zielonym
DRI widzę, że gdzie ja Gaja, tam Ty Gajusz
otóż błąd! o wiele łatwiej polubić kogoś, kogo się nie widziało. to się nazywa znajomość bez pryzmatu.
Aniu, Aniu, ja tam nie przekreślam za wygląd. Ważne, by \"po\" można było zamienić kilka zdań. A oczy można zamknąć. Albo wtulić twarz w poduszkę
Saro, ja wciąż nie wiem. Kotów unikam, a gołąbków mi szkoda.
Nośna, otóż właśnie. O zapachu drzewiej mowy nie było, a ten dyskwalifikuje ... no chyba, żeby ... spinacz do prania na nos zapiąć.
hm, \"zapiąć\" jakoś dziwnie sięm mniem kojarzy. spinacz także.
a pranie?
Saro, no i masz. Ciekawy przypadek prezentujesz.
łeee, Nośna, a \"zapiąć\" to jak Ciem siem kojarzy? Hę?
taaaaa, kawał o pierożkach na myśl mi nadepnął
zara. ja patjerjała, ale najdu w tri minety
Saro, no szkoda wielka, bo chciałam wreszcie zobaczyć te rozpostarte skrzydła. Może inną razą
Kolorowych snów!
Nośńa, czas jeszcze nie minął, ale przy drugiej wysiadam.
kawała nje budjet sjeczas! Ty praszczaj mnjenja, pażałusta!
no kanjeczna!
oczywizda!
Do tematu
najlepiej jak by to była doświadczona dziewica
Po prostu zdobywa doświadczenie a potem operacyjnie przywracana jest cnotka
i mamy ideał
zielony
za głowę owszem ale nie swoją
wiedze mamy dużą a doswiadczenie nabywamy gdy jesteśmy w jakiś związkach,a że w tym temacie jest duża różnorodnosc wiec nigdy nie powinno być nudno...
Saj dzieki ale mysle że wiele osób tak samo mysli na temat doświadczenia jak ja czy Ty,,jak sex bedziemy traktować jako przyjemność i to w obydwie strony ,,doświadczenie samo przyjdzie albo sami w ten sposób nabedziemy,,
Antku, no Ty chyba w świecie \"Gwiezdnych Wojen\" obracasz się teraz.
Zazdraszczam Panu.
Zapraszamy na www.Padrona.pl to ekskluzywny portal zawierający ogłoszenia towarzyskie z Polski i Europy. Oprócz anonsów Pań i Panów znajdziesz tutaj również ogłoszenia klubów, agencji towarzyskich oraz taksówkarzy w Twoim mieście! Przeglądanie serwisu jest całkowicie darmowe.
Dodaj swoje ogłoszenie pierwszy miesiąc masz zupełnie za free(kolejny zgodnie z cennikiem który jest dostępny po rejestracji). Zapraszamy też do polubienia nasz na FaceBook-u.
Pozdrawiamy i zapraszamy
www.Padrona.pl
Na stronie znajdują się materiały o tematyce erotycznej, witryna przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich!
ja tam do zaqdnej **cenzura** o.nej pl ..nie ide jak zaproszenia osobiscie nie dostane..a co..
a Ania uciekła