forum

Rozrywka i uczucia

Czy można?

1. Justa 11.01.2010 r. 18:09:00

No cóż...każde forum rządzi się swoimi prawami.
    Tu widocznie są takie...    

2. Konto usunięte 12.01.2010 r. 05:43:16

Illegal mix of collations (latin2_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='

3. Konto usunięte 12.01.2010 r. 05:55:53

Droga Justa....wynika z Twojego wywodu ze stosunki miedzyludzkie powinny byc moderowane innymi slowy kontrolowane....przypomina mnie to pozostawiony w tyle system w Polsce, pozatem te dwie rozmowczynie obrzucaja sie epitetami a nie iwektywami bo nie bedzie w Twoim wywodzie trzech osob, tylko dwie poszkodowana i moderator....a zeby bylo weselej to dodam ze one nie wystawiaja sobie opinni ale walcza o ustabilizowanie prawa naturalnego....ktora z nich ma racje...czy to aby Tobie nie przeszkadza...???111

4. Justa 12.01.2010 r. 07:40:09

Drogi Walenrodzie...pozostanę jednak przy swoim określeniu, bo wszak:
    "Inwektywa - obraza słowna wyrażona mową lub pismem, przez przypisanie danej osobie cech negatywnych. Najczęściej wykorzystuje się wyrazy nacechowane emocjonalnie. Gramatycznie najczęściej rzeczownik lub przymiotnik."

W kwestii natomiast moderowania/kontrolowania stosunków międzyludzkich...JAK NAJBARDZIEJ.
    Inaczej, gdyby nie moderacja zachowań ludzkich, społeczeństwo, ba...cała cywilizacja człowiecza pogrążyłaby się w chaosie.
    Nie na darmo istnieją Kodeks Cywilny, Karny, Pracy, Wykroczeń, Drogowy czy w końcu Rodzinny. One przecież moderują/kontrolują zachowania człowieka wśród innych. Fakt, że w sposób nakazowy-zakazowy, lecz jakże inaczej?
    "A żeby bylo weselej to dodam", że "jak Cię widzą, tak Cię piszą" - używanie bluzgów, słów wulgarnych czy inwektyw/epitetów przy lada okazji nie jest, moim zdaniem "walką o ustabilizowanie prawa naturalnego". Jest to po prostu chamstwo i brak poszanowania innych.
    Pozdrawiam:buziak:

5. Konto usunięte 12.01.2010 r. 08:27:30

Droga Justo...slysze ze interpretujesz znowu to co widzisz i slyszysz i cytujesz poldefinicje...zerknij do Wikipedi a tam znajdziesz pelna definicje slowa "inwektywa" i nie mieszaj prosze tego slowa z "epitetem" nigdy wiecej....????..natomiast w kwesti moderatora nie prubuj zaokraglac moich wypowiedzi...ja napisalem cytuje "a zeby bylo weselej to dodam ze one nie wystawiaja sobie opinni ale walcza o ustabilizowanie prawa naturalnego"...i powiedz mnie w czym ja tu bronie wulgaryzmow...!!!!! Jesli chodzi w szczegolnosci o prawa jakie nami zadza to musisz wiedziec ze najstarsze z nich to prawo: "Naturalne" , potem "Common Law" i "Magna Karta" ktore ustalaja porzadek praw na tej ziemi, canoniczna regola 'Common Law" jest: prawo do wolnosci, prawo do samostanowienia, prawo do szczesliwego zycia, prawo do wlasnosci....teraz pokaz mnie gdzie Ty to mozesz znalesc w cytuje Twoje slowa "Kodeks Cywilny, Karny, Pracy, Wykroczeń, Drogowy czy w końcu Rodzinny."...chyba Cie lubie.... bo inaczej nie odpisalbym Ci....napewno!!!!

6. Mariola 12.01.2010 r. 09:01:49

Witam!Justa, to Ja ta jedna z Pań i chciałam zauważyć, że nie użyłam słowa ogólnie uważanego za wulgarne.

7. Konto usunięte 12.01.2010 r. 09:12:04

Przepraszam was dziewczyny ale musze uciekac do tego co zaczolem...narazie

8. Justa 12.01.2010 r. 09:20:43

Witaj Mariolu...miło mi Cię poznac.
    Sądzę, że nieważne już w tej chwili co i jak ktoś kto powiedział. Uważam, że najlepiej o tym teraz zapomniec.
    Istotne, że "sytuacja się stabilizuje"   uśmiechnięty  

9. Konto usunięte 12.01.2010 r. 10:47:28

uśmiechnięty   dzieńdoberek , czas pokaże na ile szczere to było ale w tej chwili konto Vergin73 chyba już nie istnieje a po zmianie loginu na zwyczajna37 wczoraj zamieściła przeprosiny pod twoim Mariolu adresem , zapomnij a jak potrafisz wybacz i             ...peace flowers freedom happines ...            

10. Romantyk 12.01.2010 r. 12:35:09

Witaj.To nie ważne ile masz lat,ważne abyś umiała napisać ciekawie na forum.    

11. Widus 13.01.2010 r. 19:29:22

Ja tam nic nie chce mówić ale Kobiety się nie starzeją     a tak na serio co ta virgin vergin czy jak ona tam się zwie ma do tego kto może udzielać się. Może jestem tu nowy poznaje dopiero klimaty tej stronki, ale chyba wszedzie każdy ma takie same prawa.

12. Konto usunięte 13.01.2010 r. 21:20:28

ale wy obrazalskie jestescie ...mnie to pewnie z 50 osob do worka by schowalo i do jeziora by wrzucilo.jak starego kota..ale i tak bym swoje powiedzial ...bo ja plywac umiem..        

13. Iwona* 13.01.2010 r. 21:25:47

Gepciu...ja Ci jeszcze reke podam..kocie ty jeden:buziak:

14. Iwona* 13.01.2010 r. 21:26:58

Panie dały juz sobie buzi..temat skończony    

15. Konto usunięte 13.01.2010 r. 22:07:58

a ucaluje caluje roczki Iwonko....i do nog padam ..