Skowron Zoo dla Ciebie to jednak jest ratunek zabunkruj się dobrze rozumiesz hasło bankiet odzew klin .. trza miec wtyczki żeby mieć kontakty ..ja mam u lwa
Damira
03.12.2014 17:46:39
O Skowronek jeszcze na skrzydłach wolności czy juz w klatce namiętności .. Heniek ma bokserki w reniferki a ja no cóż niewiele tego było
de sade-markiz
04.12.2014 08:31:58
...i do czego tu się odnieść- ...
Damira
04.12.2014 10:25:38
Dobry ..
Damira
04.12.2014 10:37:28
taa .. przelicznik 1:1 ... ile tam w paczce jest
Damira
04.12.2014 10:38:25
wychodzi na to że Wy bo tak od samego rana ćwierkacie na jedną nutę ..
Damira
04.12.2014 10:43:39
papierosków 1 papierosek ..jeden numerek
Damira
04.12.2014 10:47:12
Jolka... pewnie no albo sudoku
Damira
04.12.2014 10:52:48
bitwa morska .. przegrałeś
de sade-markiz
04.12.2014 10:52:56
...sex i krzyżówki...jednocześnie...?...
Damira
04.12.2014 10:54:10
Skowronek chce sie, rozerwać...i proponuje... Uwaga !!napięcie rośnie.... hazard
Damira
04.12.2014 10:58:02
Margot nie gadaj do mnie na priv ..tam chłopaki tylko mogą
Damira
04.12.2014 11:02:59
Ooo kogo my tu mamy Monsieur Markiz... jak tam Barbarom złożył Acan życzenia u mnie od samego rana orkiestry górnicze biegają po mieście
Damira
04.12.2014 11:07:50
orkiestry górnicze .. no gdybym była Baśka to mogłabym powiedzieć że for me .. taki zwyczaj dzis Dzień Górnika i od zawsze w tym dniu orkiestry górnicze robią pobudkę...
Damira
04.12.2014 11:15:00
w depresję wpadł i w psiej budzie się zabunkrował ...boi sie o swój kuper żeby nie poszedł na górnicze czako
a dlaczegóż to Margot nie zaszczyciła nas swoją osobą dziś .. jakaś taka markotna Margot .. suflet przypaliły hultaje w królewskiej kuchni .. ot i co
ze plebsem nie będzie konwersować... nie ta półka
Henryk posażny to ją stać na kreacje i inne zbytki
..jam dziki Kot a Skowron Ptak ..wolnymi jesteśmy po wsze czasy i o jeden dzień dłużej
Margot aby zniewolić najpierw trza zwabić ..może sie przydać
">
Skowron Zoo dla Ciebie to jednak jest ratunek zabunkruj się dobrze rozumiesz hasło bankiet odzew klin .. trza miec wtyczki żeby mieć kontakty ..ja mam u lwa
O Skowronek jeszcze na skrzydłach wolności czy juz w klatce namiętności .. Heniek ma bokserki w reniferki a ja no cóż niewiele tego było
...i do czego tu się odnieść- ...
Dobry ..
taa .. przelicznik 1:1 ... ile tam w paczce jest
wychodzi na to że Wy bo tak od samego rana ćwierkacie na jedną nutę ..
papierosków 1 papierosek ..jeden numerek
Jolka... pewnie no albo sudoku
bitwa morska .. przegrałeś
...sex i krzyżówki...jednocześnie...?...
Skowronek chce sie, rozerwać...i proponuje... Uwaga !!napięcie rośnie.... hazard
Margot nie gadaj do mnie na priv ..tam chłopaki tylko mogą
Ooo kogo my tu mamy Monsieur Markiz... jak tam Barbarom złożył Acan życzenia u mnie od samego rana orkiestry górnicze biegają po mieście
orkiestry górnicze .. no gdybym była Baśka to mogłabym powiedzieć że for me .. taki zwyczaj dzis Dzień Górnika i od zawsze w tym dniu orkiestry górnicze robią pobudkę...
w depresję wpadł i w psiej budzie się zabunkrował ...boi sie o swój kuper żeby nie poszedł na górnicze czako
HYMN WSZYSTKICH PAŃ.. od dziś
">
... ...no wiesz co...bez...wstydnica...
wstyd... mam przykryty kuso bo kuso ale przykryty
...mróz na dworze...lepiej przykryj...go...może...
w środy nosze liść na oku ..
nie interesuj się bo kociej mordki dostaniesz
czyżby już .. kocia mordka przytrzaśniesz se ten ozorek a może się jeszcze przydać ..
a gdzie skojarzenia
zamotaliśmy się ze Skowronkiem w słowotok co próbuje zacząć on mnie za ogon no to ja mu łapa wrrrrr...zapodaj no co ..bo juz nerw nie mam