kajo, oczywizda. to weź sobie takiego JAPĄKA na poduszkę i zaśnij z nim. jutro masz murowanie cudne.
ewan0545
24.08.2012 r. 23:18:18
niech se żyją niebożątka
sztygar
24.08.2012 r. 23:19:25
Szczęśliwy dom gdzie pająski SĄ dobranoc
kaja
24.08.2012 r. 23:22:36
zasypiać to ja wolę z kimś innym karelio a pająk jak sobie w nocy przejdzie obok raczej go nie usłyszę.sztygar prawdziwe powiedzenie dobranoc.
Karelia
24.08.2012 r. 23:25:16
wiem, że pająki/ japąki szczęście niosą domowi, przy którym sieć uwiły. mój japąk chciał mi szczęście nieść, ale przesadzał z siecią. rozbudował tąże na całą szerokość balkonu. no nie posiadłabym się ze szczęścia!!!
dawałam mu szansę przez 3 dni. niszczyłam sieć i przemawiałam: idź gdzie indziej, idź gdzie indziej. nie chciał słuchać. poczułam się jak u Hitchcocka. jeno ptaki zamienili na japoki byli.
ewan0545
24.08.2012 r. 23:27:04
hahahahaha szkoda że hitchcock już nie zyje
kaja
24.08.2012 r. 23:27:06
ewan0545
24.08.2012 r. 23:42:02
dobranocka dla wszystkich
Karelia
24.08.2012 r. 23:44:21
kajo, co Cię tak rozbawiło?
ewan jeno podpuściła.
Pan Alfred już nie żyje, ale ... spuścizny (jakkolwiek to brzmi) nie unikniesz.
delikatność Czułość
czułość-intymność
czułość- delikatny pocałunek
cuks-powiew
cuks - namietny pocałunek
łapię - pająk
pająków się nie łapi bo pożyteczne są
kajo, oczywizda. to weź sobie takiego JAPĄKA na poduszkę i zaśnij z nim. jutro masz murowanie cudne.
niech se żyją niebożątka
Szczęśliwy dom gdzie pająski SĄ
dobranoc
zasypiać to ja wolę z kimś innym karelio
a pająk jak sobie w nocy przejdzie obok raczej go nie usłyszę.sztygar prawdziwe powiedzenie dobranoc.
wiem, że pająki/ japąki szczęście niosą domowi, przy którym sieć uwiły. mój japąk chciał mi szczęście nieść, ale przesadzał z siecią. rozbudował tąże na całą szerokość balkonu. no nie posiadłabym się ze szczęścia!!!
dawałam mu szansę przez 3 dni. niszczyłam sieć i przemawiałam: idź gdzie indziej, idź gdzie indziej. nie chciał słuchać. poczułam się jak u Hitchcocka. jeno ptaki zamienili na japoki byli.
hahahahaha szkoda że hitchcock już nie zyje
dobranocka dla wszystkich
kajo, co Cię tak rozbawiło?
ewan jeno podpuściła.
Pan Alfred już nie żyje, ale ... spuścizny (jakkolwiek to brzmi) nie unikniesz.
kolorowych
ogień - zupa
zupa - gawiedź
śmiech- radość
radość-wesele
wesele-małżeństwo
małżenstwo-rodzina
rodzina-dzieci
dzieci-pokolenie
Witam Piękne Kobiety
Pokolenie - Dynastia
Witaj Przystojniaku