dlaczego wszyscy faceci myśla ze wszystkie kobiety na mk ,sa tu tylko dla nich,,chyba czasami dobrze poczytać profile by przeczytać wybór ::; nikogo nie szukam;;;nie jestem singielką .nie jestem lezbi,i dla wiadomości Navi,,można tu sie też tylko fajnie bawić
ewan0545
11.09.2012 r. 17:21:18
rgb,nie wszystkim kobietą się tak wydaje ,dlaczego jak się napisze facetowi ze spotkanie ale tylko na kawe to sie z tego śmieją,i rezygnują
it.
11.09.2012 r. 22:55:41
Troszke tak moze byc.Jak dlugo ktos jest sam a nie chce zahaczyc byle kogo. Popieram dziewczyny.
Malwina
12.09.2012 r. 12:00:12
nikt nikogo nie przeganiał, rgb tutaj, każdy jest mile widziany jak już, to wy, mężczyźnie drzecie między sobą koty a zganiacie na nas, kobiety podaj choć jeden przykład, że przez którąkolwiek z nas, jakiś facet musiał się stąd ewakuować
Malwina
12.09.2012 r. 18:33:43
wykręciłeś się sianem najpierw nam coś zarzucasz a potem unikasz odpowiedzi typowe u niektórych mężczyzn
Malwina
12.09.2012 r. 18:47:50
na forum, kobiety są fajne i nikogo nie przeganiają to już ustalone i nie zaprzeczaj
Malwina
12.09.2012 r. 19:08:20
święci, to raczej w niebie tu wystarczy, że każdy będzie sobą
Malwina
12.09.2012 r. 19:17:07
tam się czujesz najbezpieczniej?
Malwina
12.09.2012 r. 19:27:02
oj, nie zrzędź chyba się dziś nie wyspałeś
Malwina
12.09.2012 r. 19:38:35
uważasz, że tylko kobiety zrzędzą i tu się mylisz faceci potrafią to robić, nie gorzej od kobiet
wszystko na temat
Kobiety górą jak zawsze
dlaczego wszyscy faceci myśla ze wszystkie kobiety na mk ,sa tu tylko dla nich,,chyba czasami dobrze poczytać profile by przeczytać wybór ::; nikogo nie szukam;;;nie jestem singielką .nie jestem lezbi,i dla wiadomości Navi,,można tu sie też tylko fajnie bawić
rgb,nie wszystkim kobietą się tak wydaje ,dlaczego jak się napisze facetowi ze spotkanie ale tylko na kawe to sie z tego śmieją,i rezygnują
Troszke tak moze byc.Jak dlugo ktos jest sam a nie chce zahaczyc byle kogo.
Popieram dziewczyny.
nikt nikogo nie przeganiał, rgb
tutaj, każdy jest mile widziany
jak już, to wy, mężczyźnie drzecie między sobą koty a zganiacie na nas, kobiety
podaj choć jeden przykład, że przez którąkolwiek z nas, jakiś facet musiał się stąd ewakuować
wykręciłeś się sianem
najpierw nam coś zarzucasz a potem unikasz odpowiedzi
typowe u niektórych mężczyzn
na forum, kobiety są fajne i nikogo nie przeganiają
to już ustalone i nie zaprzeczaj
święci, to raczej w niebie
tu wystarczy, że każdy będzie sobą
oj, nie zrzędź
chyba się dziś nie wyspałeś
uważasz, że tylko kobiety zrzędzą
i tu się mylisz
faceci potrafią to robić, nie gorzej od kobiet