Wszystkim Mamom, z okazji jutrzejszego święta życzę dużo radości ze swoich pociech, cierpliwości w ich wychowaniu, dużo zrozumienia a także tego, aby wasze dzieciaczki pamiętały o Was, nie tylko jutro ale również na co dzień i przez całe życie
piekny dzień,niezapomniany,,,wszystkiego najlepszego,,,
Jestem tą szczęściarą która ma jeszcze Mamę. Pamiętajcie, nie odkładajcie niczego na później, bo może być już za późno. Wszystkim Mamom dużo zdrowia i kochających dzieci.
kochane mamusie żyjcie nam 100 a nawet więcej lat
oj Alys masz rację, ale w kalendarzu świeto jest
jakieś zioło trza kupić z tej okazji..
wypadało by
Dzien Matki to piekny i wzruszajacy dzien dzis w przedszkolu obchodzilismy to swięto dzieciaki bardzo przejete pieknie spiewały i recytowały wierszyki swoim mamom Mamy szczęśliwe i wzruszone, niektorym łezka w oku sie zakręciła wszystkim Mamom a szczególnie mojej serdeczne zyczenia
jeszcze wiersz dla Mam Za co kocham mamę Zaraz się dowiecie. Przede wszystkim za to. Że jestem na świecie! Za to, że nie jest od święta! Że choć zmęczona, zawsze uśmiechnięta! Że zawsze mnie rozumie. Dobre rady dawać umie. Jest najwspanialszym przyjacielem! Na spacer chodzi ze mną w niedzielę, W chorobie mnie pielęgnuje... I na dobranoc zawsze całuje! O urodzinach zawsze pamięta... Przytula, kiedy nocą się lękam. Mama jest lekiem na przeziębienia. I aspiryną na dziecka zmartwienia! Mama wybacza i zapomina. Mama dla dziecka to witamina! Chorym poprawia poduszki, Choć nie jest pielęgniarką. Smaży wspaniałe racuszki\' choć wcale nie jest kucharką. Uczy nas, choć nie jest panią ze szkoły. I ma lekarstwo na smutek, że musisz być przy niej wesoły. A teraz mamusie przyjmijcie życzenia Zdrowia, pomyślności i marzeń spełnienia!
&feature=related,,a ja pozwole sobie na ten utwór,,mamo jesli mnie gdzies tam słyszysz to dla Ciebie..
Piekna piosenka i piekne wykonanie to ja dodam tez &feature=related"> &feature=related
Wszystkim Mamom, z okazji jutrzejszego święta życzę dużo radości ze swoich pociech, cierpliwości w ich wychowaniu, dużo zrozumienia a także tego, aby wasze dzieciaczki pamiętały o Was, nie tylko jutro ale również na co dzień i przez całe życie
piekny dzień,niezapomniany,,,wszystkiego najlepszego,,,
Jestem tą szczęściarą która ma jeszcze Mamę.
Pamiętajcie, nie odkładajcie niczego na później, bo może być już za późno.
Wszystkim Mamom dużo zdrowia i kochających dzieci.
kochane mamusie żyjcie nam 100 a nawet więcej lat
oj Alys masz rację, ale w kalendarzu świeto jest
wypadało by
Dzien Matki to piekny i wzruszajacy dzien
dzis w przedszkolu obchodzilismy to swięto
dzieciaki bardzo przejete pieknie spiewały i recytowały wierszyki swoim mamom
Mamy szczęśliwe i wzruszone, niektorym łezka w oku sie zakręciła
wszystkim Mamom a szczególnie mojej serdeczne zyczenia
jeszcze wiersz dla Mam
Za co kocham mamę
Zaraz się dowiecie.
Przede wszystkim za to.
Że jestem na świecie!
Za to, że nie jest od święta!
Że choć zmęczona, zawsze uśmiechnięta!
Że zawsze mnie rozumie.
Dobre rady dawać umie.
Jest najwspanialszym przyjacielem!
Na spacer chodzi ze mną w niedzielę,
W chorobie mnie pielęgnuje...
I na dobranoc zawsze całuje!
O urodzinach zawsze pamięta...
Przytula, kiedy nocą się lękam.
Mama jest lekiem na przeziębienia.
I aspiryną na dziecka zmartwienia!
Mama wybacza i zapomina.
Mama dla dziecka to witamina!
Chorym poprawia poduszki,
Choć nie jest pielęgniarką.
Smaży wspaniałe racuszki\'
choć wcale nie jest kucharką.
Uczy nas, choć nie jest panią ze szkoły.
I ma lekarstwo na smutek,
że musisz być przy niej wesoły.
A teraz mamusie przyjmijcie życzenia
Zdrowia, pomyślności i marzeń spełnienia!
&feature=related,,a ja pozwole sobie na ten utwór,,mamo jesli mnie gdzies tam słyszysz to dla Ciebie..
Piekna piosenka i piekne wykonanie
to ja dodam tez
&feature=related">&feature=related