forum

Rozrywka i uczucia

Czemu WAM Zawsze Coś Musi przeszkadzać...?

1. ... 24.05.2009 r. 23:16:39

zaraz sie jeszcze dowiemy, że "mądry głupiemu ustępuje"   uśmiechnięty   )

2. Kalina 24.05.2009 r. 23:22:43

umysł jest po to aby postępować zgodnie z własnymi wierzeniami i zasadami, a trwanie przy swoim to dokonywanie dobrych wyborów.. bo JA nie dążę do samodestrukcji... jeżeli nie wiesz co to znaczy dążyć do celu to raczej Twoja słaba strona Tobą kieruje.. Bo często UPÓR jest potrzebny aby osiągnąć do co sobie postawiłeś...

3. ... 24.05.2009 r. 23:25:57

od tego zależy produkt finalny...

4. Książę z bajki 24.05.2009 r. 23:30:00

"błądzić jest rzeczą ludzką, rzeczą głupców jest trwać w błędzie". Sztuka kompromisu wymaga geniuszu

5. Kalina 24.05.2009 r. 23:45:32

Tak właśnie. Dlaczego? Dlaczego Wam tak bardo inni przeszkadzają... Lucyfer. Okej, jest sobie, wyraża swoje zdanie i opinie, ale dlaczego WAM to tak bardzo nie pasuje? Nie można tutaj Swojego Słowa pozostawić? Od tego jest Forum.
    Potem wielkie zdziwienia dlaczego ktoś z WAS jest potępiany przez innych. Chcecie wiedzieć dlaczego? JA Wam to napiszę. Bo WY sami potępiacie inny tok myślenia, inne wierzenia, i inne zdanie ludzi dla których coś jest codziennością, a dla Was innością... Wielce HALO jak ktoś napisze dwa posty więcej.. Tak, dokładnie.. Ciągle tylko czytam o Waszym niezadowoleniu z czegoś.. Jak się coś komuś nie podoba to niech nie czyta albo niech nie włącza się do dyskusji obrażając, dogadują, dogryzając, wyśmiewając, i sto innych negatywów.. LUDZIE. Coś WAM nie pasuje to zajmijcie się swoim prywatnym życiem (o ile w ogóle je macie) a nie krytykujcie ciągle kogoś....

6. Kalina 24.05.2009 r. 23:45:32

ale ja postępuję po swojemu i nikt nie powinien tego negować, bo negując mnie i moje postępowania, zapominacie o swoich... ja się nauczę na swoich błędach, które popełniłam, popełniam, i popełniać będę.. bo świat stoi przede mną otworem.. jeżeli taka zasada nie zadziała, to wypróbuję innej... na razie jestem uparta, co mi w niczym nie szkodzi.. na razie bronię swego zdania i słowa, co nie powoduje że upadam... a jeżeli zacznie się dziać nie tak jak oczekuję zmienię strategię swojego postępowania.. ale JA.. zmienię ją SAMA a nie pod presją KOGOŚ... PANOWIE MILI