Czy wierzy ktos w internetowa milosc?czy takie cos ma szanse na cos wiecej?
Marcelek
10.01.2010 r. 21:45:42
Jest była i będzie.
MOnia
10.01.2010 r. 21:50:46
Aniu nie wierz to jedna wielkasciema przezylam,wrocilam
Konto usunięte
10.01.2010 r. 21:53:17
no jak nie jak tak ..nie Marcelek zle mowie ile tu milosci jest ze az sam sie dziwie...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 22:01:00
A kocham...to zle
Marcelek
10.01.2010 r. 22:09:20
Gepard kochliwy z natury
Konto usunięte
10.01.2010 r. 22:19:36
A wy co tacy bez serca ..usmiech...buziak w jedna strone buziak w druga strone i lecimy po milosci...i bedzie w tedy fajnie...bo z natury to my jestesmy wszyscy stworzeni do milosci..po co macie serca...
Konto usunięte
10.01.2010 r. 22:40:40
a to lepiej nie kochac ..abyc kochanym ...tak twoim zdaniem wyglonda zwiozek...Ania..Ania..
Konto usunięte
10.01.2010 r. 23:03:48
To co ty Ania zadnego gorocego wlocha nie rozkochalas...przeciesz to taki kochajacy narod...mieszkam tutaj we wloskim miasteczku..mam znimi duzo doczynienia..spoko ludzie
Konto usunięte
10.01.2010 r. 23:19:37
aj tam wszedzie jest sa rozni ludzie nie mozna oceniac po calym narodzie ..znam naprawde spoko ludzi z roznych zakotkow globu...ale fakt czarnochow nie lubie..dlugo ty juz tam pracujesz..
MOnia
10.01.2010 r. 23:39:01
Aniu wystrzegaj sie jak ognia (pseudo milosci) w internecie ,na kazdym z portali cwele,debile i palantow pelno,bierz poprawki do tekstow i uwazaj,bo nawet Nk zmienili naSpotkania Towarzyskie,bo tylko to mozna byc pewnym poznajac ludzi przezinternet,sluchaj sie starej wygi
MOnia
10.01.2010 r. 23:58:14
Mikesz brawo zaexpres znajomosc,jestes wielki wiem co mowie,bo nie z jednego pieca chleb jadlam i nie jednago meskiego szowiniste w dupe kopnelam,aw internecie to niby cacy cacy...a chodzi o jedno...nie chrzan mi tu pierdół,ze znajomość mozna krótka zaliczyc w internecie do trwałych ,bo to .... kazdy facet mysli,nawet klikajac ,tym co ma w spodniach,bo to jego gorsza natura i nie wmawiaj mi,ze sa lepsi i normalni,bo ich nie ma!!!!Nie wpedzaj Anie w metlik psychiczny,bo na prywatnym meilu jak jej cos pokaze ,to ma dziewczyna lekture do Wielkanocy 2012 wersja 3D to pikus
MOnia
11.01.2010 r. 00:31:37
Aga słońce nie jestem tu napewno dla miłości mam partnera-przyjaciela i to psychicznie wygodniejsze
Konto usunięte
11.01.2010 r. 01:04:13
Vergin przestań pieprzyć głupoty i wciskać ciemnotę kobietą , ja znam wiele kobiet z netu i mam wiele przyjaciółek z którymi znam się co najmniej od pół roku i nawet z kilkoma spotkałem się w realu , tylko że na razie z żadną nie zaiskrzyło , do łóżka idę tylko z kobietami do których coś czuję , więc nie mów że wszyscy faceci z netu to pojeby bo obrażasz mnie .
Konto usunięte
11.01.2010 r. 06:58:25
Widze ze ciekawie wczoraj tutaj bylo,,a ja przespalem .....
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:00:14
Vergin73
Widzę że masz niezłe zdanie o facetach hehehe
Ale skoro tak jest to widocznie do tej pory trafiałaś na samych takich facetów którzy tylko o jednym myśleli, ale jeśli tak było to może z tobą jest coś nie tak i zlewałaś normalnych facetów biorąc takich którzy myśleli tylko o tym by cię w dupsko wyruchać...
Ja np. nie mógłbym pójść do łóżka z dziewczyną do której nic nie czuję, choćby nie wiem jak mi się ona podobała...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:04:05
Aniu...
Ja w nią wierze... A nawet znam małżeństwo które poznało się przez neta i dzieliło ich od cholery kilometrów bo Ewelina jest z mazur a Marcel ze śląska... Od kilku lat są już małżeństwem, mają dzieci i z tego co widzę to są ze sobą bardzo szczęśliwi...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:08:49
A ty Gabriel co do roboty sie szykujesz
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:13:35
Ja tam tez tam wierze ..zebym w uwas siedzial dawno bym wszystkich poodwiedzal ktorych warto odwiedzic,,,ale czy w wirtualna milosc wierze nie ..
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:19:07
Ściema Gepard...
Boss mi rano zadzwonił że nie robimy dzisiaj...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:19:37
A ty co tak wcześnie wstałeś??
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:24:29
JA TO JADE CZAJNIK WODY ZAGOTOWANY ..NIE BEDE ZE SKROBACZKA WALCZYL...NIE CHCE MI SIE W CHACIE SIEDZIEC..NAJWYZEJ WROCE JAK OSTRO DROGI ZAWALONE
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:30:01
Nie poddajesz się??
No ale ty to w domu już od Sylwka siedzisz a ja to od soboty, więc nie będę z wodzem walczył
Konto usunięte
11.01.2010 r. 07:32:39
Vergin a ja Cie tez kocham ...uwierz w milosc wirtualna skarbie ona istnieje..tylko trzeba wierzyc a mowi Ci to najwiekszy z najwiekszych zbokow internetowych....
Czy wierzy ktos w internetowa milosc?czy takie cos ma szanse na cos wiecej?
Jest była i będzie.
Aniu nie wierz to jedna wielkasciema
przezylam,wrocilam
no jak nie jak tak ..nie Marcelek zle mowie ile tu milosci jest ze az sam sie dziwie...
A kocham...to zle
Gepard kochliwy z natury
A wy co tacy bez serca ..usmiech...buziak w jedna strone buziak w druga strone i lecimy po milosci...i bedzie w tedy fajnie...bo z natury to my jestesmy wszyscy stworzeni do milosci..po co macie serca...
a to lepiej nie kochac ..abyc kochanym ...tak twoim zdaniem wyglonda zwiozek...Ania..Ania..
To co ty Ania zadnego gorocego wlocha nie rozkochalas...przeciesz to taki kochajacy narod...mieszkam tutaj we wloskim miasteczku..mam znimi duzo doczynienia..spoko ludzie
aj tam wszedzie jest sa rozni ludzie nie mozna oceniac po calym narodzie ..znam naprawde spoko ludzi z roznych zakotkow globu...ale fakt czarnochow nie lubie..dlugo ty juz tam pracujesz..
Aniu wystrzegaj sie jak ognia (pseudo milosci) w internecie ,na kazdym z portali cwele,debile i palantow pelno,bierz poprawki do tekstow i uwazaj,bo nawet Nk zmienili naSpotkania Towarzyskie,bo tylko to mozna byc pewnym poznajac ludzi przezinternet,sluchaj sie starej wygi
Mikesz brawo zaexpres znajomosc,jestes wielki
wiem co mowie,bo nie z jednego pieca chleb jadlam i nie jednago meskiego szowiniste w dupe kopnelam,aw internecie to niby cacy cacy...a chodzi o jedno...nie chrzan mi tu pierdół,ze znajomość mozna krótka zaliczyc w internecie do trwałych ,bo to ....
kazdy facet mysli,nawet klikajac ,tym co ma w spodniach,bo to jego gorsza natura i nie wmawiaj mi,ze sa lepsi i normalni,bo ich nie ma!!!!Nie wpedzaj Anie w metlik psychiczny,bo na prywatnym meilu jak jej cos pokaze ,to ma dziewczyna lekture do Wielkanocy
2012 wersja 3D to pikus
Aga słońce
nie jestem tu napewno dla miłości
mam partnera-przyjaciela i to psychicznie wygodniejsze
Vergin przestań pieprzyć głupoty i wciskać ciemnotę kobietą , ja znam wiele kobiet z netu i mam wiele przyjaciółek z którymi znam się co najmniej od pół roku i nawet z kilkoma spotkałem się w realu , tylko że na razie z żadną nie zaiskrzyło , do łóżka idę tylko z kobietami do których coś czuję , więc nie mów że wszyscy faceci z netu to pojeby bo obrażasz mnie .
Widze ze ciekawie wczoraj tutaj bylo,,a ja przespalem .....
Vergin73
Widzę że masz niezłe zdanie o facetach hehehe
Ale skoro tak jest to widocznie do tej pory trafiałaś na samych takich facetów którzy tylko o jednym myśleli, ale jeśli tak było to może z tobą jest coś nie tak i zlewałaś normalnych facetów biorąc takich którzy myśleli tylko o tym by cię w dupsko wyruchać...
Ja np. nie mógłbym pójść do łóżka z dziewczyną do której nic nie czuję, choćby nie wiem jak mi się ona podobała...
Aniu...
Ja w nią wierze... A nawet znam małżeństwo które poznało się przez neta i dzieliło ich od cholery kilometrów bo Ewelina jest z mazur a Marcel ze śląska... Od kilku lat są już małżeństwem, mają dzieci i z tego co widzę to są ze sobą bardzo szczęśliwi...
A ty Gabriel co do roboty sie szykujesz
Ja tam tez tam wierze ..zebym w uwas siedzial dawno bym wszystkich poodwiedzal ktorych warto odwiedzic,,,ale czy w wirtualna milosc wierze nie ..
Ściema Gepard...
Boss mi rano zadzwonił że nie robimy dzisiaj...
A ty co tak wcześnie wstałeś??
JA TO JADE CZAJNIK WODY ZAGOTOWANY ..NIE BEDE ZE SKROBACZKA WALCZYL...NIE CHCE MI SIE W CHACIE SIEDZIEC..NAJWYZEJ WROCE JAK OSTRO DROGI ZAWALONE
Nie poddajesz się??
No ale ty to w domu już od Sylwka siedzisz a ja to od soboty, więc nie będę z wodzem walczył
Vergin a ja Cie tez kocham ...uwierz w milosc wirtualna skarbie ona istnieje..tylko trzeba wierzyc a mowi Ci to najwiekszy z najwiekszych zbokow internetowych....
Toś dopieprzył teraz