i to nie kosztem własnego zdania. Nie lubię gdy ktoś bezpodstawnie innych obraża i większość naszej dyskusji kręci się wokół tego zagadnienia. Nie moim celem jest Ciebie nawracać... zresztą Lucyfer zna Boga, więc po co mu o nim mówić
Konto usunięte
24.05.2009 r. 13:17:17
Gratuluje wlasnego zdania.
Z powazaniem ( nie jest dowcip )
Konto usunięte
24.05.2009 r. 16:23:34
w który się pojawiłeś/łaś ;] a o jaką dyskusję chodzi konkretnie?? chętnie podyskutuję. Sądząc po wypowiedziach raczej nie zamierzasz nikogo obrażać ale biedni niewolnicy katolicyzmu jak zwykle chcą "nawracać zbłąkane duszyczki " i się plują ;]
...
24.05.2009 r. 16:24:53
lub jej zaprzeczać. Każdy ma wybów i ponosi jego konsekwencje.
Konto usunięte
24.05.2009 r. 17:05:56
chcę se z lucyferem o religii pogadać a nie z wami jak sie niepodobaje to nerx i nikogo nie obrażam powiedziałem jak to widzę z mojego p. widzenia.
...
24.05.2009 r. 17:07:11
to przejdźcie na prv - tu jest forum otwarte
Konto usunięte
24.05.2009 r. 17:08:07
a słowo luciferus to było dobre pojęcie pierwotnie ale najeźdźcy zrobili z tego coś złego lubię to słowo bo dla mnie jest silnie związane z kobietami i ich naturą
...
24.05.2009 r. 17:13:19
tyle, że dobry początek, to zawsze tylko początek
Konto usunięte
24.05.2009 r. 17:21:30
obchodzona z 23 na 24 czerwca jest asymilowanym przez najeźdźcę swiętem kupały czyli słowiańskim świętem miłości i zakochanych i powinna być z 21 na 22 czerwca . To jest to samo co "Kulturkampf"
Konto usunięte
24.05.2009 r. 18:14:10
choć człowiek uwielbia być w centrum uwagi to się zastanawiam
czy nie przesadzasz )))
...
24.05.2009 r. 18:16:41
uważaj by za taki atak nie rzucił na ciebie uroku ) Ostatnio straszy...
Konto usunięte
24.05.2009 r. 18:29:21
musimy jakoś usprawiedliwiic jego słabości... pozatym nie ma nic gorszego aniżeli miernota obdarzona władzą...
...
24.05.2009 r. 18:33:40
ale niektórzy do tego mają poczucie monopolu na prawdę i oświecenie
Konto usunięte
24.05.2009 r. 18:49:44
tak oficjalny sąd nad heretykami a kobiety gwałcono i torturowano aby przyznały się do czarów, a następnie PALONO JE ŻYWCEM na stosie . niechaj zyje święta inkwizycja. Niech żyje cierpienie nośmy jego symbol na piersiach a nigdy szczęśliwi nie będziemy.
...
24.05.2009 r. 18:51:56
niż do Ciebie, ale cóż, uderz w stół...
Konto usunięte
24.05.2009 r. 18:55:23
wyrażam swoją opinię nikogo nie nawracam . Może masz jakieś argumenty że jest inaczej niż mówię albo przedstaw swoje stanowisko na ten temat zamiast wstawiać komentarze które tak szczerze są ni w pipe ni w koko.
Konto usunięte
24.05.2009 r. 19:03:14
ale znajomość fizjologii mam na poziomie mistrza i uwielbiam im robić dobrze
Konto usunięte
24.05.2009 r. 20:05:50
Ile Ty masz lat?Wypada sie tak ośmieszać publicznie?
Konto usunięte
24.05.2009 r. 20:21:54
i skoro Cię śmieszę to się cieszę przynajmniej wywołuję u ciebie pozytywne uczucia Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko a poza tym po co być poważnym tam gdzie nikt nie jest
Konto usunięte
24.05.2009 r. 21:22:06
Czesc MarKu,
powiem tak jezeli mi wolno SWIETE SLOWA synu.To forum sie nigdy nie zmieni.
Nie ma sensu robic tutaj burzy mozgow bo mozgow brakuje.Chcialem dyskusji a co z tego wyszlo?! Jola kocha maryje i jezusa ( Nie wie za co ale ich kocha i juz) trzy kropek probuje podjac paleczke ale zdanie innych o nim jest mu wazniejsze niz wlasne zdanie.A robercik no coz powiem tak "on nic za to nie moze ze jest jaki jest.
AVE LUCEK
Konto usunięte
24.05.2009 r. 22:12:06
?Życie jest wielkim zaspokojeniem ? śmierć wielką wstrzemięźliwością. Dlatego wykorzystaj życie ? tu i teraz! Nie istnieją niebiosa pełne chwały i piekło, w którym smażą się grzesznicy. Tu i teraz jest dzień naszej męki! Tu i teraz ? dzień naszej radości! Tu i teraz ? nasza szansa"
i to nie kosztem własnego zdania. Nie lubię gdy ktoś bezpodstawnie innych obraża i większość naszej dyskusji kręci się wokół tego zagadnienia. Nie moim celem jest Ciebie nawracać... zresztą Lucyfer zna Boga, więc po co mu o nim mówić
Gratuluje wlasnego zdania.
Z powazaniem ( nie jest dowcip )
w który się pojawiłeś/łaś ;] a o jaką dyskusję chodzi konkretnie?? chętnie podyskutuję. Sądząc po wypowiedziach raczej nie zamierzasz nikogo obrażać ale biedni niewolnicy katolicyzmu jak zwykle chcą "nawracać zbłąkane duszyczki " i się plują ;]
lub jej zaprzeczać. Każdy ma wybów i ponosi jego konsekwencje.
chcę se z lucyferem o religii pogadać a nie z wami jak sie niepodobaje to nerx i nikogo nie obrażam powiedziałem jak to widzę z mojego p. widzenia.
to przejdźcie na prv - tu jest forum otwarte
a słowo luciferus to było dobre pojęcie pierwotnie ale najeźdźcy zrobili z tego coś złego
lubię to słowo bo dla mnie jest silnie związane z kobietami i ich naturą
tyle, że dobry początek, to zawsze tylko początek
obchodzona z 23 na 24 czerwca jest asymilowanym przez najeźdźcę swiętem kupały czyli słowiańskim świętem miłości i zakochanych i powinna być z 21 na 22 czerwca . To jest to samo co "Kulturkampf"
choć człowiek uwielbia być w centrum uwagi to się zastanawiam
)))
czy nie przesadzasz
uważaj by za taki atak nie rzucił na ciebie uroku
) Ostatnio straszy...
musimy jakoś usprawiedliwiic jego słabości...
pozatym nie ma nic gorszego aniżeli miernota obdarzona władzą...
ale niektórzy do tego mają poczucie monopolu na prawdę i oświecenie
tak oficjalny sąd nad heretykami a kobiety gwałcono i torturowano aby przyznały się do czarów, a następnie PALONO JE ŻYWCEM na stosie . niechaj zyje święta inkwizycja. Niech żyje cierpienie nośmy jego symbol na piersiach a nigdy szczęśliwi nie będziemy.
niż do Ciebie, ale cóż, uderz w stół...
wyrażam swoją opinię nikogo nie nawracam . Może masz jakieś argumenty że jest inaczej niż mówię albo przedstaw swoje stanowisko na ten temat zamiast wstawiać komentarze które tak szczerze są ni w pipe ni w koko.
ale znajomość fizjologii mam na poziomie mistrza
i uwielbiam im robić dobrze
Ile Ty masz lat?Wypada sie tak ośmieszać publicznie?
i skoro Cię śmieszę to się cieszę przynajmniej wywołuję u ciebie pozytywne uczucia
Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko a poza tym po co być poważnym tam gdzie nikt nie jest
Czesc MarKu,
powiem tak jezeli mi wolno SWIETE SLOWA synu.To forum sie nigdy nie zmieni.
Nie ma sensu robic tutaj burzy mozgow bo mozgow brakuje.Chcialem dyskusji a co z tego wyszlo?! Jola kocha maryje i jezusa ( Nie wie za co ale ich kocha i juz) trzy kropek probuje podjac paleczke ale zdanie innych o nim jest mu wazniejsze niz wlasne zdanie.A robercik no coz powiem tak "on nic za to nie moze ze jest jaki jest.
AVE LUCEK
?Życie jest wielkim zaspokojeniem ? śmierć wielką wstrzemięźliwością. Dlatego wykorzystaj życie ? tu i teraz! Nie istnieją niebiosa pełne chwały i piekło, w którym smażą się grzesznicy. Tu i teraz jest dzień naszej męki! Tu i teraz ? dzień naszej radości! Tu i teraz ? nasza szansa"