Większość kobiet ukrywa swój wiek i go zaniża,a w pytaniu:czego nie lubi? Pisze: KŁAMSTWA. Czy to nie jest kłamstwo?
AGATA
30.04.2012 r. 22:59:26
Hej lobuziaki
Robert najlepiej kobiety o wiek nie pytac
AGATA
30.04.2012 r. 23:03:07
a co to 7lat w ta czy w tamta
Gall
30.04.2012 r. 23:52:29
moze cos z tego wyrośnie ...
Gall
01.05.2012 r. 00:04:48
albo miłość albo śmierć
Gall
01.05.2012 r. 00:18:18
A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając
Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. -
Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy sie kogos kocha ten nigdy nie odchodzi
Gall
01.05.2012 r. 00:22:07
Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy sie kogos kocha ten nigdy nie odchodzi
Gall
01.05.2012 r. 00:31:06
żeby jeszcze to bylo takie proste jak napisalas to by bylo fajnie *****
Gall
01.05.2012 r. 00:52:09
zapewne chodzi ci o porządny fundanent ...
Gall
01.05.2012 r. 01:18:25
wbrew pozorom sylwio wiem na 99,9 % co masz na mysli
Gall
01.05.2012 r. 01:25:49
Jak można wierzyć kobiecie?
- znam przypadek gdzie dziewczyna ponad dwa lata mieszkała z facetem ( tak jak zona z mężem) udając ze go kocha po to by dac sobie poczucie bezpieczeństwa: dach nad głową, pieniądze na potrzeby i na swoj rozwój.
Gall
01.05.2012 r. 01:30:10
99,9 to nie 100 wiec na logikę to nie wiem, ale za to jestem bardzo blisko
Gall
01.05.2012 r. 01:34:15
Gall
01.05.2012 r. 01:46:29
warto zaglebic sie i znalexc sens * nie umiesz? - umiesz umiesz fakt jest ze co masz robic sama lepiej jest robic we dwoje
AGATA
01.05.2012 r. 09:21:25
hejka
masz racje Robert
u mnie piekna pogoda
a u Ciebie???
Amelka
04.05.2012 r. 04:36:02
jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
oczewiscie wierzyc nam nie mozna. i facetom tez. i w milosc nie wolno bo i tak ktos kogos oszuka............hmmm..... wierzmy w takim razie w to ze nas koniecznie oszukaja, zniszcza, porzuca.........i zyjmy z tym kwasem w sercu i glowie bo po co wierzyc w dobre jak jest latwiejsza droga.... a ja tak mysle ze wiekszosc poprostuu idzie na latwizne. ztad i malzenstwa nieszczesliwe. co to za milosc:\"a my z **** znamy sie od dziecinstwa/ ze szkoly?????? to milosc czy poprostu \"po co szukac i sie starac i walczyc o uwage, gest, usmiech itp jak pod nosem mam Aske/Pawla/ Olke... My dawno sie znamy...... do piaskownicy razem, do szkoly, pracujemy niedaleko, mieszkamy blok obok....\"????????????????????
A moze scenarje typu:\"kotku, jestem w ciazy- usuwac nie bede wiec zamieszkajmy razem\"......... i tak konca nie ma: ona z nim bo kase ma, on z nia bo mieszkanie, a tamta dobrze gotuje- najwazniejszy atut, no nie????????? to kutwa trzeba bylo mieszkac z tata i mama: mieszkanie, kasa, posprzatane, ugotowane............ po co wogule szukac??
...............
................
.................
kazdy sam wybiera starac sie i szukac czy sie rozmienic....
Amelka
04.05.2012 r. 04:45:38
Saj, wielka racje Ci przyznaje. Tylko od nas zalezy c stworzymy, jak to sie bedzie nazywalo i czy przetrwa............
Sylwus, i Tobie rownierz- ciezko bez fundamentu. Ale nie zakladajmy ze sie nie da... poprostu nie zawsze chcemy...czyli ktos jeden chce a drugiemu i tak dobrze...
przykre to jest niesamowicie ale realizm......hmmmmmmmmmmmmmm.........
Amelka
04.05.2012 r. 04:50:17
a tak ogolnie pozdrawiam romantykow i realistow!!!!!!!!!
Większość kobiet ukrywa swój wiek i go zaniża,a w pytaniu:czego nie lubi? Pisze: KŁAMSTWA. Czy to nie jest kłamstwo?
Hej lobuziaki
Robert najlepiej kobiety o wiek nie pytac
a co to 7lat w ta czy w tamta
moze cos z tego wyrośnie ...
albo miłość albo śmierć
żeby jeszcze to bylo takie proste jak napisalas to by bylo fajnie *****
zapewne chodzi ci o porządny fundanent ...
wbrew pozorom sylwio wiem na 99,9 % co masz na mysli
Jak można wierzyć kobiecie?
- znam przypadek gdzie dziewczyna ponad dwa lata mieszkała z facetem ( tak jak zona z mężem) udając ze go kocha po to by dac sobie poczucie bezpieczeństwa: dach nad głową, pieniądze na potrzeby i na swoj rozwój.
warto zaglebic sie i znalexc sens * nie umiesz? - umiesz umiesz
fakt jest ze co masz robic sama lepiej jest robic we dwoje
hejka
masz racje Robert
u mnie piekna pogoda
a u Ciebie???
jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
oczewiscie wierzyc nam nie mozna. i facetom tez. i w milosc nie wolno bo i tak ktos kogos oszuka............hmmm..... wierzmy w takim razie w to ze nas koniecznie oszukaja, zniszcza, porzuca.........i zyjmy z tym kwasem w sercu i glowie bo po co wierzyc w dobre jak jest latwiejsza droga.... a ja tak mysle ze wiekszosc poprostuu idzie na latwizne. ztad i malzenstwa nieszczesliwe. co to za milosc:\"a my z **** znamy sie od dziecinstwa/ ze szkoly?????? to milosc czy poprostu \"po co szukac i sie starac i walczyc o uwage, gest, usmiech itp jak pod nosem mam Aske/Pawla/ Olke... My dawno sie znamy...... do piaskownicy razem, do szkoly, pracujemy niedaleko, mieszkamy blok obok....\"????????????????????
A moze scenarje typu:\"kotku, jestem w ciazy- usuwac nie bede wiec zamieszkajmy razem\"......... i tak konca nie ma: ona z nim bo kase ma, on z nia bo mieszkanie, a tamta dobrze gotuje- najwazniejszy atut, no nie????????? to kutwa trzeba bylo mieszkac z tata i mama: mieszkanie, kasa, posprzatane, ugotowane............ po co wogule szukac??
...............
................
.................
kazdy sam wybiera starac sie i szukac czy sie rozmienic....
Saj, wielka racje Ci przyznaje. Tylko od nas zalezy c stworzymy, jak to sie bedzie nazywalo i czy przetrwa............
Sylwus, i Tobie rownierz- ciezko bez fundamentu. Ale nie zakladajmy ze sie nie da... poprostu nie zawsze chcemy...czyli ktos jeden chce a drugiemu i tak dobrze...
przykre to jest niesamowicie ale realizm......hmmmmmmmmmmmmmm.........
a tak ogolnie pozdrawiam romantykow i realistow!!!!!!!!!
a pesymistow nie pozdrawiam