forum

Rozrywka i uczucia

Ludzie-kaktusy.

1. Konto usunięte 24.04.2012 r. 18:49:06

Co o takich ludziach sądzicie?

2. Gepard 24.04.2012 r. 18:52:48

a mozna prosic o podpowiedz     ..bo wiesz ze nie lubie myslec     kim sa ludzie kaktusy ..do kur.wy nedzy    

3. Malwina 24.04.2012 r. 18:53:09

Saruś a jacy to ludzie?    

4. antek 24.04.2012 r. 18:54:01

5. Malwina 24.04.2012 r. 18:55:56

też tak pomyślałam    

6. Gepard 24.04.2012 r. 18:58:52

ja zawsze twierdze ze ci co nie pija to ..nie stac ich na alkochol..ja nie wiem jak mozna caly czas ..zyc w tym swiecie trzezwym..wiecie to nie normalne...

7. Malwina 24.04.2012 r. 19:02:28

oj, Gep                 zobacz ale niektórzy sobie bez tego radzą    

8. antek 24.04.2012 r. 19:06:19

Malwina tylko po co    

9. Gepard 24.04.2012 r. 19:11:03

ja i tak mecze sie 5 dni .gdzie musze w udawac ..normalnego ale czy udaje ..jestem trzezwy gorszy po.jeb jak wypity..bo ..zeby cos miec musze krecic ..macic..kombinowac..ale jak tu zyc uczcie ..jak sie nie da ja krece mna kreca ..i tak wielka pie.rdolona karuzela..trza sie czasami w kupie zebrac i wywalic zale...bo od poniedzialku znowu .trza udawac normalnego sku.rwysyna..

10. Malwina 24.04.2012 r. 19:21:27

Gep   uśmiechnięty   kaktusem to ty chyba nie jesteś        

11. Gepard 24.04.2012 r. 19:28:44

ja ..czasami usycham..ale jak sie wku.rwie to ...rzucam wszystko i na calego....ale robota musi byc zrobiona ...umnie musi byc wszystko ..na czas ..dom pomalowany graty wywiezione ....i mozna swietowac wczoraj mialem pracowity dzien     ..pic to trzeba z glowa ...odrazu ..wykorzystac..lewusow     ..na sepa nic nie ma...

12. Gepard 24.04.2012 r. 19:39:18

a ty myslisz ze ja przepadam..     wogle to kuzwa sam nie wiem po co daje w weekedy ..wszyscy tu daja to i ja ..oj zebym cie zawiozl na polska dzielnice ..tam to istne balety co weekend ..umnie to .... stypa     ....kurde no mamusia wraca w sobote ..zero picia musze ..ponia na lotnisko jechac..    

13. Gepard 24.04.2012 r. 19:47:55

a co ty bzdury gadasz tam wiecej meneli ..jak tu..fracja elegacja..kuzde przygranicy .w calis..kurde //..zero tumany rozumieja..piwo im musialem palcem za lada pokazywac //puzniej mi ..moi powiedzieli zeby do nich po angielsku nie gadac bo to tumany i nie lubia..tylko ze kuzwa ja ..polak z krwi i wodki....i ogorka zakiszonego tez mam ..to ..kurde troche szacunku..a nie kuzwa sprzedaja i jeszcze ku.rwy wybieraja komu sprzedac co za debilne zabojady

14. Malwina 24.04.2012 r. 19:49:21

Saj, bo tak jest w cywilizowanych krajach, u nas to jeszcze długo tak nie będzie   smutny  

15. Gepard 24.04.2012 r. 19:55:41

co ty gadasz..unas rygor kuzwa taki ..nic nie mozna nawet pierdnacw miejscu publicznym bo ci .mandat dowala kurde jak jezdzic przepisowo po polskich drogach nie da sie ..2 dni i ..mialem stracha ze mi prawko zobiora teraz ich wale ..zmieniam na angielskie swiety spokuj....przez 14lat raz tu mnie tylko policja zatrzymala ..raz..a unas z dolnego slaska do warszawy 9 puktow ..i mandaty..chore to jest...

16. Gepard 24.04.2012 r. 20:03:38

co ty sylwia gadasz .zona zadzwoni na policja tak zabiora ale ...kto za to zaplaci z budrzetu .rodzinnego ty bys zadzwonila ..tutaj siora mego kupla zonki litvinka ..jest pojeb.ana jak wypije ma meza ktory jej alkochol chowa a ona dzwoni na policje ze..on ja gnebi 4 sprawy juz byly .i za kazdym razem ..ona wytrzezwieje i go przeprasza ..ale tak juz nakrecila ..bo sad ma to .w dupie ze on ma zakaz zblizania sie do miejscowosci w ktorej mieszka i pracuje ....teraz meda placze on nie ma pracy i nie moze sie zblizyc raz na jakis czas tylko dzieci moze ona przywiesc ..dla bab alkochol szkodzi ..ja nie twierdze ze ..wszyscy maga pic kto nie moze ten o tym wie ..

17. Gepard 24.04.2012 r. 20:19:11

no sylwia i jakie to wyjscie tatusia wsadzaja inkasja z 300zl za kazdy raz .zabierajac dzieciom na jedzenie ..tatus nie wyrabia ma zone ..ku.rwe ..bo nie mysli wiecej pije..wala sie koszta ..wrescie idzie odsiedziec ..bo nikt .nie pracuje.. ile takich rodzin jest ..w polsce podejzewam ze z 80 procent..i kto na tym wszystkim zyska skarb panistwa..zeby mieli co ukrasc i na paliwo do swoich rzadowych ..limuzyn..a ta biedna zona i ten menel ..ich wszyscy maja w du.pie..bo ..ci biednii normalni napychaja kieszenie tym co ich wykorzystuja..takie jest zycie ..to ..jak oni nie maja se wypic .a pierdo.lenie o..tym co kto moze .i jakie ma prawa..     oj ...wiecej praw ma ten co ma zolte papiery

18. Gepard 24.04.2012 r. 20:34:27

masz przyklad w wawie.. skrecam se na most na bialostocka..no widze zakreslony bialystok ..ale droga otwarta jade se dalej a na konicu drogi..stoi straz miejska i mnie zatrzymuje..kurde mowia mi ze ta droga jest wyloczona z ruchu..a ja mowie to czemu jej nie zamkniecie..postawcie szlaban jakis nikt nie wjedzie..po co ludzi naciagacie ..poburkali i domnie 500zl..a ja do nich a co ze jaguarem tu stoje myslisz ze mi ..za takie.gowno..w swieta .to dali 100zl..cwaniaczki..ale ku.rwa z 40 minut mi wypisywali ..gown.iarze ..specjalnie..ale nie chcialem juz ich wku.rwiac bo dzien wczesniej troche     ..jeszcze wzieli papiery od auta fajnie ze oni cos tam odczytali     w zgorzelcu to przynajmniej policjatka milo .. mnie potraktowala ..choc leswo ruszylem to jeszcze przyniej pod prad wjechalem ale dala spokuj wie ze nie tak latwo sie przyzwyczaic..

19. Gepard 24.04.2012 r. 20:43:59

a ja tam sie boje tych nie pijacych..bo .oni trzezwi sa niebezpieczni..udaja lepszych .. i madrzejszych.kurde ..i pomyslec .zeby oni sie przypadkiem napili o to w tedy ..by wszystkie rozumy zjedli po pijaku..mam kupli co nie pija wogle ..bo jak to sie mowi w tedy djabla widza kurde to ..dopiero ..adrenalina jak .. ludzi nie poznaja..

20. Malwina 24.04.2012 r. 22:12:56

Haos, ty nie jesteś kaktus     agawa zaledwie    

21. Malwina 24.04.2012 r. 22:20:12

Sara, bo tutaj same misie koala    

22. Gepard 24.04.2012 r. 22:21:12

a jak o kolca chodzi tez mam     ..pani kaktusowo

23. Gepard 24.04.2012 r. 23:00:22

wiecie zeby faceci nie pili to by nikt z wami sie nie ozenil..     ..to nie marudzicie...bo facet trzezwy to wkurzony na to w co sie wladowal..     i juz musi dalej pic

24. krzysiek 24.04.2012 r. 23:00:35

ja zamiast ludzie-kaktusy przeczytałem : \"lubicie **cenzura** y\"

25. Gepard 24.04.2012 r. 23:06:25

ale jak z wami wytrzymac na trzezwo     ...to nie mozliwe

26. Gepard 24.04.2012 r. 23:12:03

po pijaku nawet was na jedno oko pokochac mozna..to jakie to zlo .. powinniscie kazdego ranka ze zgrzewe piwa kupowac i podawac do lozka ze sniadaniem dla swego faceta ..zeby ..was uwielbial..za to ze jestescie nawet przydatne....i taka jest prawda..

27. Gepard 24.04.2012 r. 23:18:34

a dla was alkochol jest zabroniony ..     ..kto wy z wami pjanymi wytrzymal na trzezwo jestescie niezle zakrecone jeszcze wam dac pic..     jezu armagedon..

28. Gepard 24.04.2012 r. 23:28:33

za cienkie w uszach jestescie     urodzone marzycielki....faceci nie placza...bo sa kaktusy    

29. Gepard 24.04.2012 r. 23:41:27

nigdy nie wchodz w zwiazek z normalna tak zwana kobieta ..one szukaja ideaow,,chca platynowy pakiet i zamknac zakneblowac i robic to co one chca...temu mnie zawsze ciagnelo do nienormalnych..moja liga ..z mojej pulki..ja uwazam ze budowac cos to razem //rozwiazywac .swoje wady ..zeby nie przeszkadzaly ..budowanie //czegos ..wspolna p;omoca //pomagajac sobie na wzajem ..nie interesuja mnie kobiety bez wad bo sam je mam ...chce miec zajecie zeby tych cech umiec sie pozbyc ..w tedy wiem ze bedzie dobrze a narazie to du.pa...przegrywam na kazdym fracie ale co mi tam ..to nie ta..ide dalej ..bez zalu... ..

30. Gepard 24.04.2012 r. 23:52:21

nie pluje bo po co ..pluc z nienawisci to trzeba zalowac ..a ja uwazam ze nienawisc rodzi sie ze zlych podjetych decyzji...ciesze sie ze..nie ide dalej..w ciemno juz wiem ze nie marnuje czasu..i vice versa...teraz odpoczywam ..do lipca..zero .. pip....musze upozadkowac nie zalatwione ..sprawy .przez was..a potem baluje...