nawet jaj sobie nie mozna tu robic bo od razu sie denerwuja . hi hi hi zalosne hi hi hi
emi
17.04.2012 r. 12:12:15
hej sajs nic zadnej wojny nie toczy smiac mi sie z tych co sie nie potrzebnie unosza bo tak sie szybko wyprowadzaj z rwnowagi .
eli mnie z lozka nikt nie wykopal nie bylo takiej opcj wiec sie tego nie czepiaj nikogo tez nie wyzywam ale tu widze latwo popadaj w zlosc hi hi hi niech niektore osoby sprawdza najpierw tlumaczenie slowa a dopiero je uzywaja.
Malwina
17.04.2012 r. 12:51:21
Paulinka, coś mnie się wydaje, że ty taka \"całkiem nowa\" to tu nie jesteś
Malwina
17.04.2012 r. 13:04:09
Paulinka pozwól, że zachowam dla siebie powód, dlaczego tak sądzę ale muszę przyznać tobie rację, robi się tutaj coraz gorzej a słownictwo i kultura zachowania co niektórych pozostawia wiele do życzenia, niestety .........
Kill Bill
17.04.2012 r. 17:18:45
Halina qwa z tej strony Cię nie znałam ...
a miły dzień wsadź sobie w zad
Kill Bill
17.04.2012 r. 17:23:54
wysłałam Ci kołtunie jeden zdjęcia ma maila.
looknij i wywal do kosza. comprende ?
mój zad dziękuje
Kill Bill
17.04.2012 r. 17:30:12
pokazuj.
wysyłaj.
rozpowszechniaj.
Amelka
18.04.2012 r. 11:59:12
siema wszystkim. witaj eliot. mysle ze przesadzasz. kto cie wogole wychowywal?? mam wrazenie ze zdjecie sciagneles a sam nawet i obok nie stales tego zdjecia bo twoj brak kultury i hamstwo na maxa- to dopiero rekord wszechswiata. a jak masz kogos okreslac pieknym slowem \"lachociag\" to przypomne ci ze to tylko ty tak naprawde ubolewasz...........no wiesz............jak ci nikt dac nie chce to zglos sie do ssakow lesnych a nie cisniesz tu byle cisnac. buzka, robaczku
nawet jaj sobie nie mozna tu robic bo od razu sie denerwuja . hi hi hi zalosne hi hi hi
hej sajs nic zadnej wojny nie toczy smiac mi sie z tych co sie nie potrzebnie unosza bo tak sie szybko wyprowadzaj z rwnowagi .
eli mnie z lozka nikt nie wykopal nie bylo takiej opcj wiec sie tego nie czepiaj nikogo tez nie wyzywam ale tu widze latwo popadaj w zlosc hi hi hi niech niektore osoby sprawdza najpierw tlumaczenie slowa a dopiero je uzywaja.
Paulinka, coś mnie się wydaje, że ty taka \"całkiem nowa\" to tu nie jesteś
Paulinka
pozwól, że zachowam dla siebie powód, dlaczego tak sądzę
ale muszę przyznać tobie rację, robi się tutaj coraz gorzej a słownictwo i kultura zachowania co niektórych pozostawia wiele do życzenia, niestety
.........
Halina qwa z tej strony Cię nie znałam ...
a miły dzień wsadź sobie w zad
wysłałam Ci kołtunie jeden zdjęcia ma maila.
looknij i wywal do kosza. comprende ?
mój zad dziękuje
pokazuj.
wysyłaj.
rozpowszechniaj.
siema wszystkim. witaj eliot. mysle ze przesadzasz. kto cie wogole wychowywal?? mam wrazenie ze zdjecie sciagneles a sam nawet i obok nie stales tego zdjecia bo twoj brak kultury i hamstwo na maxa- to dopiero rekord wszechswiata. a jak masz kogos okreslac pieknym slowem \"lachociag\" to przypomne ci ze to tylko ty tak naprawde ubolewasz...........no wiesz............jak ci nikt dac nie chce to zglos sie do ssakow lesnych a nie cisniesz tu byle cisnac. buzka, robaczku
Forest
ładnie to napisałeś
hehe spoko. tylko kolchozow sowieckich juz nie ma