jeżeli masz środki i znajdziesz czas, to zaczynaj studia ale równie dobrze, możesz jeszcze trochę poczekać aż ci mała podrośnie
Malwina
12.04.2012 r. 22:54:27
jak kocha, to poczeka nie przejmuj się przyjdzie czas i na randki
Malwina
12.04.2012 r. 23:03:27
śliczniutka
Malwina
12.04.2012 r. 23:06:03
niech ci się chowa zdrowo
zmykam już do spania, rano wcześnie wstaję
odzywaj się czasami, zaglądaj tutaj
dobranoc
Malwina
13.04.2012 r. 08:07:22
Aniu Jowitka pokazała swoją najmłodszą pociechę ale tylko przez moment śliczny, mały czarny łepek
Malwina
17.04.2012 r. 18:35:45
syrenko
Jowitka nie daj się nabrać na te dyrdymały
Malwina
17.04.2012 r. 21:10:05
to fajnie bynajmniej teraz masz powody do śmiechu
Malwina
17.04.2012 r. 21:14:49
niech du.pek żałuje, nigdy tego nie doświadczy
Malwina
17.04.2012 r. 21:20:55
i to jest prawdziwe stwierdzenie
Malwina
18.04.2012 r. 07:52:21
ble, co ty możesz wiedzieć na temat Jowitki i jej życia powiem ci co tak brzydko mówiąc, gó.wno wiesz więc nie wypowiadaj się nawet na ten temat, nie mam zamiaru niczego tobie tłumaczyć, bo to nie moja sprawa ale dam ci radę - nie zabieraj głosu, na temat którego nic nie wiesz
Malwina
18.04.2012 r. 18:03:01
a żebyś wiedział bo w realu, takich pięknych, mądrych i inteligentnych ludzi rzadko można spotkać
Malwina
18.04.2012 r. 18:50:25
ble, gdybyś nie był takim cynicznym i zgorzkniałym człowiekiem, to można byłoby z tobą podyskutować a tak, to nie ma sensu, bo ty zanim kogokolwiek dobrze poznasz, to już go oceniasz i wystawiasz mu świadectwo, współczuję ci bo prawdą jest, że na tym portalu są mądrzy i wartościowi ludzie i tacy, o których nie warto mówić
ewan0545
18.04.2012 r. 19:53:37
Malwi świete slowa
Malwina
18.04.2012 r. 22:53:35
do ble - wijesz się jak węgorz i sam sobie zaprzeczasz, obraziłeś już kilka osób, grubiańsko się do nich odzywając i nie mówię tu wcale o Eliocie, którego ciągle się czepiasz ale o innych osobach, np. Sylwia, drzyzga, Anna, Jowita i pewnie kilka innych jeszcze....niedawno zadałam ci pytanie, co tutaj robisz, na tym portalu skoro jest tu tak beznadziejnie i oto twoja odpowiedź:
\"Malwino caly czas sie mnie czepiasz nie mam ochoty na pisanie z Toba i tlumaczenie sie dlaczego tutaj jestem tak ciezko Ci to zrozumiec???? Ja mam konto tutaj od wczoraj a Ty juz pare lat pewnie nawet nie chce wiedziec wiec nie bede zagladal bo mnie to nie interesuje\"
A jednak zajrzałeś
Malwina
18.04.2012 r. 23:08:07
ble, mnie prawda nie boli, bo jej nie znasz i ani razu nie trafiłeś a dla twojej wiadomości, byłeś dzisiaj 25 osobą, która odwiedziła mój profil, jak widzisz, pajęczyną nie zarastam
Gepard
18.04.2012 r. 23:09:33
jejku co za debil..anka jednak sa durniejsi od ciebie
Gepard
18.04.2012 r. 23:12:44
no widzisz czasami blysniesz umyslem tak i odemnie
Gepard
18.04.2012 r. 23:16:36
ja ja obrazam.. kiedy
Gepard
18.04.2012 r. 23:18:38
anka masz racje ze cie nie lubie ja cie normalnie kocham
Gepard
18.04.2012 r. 23:22:31
nie wiem bo jej nie widzialem ..nie siegam wzrokiem..az tak...
ewan0545
21.04.2012 r. 18:42:59
Szczescie ,odchodząc,nie patrzy za nami,za to my ciagle za nim spoglądamy
jeżeli masz środki i znajdziesz czas, to zaczynaj studia ale równie dobrze, możesz jeszcze trochę poczekać aż ci mała podrośnie
jak kocha, to poczeka
nie przejmuj się
przyjdzie czas i na randki
śliczniutka
niech ci się chowa zdrowo
zmykam już do spania, rano wcześnie wstaję
odzywaj się czasami, zaglądaj tutaj
dobranoc
Aniu
Jowitka pokazała swoją najmłodszą pociechę ale tylko przez moment
śliczny, mały czarny łepek
Jowitka
to fajnie
bynajmniej teraz masz powody do śmiechu
niech du.pek żałuje, nigdy tego nie doświadczy
i to jest prawdziwe stwierdzenie
ble, co ty możesz wiedzieć na temat Jowitki i jej życia
powiem ci co
tak brzydko mówiąc, gó.wno wiesz
więc nie wypowiadaj się nawet na ten temat, nie mam zamiaru niczego tobie tłumaczyć, bo to nie moja sprawa ale dam ci radę - nie zabieraj głosu, na temat którego nic nie wiesz
a żebyś wiedział
bo w realu, takich pięknych, mądrych i inteligentnych ludzi rzadko można spotkać
ble, gdybyś nie był takim cynicznym i zgorzkniałym człowiekiem, to można byłoby z tobą podyskutować a tak, to nie ma sensu, bo ty zanim kogokolwiek dobrze poznasz, to już go oceniasz i wystawiasz mu świadectwo, współczuję ci
bo prawdą jest, że na tym portalu są mądrzy i wartościowi ludzie i tacy, o których nie warto mówić
Malwi
świete slowa
do ble - wijesz się jak węgorz i sam sobie zaprzeczasz, obraziłeś już kilka osób, grubiańsko się do nich odzywając i nie mówię tu wcale o Eliocie, którego ciągle się czepiasz ale o innych osobach, np. Sylwia, drzyzga, Anna, Jowita i pewnie kilka innych jeszcze....niedawno zadałam ci pytanie, co tutaj robisz, na tym portalu skoro jest tu tak beznadziejnie i oto twoja odpowiedź:
Ja mam konto tutaj od wczoraj a Ty juz pare lat pewnie nawet nie chce wiedziec wiec nie bede zagladal bo mnie to nie interesuje\"
\"Malwino caly czas sie mnie czepiasz nie mam ochoty na pisanie z Toba i tlumaczenie sie dlaczego tutaj jestem tak ciezko Ci to zrozumiec????
A jednak zajrzałeś
ble, mnie prawda nie boli, bo jej nie znasz i ani razu nie trafiłeś
a dla twojej wiadomości, byłeś dzisiaj 25 osobą, która odwiedziła mój profil, jak widzisz, pajęczyną nie zarastam
jejku co za debil..anka jednak sa durniejsi od ciebie
no widzisz czasami blysniesz umyslem
tak
i odemnie
nie wiem bo jej nie widzialem ..nie siegam wzrokiem..az tak...