jest taki kawał Tybi dzidek mi opowiadał...gosc był mądry i brzydki i wykombinował ze wezminie sobie za żone ładna a głupia kobiete to dzieci beda madre w niego a ładne w żone ...A były brzydkie w nigo a głupie w żone...
MARKO
12.04.2012 r. 08:11:04
ble dzielisz ludzi na ładnych i brzydkich??
uroda to rzecz wzgledna
nie wszystkim sie to samo podoba
Malwina
12.04.2012 r. 13:10:32
też tak sądzę, bo przecież oprócz fascynacji ciałem pięknej kobiety, musi istnieć jeszcze coś, co pozwoli brzydkiemu-mądremu facetowi zostać przy niej na dłużej, oprócz nocy jest jeszcze dzień
Malwina
12.04.2012 r. 20:37:23
z samym sobą a czy to nie podpada pod schizofrenię
Malwina
12.04.2012 r. 20:47:01
SAJ, myśleć, to nie to samo co mówić do siebie
Haos, gadać do lustra to ja jeszcze mogę ale pić, to już nie
AGATA
12.04.2012 r. 20:51:02
niektórzy mówia do siebie bo twierdza , ze czasem warto sobie z kims inteligentnym pogadac
Malwina
12.04.2012 r. 20:55:17
pewnie mówiłeś - lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie
Malwina
12.04.2012 r. 21:01:25
SAJ, zgadzam się, na pewno jest to jakiś rodzaj cichego monologu, nie mniej trzeba uważać aby się do tego nie przyzwyczaić, bo można zacząć mówić na głos a jak się zdarzy wśród ludzi.....to różnie można to odebrać
Haos, jesteście przyjaciółmi czy zazwyczaj macie różne zdania
Malwina
12.04.2012 r. 21:16:13
Haos już teraz wiem, gdzie i jak rozwijasz swoją inteligencję
SAJ, mnie się jeszcze nie zdarzyło mówić do siebie na ulicy mieszkam w małym mieście, gdzie prawie wszyscy się znają i już widzę, jaką łatkę by mi przyszyto
Malwina
12.04.2012 r. 21:24:14
to prawda w krajach zachodnich inaczej się żyje i tam takie rzeczy nie są niczym szczególnym, po prostu ludzie nie zwracają na to uwagi
taki zwiazek moze byc idealny
jest taki kawał Tybi dzidek mi opowiadał...gosc był mądry i brzydki i wykombinował ze wezminie sobie za żone ładna a głupia kobiete to dzieci beda madre w niego a ładne w żone ...A były brzydkie w nigo a głupie w żone...
ble dzielisz ludzi na ładnych i brzydkich??
uroda to rzecz wzgledna
nie wszystkim sie to samo podoba
też tak sądzę, bo przecież oprócz fascynacji ciałem pięknej kobiety, musi istnieć jeszcze coś, co pozwoli brzydkiemu-mądremu facetowi zostać przy niej na dłużej, oprócz nocy jest jeszcze dzień
z samym sobą
a czy to nie podpada pod schizofrenię
SAJ, myśleć, to nie to samo co mówić do siebie
Haos, gadać do lustra to ja jeszcze mogę ale pić, to już nie
niektórzy mówia do siebie bo twierdza , ze czasem warto sobie z kims inteligentnym pogadac
SAJ, zgadzam się, na pewno jest to jakiś rodzaj cichego monologu, nie mniej trzeba uważać aby się do tego nie przyzwyczaić, bo można zacząć mówić na głos
a jak się zdarzy wśród ludzi.....to różnie można to odebrać
Haos, jesteście przyjaciółmi czy zazwyczaj macie różne zdania
Haos
już teraz wiem, gdzie i jak rozwijasz swoją inteligencję
mieszkam w małym mieście, gdzie prawie wszyscy się znają i już widzę, jaką łatkę by mi przyszyto
SAJ, mnie się jeszcze nie zdarzyło mówić do siebie na ulicy
to prawda
w krajach zachodnich inaczej się żyje i tam takie rzeczy nie są niczym szczególnym, po prostu ludzie nie zwracają na to uwagi